• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

E devletten girdim orda çıktı sonra e nabıza geldi belki de denk gelmiştir aşkım sen e nabızdan tekip et 🥹 biz elendik sen bari güzel haber ver :)
yaa kuzum bozma moralini inşallah önümüz ay olur bende geçen ay senin gibiydim göğüslerim çatlayacak gibiydi elimle dokunamıyordum sonra 2 gün lekelenme geldi 3. gün regli geldi maalesef ama sana söylemek istemedim kaç gündür belki vardır moralin bozulmasın diye

yaa kuzum bozma moralini inşallah önümüz ay olur bende geçen ay senin gibiydim göğüslerim çatlayacak gibiydi elimle dokunamıyordum sonra 2 gün lekelenme geldi 3. gün regli geldi maalesef ama sana söylemek istemedim kaç gündür belki vardır moralin bozulmasın diye
Ay ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)

Ay ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)
E ama daha adetinize çok varmıııış ben öyle sanmıyordım bencede vardır bir umuuut🥹😍 benim son 3 adetim 14 şubat. Negatif çıkarsa dönme ihtimali yok ama sizin var şansınız halaa😍

Kurcam yarın ofiste bilgisayardan. Bu arada bu sabah vücut sıcaklığım düştü benim 36.5’a. Bugüne kadar 36.9 falan geliyodu. Daha regl olmadım gerçi de ağrım var
Benim de az önce akıntım geldi açık kahve, adetim gecikir ana 1 hafta öncesinden hiç söküldüğünü hatırlamıyorum. Ama olsaydı da kan da kesin çıkardı bilmiyorum saldım ya

benim ateş ölçerim bozuk heralde ya ilk önce 33 derece falan cıkıyor tekrar tekrar bakınca yavasca yükseliyor ama 1 kere 37 gördüm genelde 36larda geziyor hahahah :D

aaa evet daha çok varmış benim 4 gün var varsa çıkar heralde diyorum ama bakalım inşallah ya 1 yıldır bekliyorum artık tükendim

E ama daha adetinize çok varmıııış ben öyle sanmıyordım bencede vardır bir umuuut🥹😍 benim son 3 adetim 14 şubat. Negatif çıkarsa dönme ihtimali yok ama sizin var şansınız halaa😍
Bilmiyorum olsaydı kanda çıkmaz mıydı.. adetime tam 1 hafta var şu an bu ay erken yumurtladım dün gece çok az pespembe bi akıntı gelmişti sadece sildiğim de az önce de çok açık kahverengi bi akıntı geldi bilmiyorum kafam iyice karıştı. Ama kendimi asla umutlandırmıyorum 🥹🥹

aaa evet daha çok varmış benim 4 gün var varsa çıkar heralde diyorum ama bakalım inşallah ya 1 yıldır bekliyorum artık tükendim
Evet erken yumurtladım bu ay değerlendirdim🥹 şimdi yine çok açık bi akıntı geldi sadece sildiğimde ama bilmiyorum bu kadar erken sökülür mü devamı gelir mi, kan da çıkardı umut aramaktan yıldımmmmm bende tükendim artık 🥹

Evet erken yumurtladım bu ay değerlendirdim🥹 şimdi yine çok açık bi akıntı geldi sadece sildiğimde ama bilmiyorum bu kadar erken sökülür mü devamı gelir mi, kan da çıkardı umut aramaktan yıldımmmmm bende tükendim artık 🥹
benimde geçen ay öyle oldu hatta böyle sütlü kahve gibi açık geldi normalde reglide koyu kahve geliyor diye cok umutlandım ama regl geldi reglide 3 gün sürdü cok az geldi aha dedim gene umutlandım ama gene olmadı :D galiba psikolojimizi cok etkiliyoruz ya değişik değişik şeyler yaşıyoruz

Back