Yumurtlama takibi yaptınız mi ?Kizlar yumurtlama günleri dışında hamile kalmak mümkün mü bunu yasayan var mi varsa bilgilerini aktarabilir mi?
Yumurtlama takibi yaptınız mi ?
Bildiğim kadarıyla hayır.
Cok tesekkur ederim takip etmedigim icin bilemiyorumda ama muhtemelen oyle oldu cunku adetlerim asla sekmezdi. En ufak adet belirtisi yok normalde bacaklarim agridan kopar gogus hassasiyetim az ve sadece belimin sol tarafi agriyor baska hicbisey yok. BekleyecegimGeç yumurtlama muhtemeldir. Ne zaman yumurtlarsan 14 gün sonra regl olursun çünkü
Mümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal etKizlar yumurtlama günleri dışında hamile kalmak mümkün mü bunu yasayan var mi varsa bilgilerini aktarabilir mi?
Valla biraz da gulumseyelim ya hem negatifleri konusuyorum benMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et
Şu an farkettim hahxhshx hakkaten yav ponçik bişi koy bu müptezel ne hahchsnMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et
AhahahhaahValla biraz da gulumseyelim ya hem negatifleri konusuyorum ben
Şu an farkettim hahxhshx hakkaten yav ponçik bişi koy bu müptezel ne hahchsn
Bende foto odaklandım gorunceMümkün mümkünde konudan bağımsız o profil fotosu ne bacım çok güldüm hakkını helal et