Anladim ben gec yumurtlamisim canim gecte olsa farkettim bu ay takip etmedigim icin dikkatte etmedim ilk defa basima geliyorYumurtlama günleriniz dışında hamile kalmanız mümkün değil. Her zaman aynı zamanlar da yumurtlama olmayabiliyor.
Geç yumurtladıysanız geç adet olursunuz, erken yumurtladimıysanız da erken adet olursunuz. Düz orantı yani.
Hahaha şu merhametimiz olmasaYok gitmeyecegim galiba esim cok guzel uyuyor kiyamiyorum valla uykusuz kalirim bisey olmaz
Vallahi bakHahaha şu merhametimiz olmasa
Şu an nasılsın? Benimde yok iyiyim diyip gitmediğim oldu sonra daha fena hallerde gittimVallahi bak
İyiyim valla gec uyudum ama simdi yok cok şükür aman olmasindaŞu an nasılsın? Benimde yok iyiyim diyip gitmediğim oldu sonra daha fena hallerde gittimdikkat et he. Valla vicdanım sızlasa da ilk hamilelik döneminde eşimi bi kaç kez uykusuz işe gönderdiğim oldu yapıcak bişey yok ondan da parçayı taşıyoruz sonuçta
Bakanlar kadınlar kulubune girmiyorShagafahagag bakanlarin yuzunu guldureyim
Hashagagahagagahahag bakanlar körse nasıl bakan olurlar?Bakanlar kadınlar kulubune girmiyornerde gorecekler
Istersen bi buhar hazırla kendine içine papatya at canım. Belki de sinüslerin dolmustur onun da ağrısı olabilir en azından ağrısı hafifletirBasim cok agriyor ilac icmek istiyorum icemiyorum o yuzden sordum delirecegim
Benim migrenim var canim ondan oluyorIstersen bi buhar hazırla kendine içine papatya at canım. Belki de sinüslerin dolmustur onun da ağrısı olabilir en azından ağrısı hafifletir
Hadi ya cok geçmiş olsun canım. Zor bir ağrı yaşamadım ama bende baş ağrısına hiç dayanamamBenim migrenim var canim ondan oluyor
Cok tesekkur ederim canim gelip gidiyo oyle artik alistim cok agir bi agri Allah kimseye yasatmasin amanHadi ya cok geçmiş olsun canım. Zor bir ağrı yaşamadım ama bende baş ağrısına hiç dayanamamacil şifalar diliyorum
Hahaha arada güncelle eğlenelimİyiyim valla gec uyudum ama simdi yok cok şükür aman olmasindabenim cok acimasiz planlarim var hele bi olsunda
Sonuç nedir test yaptınız mı tekrardanHashagagahagagahahag bakanlar körse nasıl bakan olurlar?
3. Gun kanamam geldi bugun rahim filmi cekildim maalesef bu ay da olmadiSonuç nedir test yaptınız mı tekrardan
Hayırlısı olsun herşey nasip inşallah en kısa zamanda nasip olur3. Gun kanamam geldi bugun rahim filmi cekildim maalesef bu ay da olmadi
İnsallah isteye herkese cok sağolunHayırlısı olsun herşey nasip inşallah en kısa zamanda nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?