Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Bende bende halbuki her ay hemen adet günüm gelirdi
Benimdeee bekarken bir bakardım adet olmuşum şimdide adet günüm gelmek bilmiyor bugün sigara yaktım yarısında midem bulandı attı öğürmekten öldüm hemen gittim teste 300 tl verdim ve sonuç negatifff

Benimdeee bekarken bir bakardım adet olmuşum şimdide adet günüm gelmek bilmiyor bugün sigara yaktım yarısında midem bulandı attı öğürmekten öldüm hemen gittim teste 300 tl verdim ve sonuç negatifff
Benim adete 10 gün var yaptım ahahhah ben yanmışım kaçıncı gebeliğiniz olacak kızlar

Ay benim de canım tatlı istiyor inşallah psikolojik değildir

Ay maşallah Allah sana bağışlasın bende şuan negatif çıkması normal mi? İlk olduğu için herşeyi çok bilmiyorum
Amin canım rabbim isteyen layık olan herkese de nasip etsin. Tabi normal hem adete daha var hem de kanda belirli seviyeye ulaşmadan idrara geçmiyor. Döllenmenin üzerinden 10 gün geçmeli yani en az adete 3-5 gün olmalı . Bizim 10 günden fazla var

Belirtin var mı ? Yani şöyle kızlar belirti hissedip negatif almak çok tuhaf oluyor o yüzden bilemiyorum da
O belirti işte psikolojik oluyo vücudunu dinliyorsun ya ne oluyo ne olmuyo ondan

Ayyy hadi inşallahhhhh hepimiz hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…