Yaaa valla bilmiyorum ki evet hacamat bölgelerine çıkan bakarak söylüyo larda
Dr göremiyor mu ultrasonda falan acaba hiç bahsetmedi Dr kontrolüne de çok gidiyorum ben de
Nebileyim aklıma takılıyor
Böyle bişey de var mümkün neticede ısıtmak için de Bi çok yoldan bahsediyorlar da işte
Bende hacamat yaptırdım ama ilkte etkisini göremedim. Rahim üşümesi içinde annem ilk gebeliğinde abimde yani bahsettiğim 40 sene evvel 6 ay hamile kalamadığını sonrasında sıcak su buharına oturup ertesi aynhamile kaldığını anlattı. Üşüme olayı doğru olduğuna inanıyorum
yok üşüme olayı doğru çünkü ordaki kan akışının yavaş olmasını kastediyorlar bence ama o hacamatla anlaşılmaz demek istedim. Çünkü kanın az veya çok çıkmasıyla ilgisi yok bi de kuyruk sokumu yani. Ama işte üşütme için egzersiz iyi olabilir bi de beslenme. Ama ısı da etkili dediğiniz gibi mesela adetliyken sıcak su torbası koyuyoruz ya onun mesela kan akışını hızlandırıp rahmi canlandırdığını söylüyorlar. Bi de genel olarak ayakları üşütmemek de lazım.
Ben bu ayda olmazsa bunu denemeyi düşünüyorum kaya tuzunu ısııtıp havlu koyup 20 25 dk oturan da var bilmiyorum bir ümit işte. Duşta hep kasıklarıma ayaklarıma sıcak su tutuyorum ama henüz etkili olmadı sanırım:)
Evet sporun hamile kalmakta çok etkisi olduğu söyleniyor
Bizim burda ısıtmak için kaplıcaya giderler. 1 hafta yada 15 gün imkan neyse kalılar. O sırada gün aşırı ilişki . Kaplıca dönüşü beline yakı yapıştırırlar. Tam o ince bel denen yere hani adet olacağımız zaman ağrıyan yere. Benim ilk kızımda yakı bandı takmıştı annem belime. Öncesinde kaplıcaya gitmiştik bir iki ay içince hamile kaldım
Ben bu ayda olmazsa bunu denemeyi düşünüyorum kaya tuzunu ısııtıp havlu koyup 20 25 dk oturan da var bilmiyorum bir ümit işte. Duşta hep kasıklarıma ayaklarıma sıcak su tutuyorum ama henüz etkili olmadı sanırım:)
Evet sporun hamile kalmakta çok etkisi olduğu söyleniyor
Ben 3 aydır pilates yapıyorm ama bakalım sıcak su ben de tutuyorum inşallah hızlandırıyodur bi umut işte her gördüğümüzü yapasımız geliyor eltilerin savaşındaki gibi
Sağlık olsun canım rabbim sonraki aya nasip etsin moralini bozma bu geceyi dua ile degerlendir inşallah senin testin baya belli silik olandı değil mi öyle hatırlıyorum
Sağlık olsun canım rabbim sonraki aya nasip etsin moralini bozma bu geceyi dua ile degerlendir inşallah senin testin baya belli silik olandı değil mi öyle hatırlıyorum
Aynı marka testler mi yaptınız bende dünde bugün de softec yaptım. İkiside hayalet çıktı o yüzden emin olamıyorum test öyle sanırım diyorm regl 3 gün var daha