Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Evet cok.iyi durumda demsti cok kanamam varken kanama dedigm adet gb degil damar damar parlak kismizi 2 tane catlamaya hazir var demsti

Ben geçen ay o kadar çok ağrı çektim ki sanki adet oluyormuş gibi karnım şiş, yürüyemiyoruz bile hamile olduğumu düşündüm daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadım diye ama değilmişim malesef

Kızlar merhaba. Benimde yumurtlama dönemim bazen çok ağrılı geçiyor. Özellikle bu ay 5 gün şişkinlik ve batmalar yaşadım. Arada peçeteye kan da gelir açık pembe gibi. Bana da doktorum bir şey yok demişti normal demişti burda forumda endo hastaları yumurtlama ağrısını yoğun yaşar demişler kafam karıştı adetlerim de ağrılıdır dayanılmayacak derecede değil ama endo hastaları sanırım ağrı kesicilere rağmen iyi olamıyormuş.Benim yumurtlama ağrım da öyle dayanılmayacak değil evet rahatsız ediyor ama ağrı kesici içmiyorum o dönemde içilen ağrı kesici folikül kistine neden olurmuş diyorlar.

Benim kadar kimse doktora gitmemsitir bu konuda gitmedigim kadindogumcu genelcerrah uroloji kalmadi
Ensonunda anladim bazilarinin yumurtlama agrisi fazlaolurmis yumurta buyurken catlarken vs ben yumurtanın hergun büyüdüğünü hisseidyorum soltaraf bneim ağrı yapiyor sagda sikinti yok doktor rahim baski yapıyor dur o arada dedi ondan oliragrin dedi
Kist vsbirsey yok hepsine baktirdim.mesela diyelim 14unde yumurrlucm ya 7sinde basliyir hergun 14ekadr canim cikiyir.dogum kontrol hapi durudururu dedi bebek istediğim icin onuda yapamıyorum biranonce bebekolsada dogum kontrol hapi kullansam diye bakorum.dogum yapmadan gecemeyecek bu sanci

Doktora gittiniz mi bubnun için?
gitmem mi kackere yumurtan büyürken agri yapoyor sorun yokdedi tam 4doktora gittim
Tek yolu doğum kontrol hapi bebek istediigm iicn kullanamıyorum da biranonce bebeolsa kullanirdim oluyorum agridan.buay yumurta buyutme hapi verdi belki onla ağrımaz dedim onlada ağrıyor

Anladım bende gittim çünkü bende bazen kan gelirdi peçeteye azıcık doktor yumurtlamadan sorun yok dedi ama insan herkeste yok bende neden var diye sorguluyor. Hamile kalmayı bu engellemiyor o zaman dimi? Dilerim en yakın zamanda bebiş haberi alırsınız :)

Bende
bende kan gelmedi
Bende hamilelige engel diye korktum
Sorun yok dedi
Zaten doktor kontrolundeyim
Sağlıksız mi niye korktum alaksi yok dedi

Ben kanama için gitmiştim. Kist var sandım, yumurtlama dendi. Şuan ağrım oluyor genelde. Peki yumurta büyürken ağrı oluyor demişsiniz ve yumurta büyütme için ilaç kullanıyorum demişsiniz yeterince büyümediği için ağrı oluyor olabilir mi?

büyüyor yeterince onda sikint yok ovulerde ilaçsız da buyuudu ama gebelik olmayınca ben sureci hizlandirmak stedim doktorda ilac verdi

Anladım çok soru sordum merakımı mazur görün aynı şeyi yaşadığımız için sormak istedim.
siz kacaydir bebk istiyorsunuz
Ben buyuzden olmuyor sandim gittim sorun yok dedihepsi
İlacla devamedelim daah kaliteli yumurta olur dediler oyle.

siz kacaydir bebk istiyorsunuz
Ben buyuzden olmuyor sandim gittim sorun yok dedihepsi
İlacla devamedelim daah kaliteli yumurta olur dediler oyle.
Biz denemeye başlamadık ben biraz takıntılıyım özellikle bu ay ağrım 5 gün olunca bu forumdan çok araştırdım ilerisi için sıkıntı olur mu diye. Adet ağrılarım da oluyor çünkü. Normal denen şeylere bakıyoruz altında başka hastalıklar çıkıyor bende tecrübeleri olan kişilerden bilgi almak istedim.

Hangi yumurtaliktansa o tarafta ince ince sancı olur böyle hafif bir sancı. En fazla iki gün sürer.

yinede kadın doguma grunun
Herksin farkli mesela cogunda cikolatakisti var buagrilarin arkasinda
Ben onuda sordum vajinal muayene yaptilar yokdediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…