Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Doktor eşimden sperm testi istedi. Ben de pharma supra life alıyorum hem erkek hem kadın için. Bu ay doktor bana yumurta geliştirmek için ilaç vermedi. Çok umudum yok

Kızlar Tecrübelerinize dayanarak sizce var mıdır fotoğraf ekledim yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_7508.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 30
Doktor eşimden sperm testi istedi. Ben de pharma supra life alıyorum hem erkek hem kadın için. Bu ay doktor bana yumurta geliştirmek için ilaç vermedi. Çok umudum yok
Allahtan umut kesilmez hayatım fazla düşünüp stres yaptıgımız sürece zorlaştırıyoruz süreci aslında. İş görüşmen nasıl geçti meşguliyetini arttırarak cocuk fikrinden biraz uzaklaşsan aslında bence ilaca teste gerek yok

İş görüşmesi iyi geçti kuzum ama şu an değişiklik yapmaktan vazgeçtim. Sen nasılsın? Kimse kalmadı burda bi biz kaldık herkes dağıldı

HAMİLEYİMMM ARKADAŞLARR uzun uzun yazıcam ayrıntılı sizin için belki bi faydası olur diye öncelikle 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim 9 aydır korunmuyorum korunmadığım ilk 4 ay hep bekledim hamileyim diye rengilimin 10 gün geçtiğide oldu göğüslerimin reglden 20 gün öncesinden şişip patlayacak gibi ağrıdığıda ama hiç birimde pozitif çıkmadı sonra bende daha istemiyorum diyip beklemedim rahat bıraktım kendimi korunmadımda hiçbir reglime yakın belirtileride umursamadım bu ay yumurtalama günümü akıntım olunca anladım 30 ocak birden gelen bi akıntıydı normalde çok olmaz akıntım ogünü değerlendirdik üç gün sonra ilk belirtim karnımı severek uyanmamdı ( bu arada regl günüm 14 şubat ve çok düzenli oluyorum )5 şubat kasık ağrım başladı geçmeyen ama çok ağrımayan sonra bir gün sonra midem şişti karnım şişti çok tuhaf bi şekilde çok afedersiniz fazla gazım oluyordu normalde kronik kabızlığım var ama ben isal oldum 8 şubata kadar böyle devam etti belirtiler sonra göğüs ağrım eklendi üstüne ama her ay olan bişey bu belirti olarak görmedim 9 şubatta sol kasığıma batma ve dizime kadar olan kasık ağrısı eklendi ağrım şiddetliydi 10 ocakta hiç belirtim olmadı her şey geçti sanki o günde test yaptım negatif çıktı 11 şubatta bütün belirtilerm geri başladı bazı yiceklerden tiksindim hepsi bi yandan çok kötüydüm tekrar test yaptım(softec) ilk 10 dakikada silik çizgi çıktı sonra emin olmak için bi test daha yaptım (predictör) (4-5 saat arayla ) üç dakika içinde tekrar silik çizgi çıktı gece sabaha kadar karın batması karın şişmesi mide bulantısı mide kazınması mide yanması uyutmadı sabah erken çenemin altı alerji gibi kaşınmaya başladı (bu arada akıntım reglime beş gün kala hiç olmadı iç çamaşırım kupkuruydu ve küçük leke dahi yoktu ve idrarada çok sık çıkmadım) bugün dayanamayıp kan testine gittim sonuç yarın çıkıcak bugün çok böbrek ağrım var mide bulantım baş dönmem ve halsizim 13 şubat test sonucum 12.5 doktor var gebelik ama değer düşükmüş reglin geçsin tekrar yapalım test dedi belirtilerim devam ediyo midem çok hafif hafif bulanıyo kasık batmalarım var ve bun reglime bir gün kaldı kahvemsi akıntı peçeteye çok az sürüldü sonra bitti midem aşırı kazınıyo doymak bilmiyorum yemek yiyorum kazınması geçmiyo karnımda hafif gerilme var arada hissettiriyo 14 şubat sabah mide bulantısıyla uyandım bugün 15 şubat kan testi yaptım ve 41.79 a yükselmiş Çok mutluyum Allah herkeze nasip eder inşallah hepiniz için dua ediyorum

Tebrik ederimmsizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…