- 25 Eylül 2024
- 578
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.341
Bu bende işe yaramadı 10 gündür ateşim 36.5 üstü ve bugün de 37.4 le uyandım ama regl oldum. Alından 36.9 boyundan 37 küsür vücudum hala36.5 üstü gebelik oluyor adet tarihinde. Sıcaklık düşerse adet oluyor diye biliyorum
Canım ben geçen ay erken yumurtladim 26 sında iki gün erken oldu adetim normalde 11 inde olmam gerekirken 8 inde oldum tam 14 gün sonra reglim geldiAy ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)
Ben diğer ay da beklemiyorum eşim askere gidiyorAy kuzuuum üzülme birgün mutlaka olacak. Bende gittim demin paşa paşa tampax tamponlarımı aldım, bekliyorum adeti. Bu sefer olmadı napalım. Mutlaka olacak birgün, umudunu kaybetme
Çıktım evden test alıcam tekrar geçince eklerim eğer ondada aynu çıkarsa ama gözle baya gözüküyonasıl silik gözle zor mu görülüyor bariz mi görsel ekler misin?
Evet aşkım adet bitimi yumurtladım hemenBebeğim yumurtlamandan emin misin test yapmısmıydın ovülasyon
Olabilir belki de bende öyle olacağım aşkım bekleyelimCanım ben geçen ay erken yumurtladim 26 sında iki gün erken oldu adetim normalde 11 inde olmam gerekirken 8 inde oldum tam 14 gün sonra reglim geldi
Beni de al grubaKurcam yarın ofiste bilgisayardan. Bu arada bu sabah vücut sıcaklığım düştü benim 36.5’a. Bugüne kadar 36.9 falan geliyodu. Daha regl olmadım gerçi de ağrım var
Kist olma ihtimali var mı acabaOlabilir belki de bende öyle olacağım aşkım bekleyelim
Bilmiyorum kuzum ben ilk kez denedimBu bende işe yaramadı 10 gündür ateşim 36.5 üstü ve bugün de 37.4 le uyandım ama regl oldum. Alından 36.9 boyundan 37 küsür vücudum hala
Tamam kuzumRah
Beni de al gruba
Vajinal muayne oldum doktorum sorun yok demiştiKist olma ihtimali var mı acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun zamanı varmış demek ki .Allah en kısa zamanda nasip etsin
Yumurtladıktan sonra her kadında 14 günde regl oluyormus bir doktorun blogunda okumustum her kadında istisnasız 14 günde sökülürmüş rahim astarı o yüzden yumurtlama sonrası 14 günde gelir yazmış o yüzden sordumEvet aşkım adet bitimi yumurtladım hemen
Benimde normalde 7 gün sürer geçen ay aynı oldu 3 gün sürdü ve toplasan yarım pedi doldurmaz ama işte bebek yoktu gerçekten stres herşeyimizi değiştiriyor yaİlk gün nerdeyse hiç gelmedi hatta pembe iplik gibi uzuyan bı akıntım oldu dedim oh be kesin yerleşme sonra ikinci gün çok azıcık geldi avuç içi kadar yoktur hepsi bugün üçüncü günüm bitti gibi ( normalde 6 gün sürer ) sadece peçete geliyor sildikce acaba mi dedim test yaptım negatif stresten döngüm bile değişti
O kim kızzAkışına bırak bence baksana Dünkü kız hamileymiş ya tahmin etmiştim valla
Canım bu kiste cevıreblr fazla olgunlastrıp dıkkatlı kullanın bol da havuc veya avokado yiyinVignette ben bu ay alta bıraktığım tarifi yapcam
Ben bugun test yapmadım ısım 36.5 cktı modum dustu ama suan sıcagm yarn adet gunum. Normalde aşırı ama aşırı su gelir adetten once. Suan lapa gb bsyler geliyor dunku test hala şöyleKimler kimler kandırdı vücudumuz kandırmış çok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?