seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 118 34 33 Bugün 05:07 Konu Sahibi seake #61 Sade frappe .!.: Yumurtlama günleriniz dışında hamile kalmanız mümkün değil. Her zaman aynı zamanlar da yumurtlama olmayabiliyor. Geç yumurtladıysanız geç adet olursunuz, erken yumurtladimıysanız da erken adet olursunuz. Düz orantı yani. Genişletmek için tıkla... Anladim ben gec yumurtlamisim canim gecte olsa farkettim bu ay takip etmedigim icin dikkatte etmedim ilk defa basima geliyor
Sade frappe .!.: Yumurtlama günleriniz dışında hamile kalmanız mümkün değil. Her zaman aynı zamanlar da yumurtlama olmayabiliyor. Geç yumurtladıysanız geç adet olursunuz, erken yumurtladimıysanız da erken adet olursunuz. Düz orantı yani. Genişletmek için tıkla... Anladim ben gec yumurtlamisim canim gecte olsa farkettim bu ay takip etmedigim icin dikkatte etmedim ilk defa basima geliyor
S Sonami Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 1.044 1.176 25 25 dakika önce Konu Sahibi seake #62 seake .!.: Yok gitmeyecegim galiba esim cok guzel uyuyor kiyamiyorum valla uykusuz kalirim bisey olmaz Genişletmek için tıkla... Hahaha şu merhametimiz olmasa
seake .!.: Yok gitmeyecegim galiba esim cok guzel uyuyor kiyamiyorum valla uykusuz kalirim bisey olmaz Genişletmek için tıkla... Hahaha şu merhametimiz olmasa
seake Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 118 34 33 1 dakika önce Konu Sahibi seake #63 Sonami .!.: Hahaha şu merhametimiz olmasa Genişletmek için tıkla... Vallahi bak