- Konu Sahibi kelebekkkkkk
31 ocakAy gözüküyor valla. İncecik kıl gibi ama pembe. Yumurtlama gününüz ne zamandı tam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 ocakAy gözüküyor valla. İncecik kıl gibi ama pembe. Yumurtlama gününüz ne zamandı tam
5 günüm var dahaKaç günün var canım![]()
Hahahahahah ay allah gönlümüze göre versinben yaptıkça heyecanımı dizginliyorum adette biranda ögrenmekten iyidir kesinlikle![]()
Hafif pembelik var gibi az da kalmış bir sonraku testinde koşulaşır inşallah5 günüm var daha![]()
Hafif pembelik var gibi az da kalmış bir sonraku testinde koşulaşır inşallah![]()
Sabah yapmak daha iyi olmaz mı kuzum ya akşam oldu artık. Yarın sabah yapıyım olmazsa ama hiç umutlu değilim benCanım aslında test yapmak şu anda mantıklı değil mi kan verince daha stres oluyor insan sonuç çıktı mı çıkmadı mı Ama evde öyle mi 5 dakikada sonuç hatta bir dakikada Bence pazartesiye kadar için içini yiyeceğini şu an %90 çıkar çatlama tarihin belli iyi bir test al yap istersen ben de merak ettim çok seni![]()
Ben görebiliyorum tek rar su damlatıncada gitmediyse bu bir çizgiEki Görüntüle 3541771 Kızlar dayanamadım yine test yaptım, görün diye netleştirdim hayal mi görmeye başladım bulanık bi çizgi var mı jsısospspsx
Ayy inşallah yaKız maşallah baya var![]()
Ay olsun olsun noluuurrrrrrBen görebiliyorum tek rar su damlatıncada gitmediyse bu bir çizgi![]()
Katılıyorum. En azından büyük hayaller kurmamızı engelliyor şok olmayız negatif görünceben yaptıkça heyecanımı dizginliyorum adette biranda ögrenmekten iyidir kesinlikle![]()
Yarını dahada belirginleşir inşallahAy olsun olsun noluuurrrrrrpazartesi tekrar yapıcam son 2 testim var tüketmek istemiyorum
![]()
İnşallahYarını dahada belirginleşir inşallah![]()
Sabah tekrar edeceğim.. sonra da kanHani hani burda da mı yok pozitif gören daha yaaaff![]()
Yaaaaaaa var buuuSabah tekrar edeceğim.. sonra da kaninşallah yalancı pozitif değldir.. son 3 günüm var