• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

benimde geçen ay öyle oldu hatta böyle sütlü kahve gibi açık geldi normalde reglide koyu kahve geliyor diye cok umutlandım ama regl geldi reglide 3 gün sürdü cok az geldi aha dedim gene umutlandım ama gene olmadı :D galiba psikolojimizi cok etkiliyoruz ya değişik değişik şeyler yaşıyoruz
Ay evet geçen ay benim de kahve kahve geldi ama 2 gün öncesinden geldi tam gününde söküldüüü. 7 gün önceden böyle bi şey hiç olmadı bekleyelim sökülürse sökülür zaten olsaydı kanda çıkardı bugün tam 14. Gün çatlamadan sonra 🥹

benimde geçen ay öyle oldu hatta böyle sütlü kahve gibi açık geldi normalde reglide koyu kahve geliyor diye cok umutlandım ama regl geldi reglide 3 gün sürdü cok az geldi aha dedim gene umutlandım ama gene olmadı :D galiba psikolojimizi cok etkiliyoruz ya değişik değişik şeyler yaşıyoruz
Akıntı ne zaman gelmişti benimde bu sabah çoook az bi iki damla geldş açık kahve reglimede 3 gün var

Kurcam yarın ofiste bilgisayardan. Bu arada bu sabah vücut sıcaklığım düştü benim 36.5’a. Bugüne kadar 36.9 falan geliyodu. Daha regl olmadım gerçi de ağrım var
Sıcaklığa göre nasıl takip ediyosunhz acaba bilgi verir misiniz ne zaman artmalı ya da artınca ne oluyor gibi hiç bilmiyorum da 🫣😇

Ay ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)
Çiçeğim bilemezsin o leke yerleşme olabilir kan testi içirde belki de erkendir. Adete kadar dua edelim 🫸🏻🫷🏻🤎

Ay evet geçen ay benim de kahve kahve geldi ama 2 gün öncesinden geldi tam gününde söküldüüü. 7 gün önceden böyle bi şey hiç olmadı bekleyelim sökülürse sökülür zaten olsaydı kanda çıkardı bugün tam 14. Gün çatlamadan sonra 🥹
Bebeğim yumurtlamandan emin misin test yapmısmıydın ovülasyon

Back