Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Hafif pembelik var gibi az da kalmış bir sonraku testinde koşulaşır inşallah 🤗
IMG_2500.jpeg

Bakk öyle daha net

Canım aslında test yapmak şu anda mantıklı değil mi kan verince daha stres oluyor insan sonuç çıktı mı çıkmadı mı Ama evde öyle mi 5 dakikada sonuç hatta bir dakikada Bence pazartesiye kadar için içini yiyeceğini şu an %90 çıkar çatlama tarihin belli iyi bir test al yap istersen ben de merak ettim çok seni 😊
Sabah yapmak daha iyi olmaz mı kuzum ya akşam oldu artık. Yarın sabah yapıyım olmazsa ama hiç umutlu değilim ben

Ateşli hastalık geçiriyorum. Sabah 4 te uyanınca test yaptım. 5 dk bekledikten sonr ayattım uyandım sabah hastaneye gitmek için hazırlanırken test aklıma geldi baktım böyleydi. Kimyasal gebeliğimide böyle öğrenmiştim aradan saat geçmişti baktığımda incecik çizgi vardı .Hastahaneye gittiğimde şüphelenip teste yaptırdım ama <2.30 çıktı normalde bu marka teste bir iki gündür yapıyorum beklesede hiç böyle bişey çıkmamıştı. Beni yanılttı malesef.. markası after 10. Adetime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_2647.jpeg
    IMG_2647.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar benim de 30 Ocak yumurtlama günümdü on günlük süreçte inanılmaz derecede pelvik ağrısı yaşadım yatakta bir taraftan bir tarafa dönemiyordum bat 14 şubat görünüyor 2 3 gün önce lekelenme oldu dün de birazcık akıntım vardı ne olursan hamilelik belirtisi mi diye internetten araştırmaya başladım Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin mutlu haberler almamız nasip etsin

Selam kızlar bu ateşle takip etme durumu varmıs ya burada okudum onu ilk kez mesela kaç gelirse ateş yüksek olarak değerlendiriyorsunuz nasıl oluyor 😌

Back