• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Ay kuzum valla bilmiyorum bende bu yoktu 2 senedir var eskiden hiç olmazdı:KK43: yinede şükür altta yatan hasta lik falan yok
Evet şükür de çekilir dert değil. Senin hafif geçiyor sanırım. Benim çok şiddetli inan ki . Delinircesine sol yumurtalık ağrıyor saatlerce. Benim gibi başka var mı bilmiyorum ama çok kötü. Derman bırakmıyor insanda. Sen ağrı kesici alıyor musun

Benim de acayip yumurtlama ağrım olur hatta regl ağrısından da fazla olur. Ancak benimki çok lokalizedir yani parmağımla gösterebilirim tam olarak burası ağrıyor diye. Batma gibi daha çok öyle yayılma olmuyor. Sırf bu ağrı yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap kullanırken ağrım olmuyor
Ciddi misiniz? Yumurtlama zamanı facia adette öyledoktor mu önerdi size hapı

yumurtlama dönemimde sağ kasık ağrım çok akıntım oluyor çok az bazen kan geliyor kılcal damar gibi dayanılmaz bir ağrı değil sanırım herkesn bu da farklı :)

3 4 gün sürüyor tam yumurtlama dönemime denk geliyor evlenmedende oluyordu dikkat etmiyordum spn 1 yıldır bebek istedgm için hep aklım kasıklarımda daha çok dikkat ettğim için farkına varıyorum :)

Benim ağrı ile çatlama oluyor o günü değerlendiririm hamile kadim evt yumurta çatlayınca icimdeki sıvı sızıyor oda ağrı yapıyor degerlendir gecerk bi süre sonra merak etmr

Evet regl ağrısı gibi belime vuruyor bide oturup kalkarken daha hissediyorum o yumurtalarin ağrısın ı karnıma kadar
Klomen kullandım bu ay brlki ondan bu kadar net hissediyorumdur

Back