- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Less-is-More
Hayır canım bende her ay şiddetli maalesefCanım evet geçti şuan. Ve ben fark ettim ki eğer o ay çok stresliysem yorulduysam agrım oluyor rahat geçirince olmuyor sende de öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım bende her ay şiddetli maalesefCanım evet geçti şuan. Ve ben fark ettim ki eğer o ay çok stresliysem yorulduysam agrım oluyor rahat geçirince olmuyor sende de öyle mi
Ay kuzum valla bilmiyorum bende bu yoktu 2 senedir var eskiden hiç olmazdı yinede şükür altta yatan hasta lik falan yokHayır canım bende her ay şiddetli maalesef
Evet şükür de çekilir dert değil. Senin hafif geçiyor sanırım. Benim çok şiddetli inan ki . Delinircesine sol yumurtalık ağrıyor saatlerce. Benim gibi başka var mı bilmiyorum ama çok kötü. Derman bırakmıyor insanda. Sen ağrı kesici alıyor musunAy kuzum valla bilmiyorum bende bu yoktu 2 senedir var eskiden hiç olmazdı yinede şükür altta yatan hasta lik falan yok
Canım arveles içiyorum demiştin dimi yumurtlama döneminde. Kesiyor mu ağrıyı kaç adet alıyorsunAy kuzum valla bilmiyorum bende bu yoktu 2 senedir var eskiden hiç olmazdı yinede şükür altta yatan hasta lik falan yok
1 tane içiyorum yetiyor etkili bir ilaçCanım arveles içiyorum demiştin dimi yumurtlama döneminde. Kesiyor mu ağrıyı kaç adet alıyorsun
O dönem hafif kanamada görüyorum canım sendede var mı ki oluuor mu1 tane içiyorum yetiyor etkili bir ilaç
Ciddi misiniz? Yumurtlama zamanı facia adette öyledoktor mu önerdi size hapıBenim de acayip yumurtlama ağrım olur hatta regl ağrısından da fazla olur. Ancak benimki çok lokalizedir yani parmağımla gösterebilirim tam olarak burası ağrıyor diye. Batma gibi daha çok öyle yayılma olmuyor. Sırf bu ağrı yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap kullanırken ağrım olmuyor
Canım senin hep sağ mı? Benim ağrı dayanılmaz boyuttayumurtlama dönemimde sağ kasık ağrım çok akıntım oluyor çok az bazen kan geliyor kılcal damar gibi dayanılmaz bir ağrı değil sanırım herkesn bu da farklı :)
Demistim sana dogumkontrol hapı durdurdugu icin agri olmuyor bebek istemesem bende içerdimCiddi misiniz? Yumurtlama zamanı facia adette öyledoktor mu önerdi size hapı
hep sağ kasığım ağrıyor benim hiç sol ağrımadıCanım senin hep sağ mı? Benim ağrı dayanılmaz boyutta
Kaç yıldır var ağrın kaç gün sürüyorhep sağ kasığım ağrıyor benim hiç sol ağrımadı
yalnz hayatımı engelleyecek bir ağrı değil yani çalşyorum öyle duramayacak kdr ağrınız varsa lütfen dr gidin yumurtlamadiye beklemeyin şideetli olmamalıKaç yıldır var ağrın kaç gün sürüyor
Evet çok şiddetli benim ağrılaryalnz hayatımı engelleyecek bir ağrı değil yani çalşyorum öyle duramayacak kdr ağrınız varsa lütfen dr gidin yumurtlamadiye beklemeyin şideetli olmamalı
Peki adet dönemleriniz de ağrılı mıAnlaabiliyorum 6. Gun yanma gecti agri ve kasilma devam artk regliye kdr devam eder ne hormonluymusuz arkadas
Geçecek bir süre sonra dediğiniz benim üç yıldır var her ayBenim ağrı ile çatlama oluyor o günü değerlendiririm hamile kadim evt yumurta çatlayınca icimdeki sıvı sızıyor oda ağrı yapıyor degerlendir gecerk bi süre sonra merak etmr