• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Merhaba bende de olur 3 kadın dogum Dr gittim normal çok agrıdığında buscopan iç dediler. Benimde hep sol yumurtalık. Sağ senede iki üç kere çatlar oda agrısız sızısız olur. Sol ama kötü sıcaga verince yatak dan çıkmayınca agrımaz. Gazla karışık bi agrı.
ayni duurmdayim buscopN nasil bir ilaçzarari varmı

Böğür ağrısından bahsediyorsun evet benimde vuruyor. Genel olarak zaten gaz problemi olan bir dönem yorumlarda da gaz şikayetleri var bence o böğür ağrısı gazdan sanırım. Manolya sende kist falan var mıydı canım? Yumurtlama ağrısı çikolata kistinde olur demişsin ya.
Kist yok ki

Merhaba bende de olur 3 kadın dogum Dr gittim normal çok agrıdığında buscopan iç dediler. Benimde hep sol yumurtalık. Sağ senede iki üç kere çatlar oda agrısız sızısız olur. Sol ama kötü sıcaga verince yatak dan çıkmayınca agrımaz. Gazla karışık bi agrı.
Canım ağrın kaç gün sürüyor

Canım şuan da yumurtlama ağrısı yaşıyorum çok kötü:KK43: ama herkese tek tarafta ağrı oluyormuş benim rahim bolgem komple ağrıyor adet sancısı gibi ya :KK43:
Benim hem rahmin hem sol kasık batma şelinde delirtiyor bu ağrı insanı kaç gün
sürüyor ağrın ki ve her ay oluyor mu canım cayır cayır yanıyor rahmim 😫

Son düzenleme:
Back