• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Benim kadar kimse doktora gitmemsitir bu konuda gitmedigim kadindogumcu genelcerrah uroloji kalmadi
Ensonunda anladim bazilarinin yumurtlama agrisi fazlaolurmis yumurta buyurken catlarken vs ben yumurtanın hergun büyüdüğünü hisseidyorum soltaraf bneim ağrı yapiyor sagda sikinti yok doktor rahim baski yapıyor dur o arada dedi ondan oliragrin dedi
Kist vsbirsey yok hepsine baktirdim.mesela diyelim 14unde yumurrlucm ya 7sinde basliyir hergun 14ekadr canim cikiyir.dogum kontrol hapi durudururu dedi bebek istediğim icin onuda yapamıyorum biranonce bebekolsada dogum kontrol hapi kullansam diye bakorum.dogum yapmadan gecemeyecek bu sanci
Aynı durumdayım. Ağlaya ağlaya yumurtluyorum. Bir haftayı buluyor ağrı. Batma, sürekli solda tabii hep sol, gaz, şişkinlik çok kötü. 😢 her ay adet ayrı bu ayrı. Çek babam çek. Sürekli ağrı kesici alıyorum mecburen.

Kızlar merhaba. Benimde yumurtlama dönemim bazen çok ağrılı geçiyor. Özellikle bu ay 5 gün şişkinlik ve batmalar yaşadım. Arada peçeteye kan da gelir açık pembe gibi. Bana da doktorum bir şey yok demişti normal demişti burda forumda endo hastaları yumurtlama ağrısını yoğun yaşar demişler kafam karıştı adetlerim de ağrılıdır dayanılmayacak derecede değil ama endo hastaları sanırım ağrı kesicilere rağmen iyi olamıyormuş.Benim yumurtlama ağrım da öyle dayanılmayacak değil evet rahatsız ediyor ama ağrı kesici içmiyorum o dönemde içilen ağrı kesici folikül kistine neden olurmuş diyorlar. :KK64:
Canım evet endometriozis hastaları bu dönemi adet ve yumurtlama ağrılı geçirirmiş. Benim de ağrılı. Endo var mı bilmiyorum. Yumurtalık rahim temiz. Ama inanın iki dönemi de ağlayarak her ay geçiriyorum 😥

Aynı durumdayım. Ağlaya ağlaya yumurtluyorum. Bir haftayı buluyor ağrı. Batma, sürekli solda tabii hep sol, gaz, şişkinlik çok kötü. 😢 her ay adet ayrı bu ayrı. Çek babam çek. Sürekli ağrı kesici alıyorum mecburen.
Dogum kontrol hapi kesermis de bebek istiyorum mecbur ktlncm cunku dogumkontrol hpi yumurtlamayı bastırıp duenliyor dedi doktor.cogukdin hamile kldiktn sonra kurtulmilus.insallah hamile kalirim.bekarsn kulln dogum kontrol hpini duenler buyuk ihtimalle.

Canım evet endometriozis hastaları bu dönemi adet ve yumurtlama ağrılı geçirirmiş. Benim de ağrılı. Endo var mı bilmiyorum. Yumurtalık rahim temiz. Ama inanın iki dönemi de ağlayarak her ay geçiriyorum 😥
bak yarin yumurtlama kontrole gitcm
Yine ayni doktora sordum çikolata kistini artik kizmaya basladi.yok olsa gorunur diyor

canım senin de hep sol di mi, batma oluyor mu, bir de yumurtlama dönemi adet ağrısı gibi ağrı da oluyor mu ki
Hep sol yumurtalık sagda oyle agri yok.
Karnında ağrıyor mesela cuma buyuk ihtimal yumurtlucm
Cumarteai basladi agrimaya simdi araara yokluyor.regle benziyor

Ağlayarak olmasa da zor geçiyor benim de. Temizse hepsi ne mutlu canım. Benimde bir şey yok demişti doktor belki de bizler kuruntu yapıyoruz. Allah dermansız dert vermesin...

Arkadaşlar benim ağrım yumurtlama döneminde sol yan tarafa doğru da vuruyor. Böbreğe gibi. Böyle olan var mı

Merhabalar. Aksamustu sag kasigimda bir agri basladi, belime dogru vuruyor. Yumurtlama doneminde oldugum icin aklima ilk gelen buydu. Normalde hic yasamadigim bir agri. Oturup kalkarken bile zorlaniyorum. Su an icin asiri zorlamiyor ama gecmezse yarin bir doktora gidecegim. Yumurtlama doneminde agri yasayan varsa, benzer bir agri mi yasiyoruz diye sormak istedim. Okudugunuz icin tesekkurler.
O zaman gittiniz mi doktora peki ve her ay oluyor mu ağrınız

Merhaba bende de olur 3 kadın dogum Dr gittim normal çok agrıdığında buscopan iç dediler. Benimde hep sol yumurtalık. Sağ senede iki üç kere çatlar oda agrısız sızısız olur. Sol ama kötü sıcaga verince yatak dan çıkmayınca agrımaz. Gazla karışık bi agrı.

Arkadaşlar benim ağrım yumurtlama döneminde sol yan tarafa doğru da vuruyor. Böbreğe gibi. Böyle olan var mı
Böğür ağrısından bahsediyorsun evet benimde vuruyor. Genel olarak zaten gaz problemi olan bir dönem yorumlarda da gaz şikayetleri var bence o böğür ağrısı gazdan sanırım. Manolya sende kist falan var mıydı canım? Yumurtlama ağrısı çikolata kistinde olur demişsin ya.

Back