Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Geçen instagramda docdrmfk bu rahim üşütmesinden bahsetti kızlar bakabilirsiniz. Mehmet fatih karslı hoca

Ben bu ayda olmazsa bunu denemeyi düşünüyorum kaya tuzunu ısııtıp havlu koyup 20 25 dk oturan da var bilmiyorum bir ümit işte. Duşta hep kasıklarıma ayaklarıma sıcak su tutuyorum ama henüz etkili olmadı sanırım:)
Evet sporun hamile kalmakta çok etkisi olduğu söyleniyor

Bizim burda ısıtmak için kaplıcaya giderler. 1 hafta yada 15 gün imkan neyse kalılar. O sırada gün aşırı ilişki . Kaplıca dönüşü beline yakı yapıştırırlar. Tam o ince bel denen yere hani adet olacağımız zaman ağrıyan yere. Benim ilk kızımda yakı bandı takmıştı annem belime. Öncesinde kaplıcaya gitmiştik bir iki ay içince hamile kaldım

Kan testim maalesef negatif kızlar çok üzgünüm freely marka kullanmıştım ama yanılttı beni

Ben 3 aydır pilates yapıyorm ama bakalım sıcak su ben de tutuyorum inşallah hızlandırıyodur bi umut işte her gördüğümüzü yapasımız geliyor eltilerin savaşındaki gibi

Kan testim maalesef negatif kızlar çok üzgünüm freely marka kullanmıştım ama yanılttı beni
Sağlık olsun canım rabbim sonraki aya nasip etsin moralini bozma bu geceyi dua ile degerlendir inşallah senin testin baya belli silik olandı değil mi öyle hatırlıyorum

Sağlık olsun canım rabbim sonraki aya nasip etsin moralini bozma bu geceyi dua ile degerlendir inşallah senin testin baya belli silik olandı değil mi öyle hatırlıyorum
Amin
Evet canım bugün daha belliydi

Amin
Evet canım bugün daha belliydi
Aynı marka testler mi yaptınız bende dünde bugün de softec yaptım. İkiside hayalet çıktı o yüzden emin olamıyorum test öyle sanırım diyorm regl 3 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…