- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Ağrınız şiddetlimi ki doğum kontrol hapı alıyorsunuzBenim de acayip yumurtlama ağrım olur hatta regl ağrısından da fazla olur. Ancak benimki çok lokalizedir yani parmağımla gösterebilirim tam olarak burası ağrıyor diye. Batma gibi daha çok öyle yayılma olmuyor. Sırf bu ağrı yüzünden doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap kullanırken ağrım olmuyor
Evet çok şiddetli oluyordu. Hap yumurtlamayı baskıladığı için ağrımı kesiyor ve regl kanamamı da azaltılıyor gebelik düşünmediğim için işime de geliyor.Ağrınız şiddetlimi ki doğum kontrol hapı alıyorsunuz
Tamamiyle kesiyor mu ağrınızıEvet çok şiddetli oluyordu. Hap yumurtlamayı baskıladığı için ağrımı kesiyor ve regl kanamamı da azaltılıyor gebelik düşünmediğim için işime de geliyor.
Her ay sancili bazi aylar daha siddetli bu ay mide bulantisi arti kasiklarimda yanma ve asiri batma gogus hassasiyeti bu ay yok genel de o da olurdu su anda iceriyi testereyle kesiyolar
En azindan biliyoruz ovulasyona falan gerek kalmiyor hc sasmaz masallah diyeyim ama ise yaramiyoraynı durumdayız şuan
Canım benimde adetin bitiminde agrım oluyor adetten 2-3 gün sonra başlıyor seninde öyle miydi ?Eşimin deyişi ile bir hafta adetten önce bir hafta adet bir hafta adet sonrası yahu insafsız ay zaten dört hafta
Yumurtlama dönemi ağrıları üşüttüğümde olur genelde bende
Inanamiyorum resmen aynı şeyi yaşıyoruz kasikta yanma oluyor kime soylesem kız kasik yanar mi diye anlamiyordu kimseHer ay sancili bazi aylar daha siddetli bu ay mide bulantisi arti kasiklarimda yanma ve asiri batma gogus hassasiyeti bu ay yok genel de o da olurdu su anda iceriyi testereyle kesiyolar
Aynen yanarak agriyo demi iceriyi atese vrmis gibiInanamiyorum resmen aynı şeyi yaşıyoruz kasikta yanma oluyor kime soylesem kız kasik yanar mi diye anlamiyordu kimsebu ağrıdan çok cekiyorum bacağıma belime vuruyor resmen
Evet düzenli kullanırsam tamamen kesiyor ağrımı. Eğer şikayetiniz çoksa ve gebelik düşünnüyorsanız siz de en azından 2-3 ay kullanmayı deneyebilirsiniz.Tamamiyle kesiyor mu ağrınızı
Benim de bugün 4. gün. Hala ağrı var. Özellikle sol kasıkta ve karnımın içi rahim bölgesi yanıyor inan.En azindan biliyoruz ovulasyona falan gerek kalmiyor hc sasmaz masallah diyeyim ama ise yaramiyorkac gun suruyor benim salidan beri bugun 5.gun hala gecmedi
Tamam canım benim çok sağolEvet düzenli kullanırsam tamamen kesiyor ağrımı. Eğer şikayetiniz çoksa ve gebelik düşünnüyorsanız siz de en azından 2-3 ay kullanmayı deneyebilirsiniz.
Birebir bütün şikayetlerimiz aynı canım. Söyledim sana hani yumurtlamadır diyeInanamiyorum resmen aynı şeyi yaşıyoruz kasikta yanma oluyor kime soylesem kız kasik yanar mi diye anlamiyordu kimsebu ağrıdan çok cekiyorum bacağıma belime vuruyor resmen
aynen bütün şikayetler benziyor. Aynı durumdayız. Peki siz hiç doktora göründünüz mü, dedi mi yumurtlama ağrısı. Hani canım ağrı günlük yaşam kalitemi düşürüyor. Onun için önemli değil o zamanı bilmekAynen yanarak agriyo demi iceriyi atese vrmis gibiaynen benim dde oyle sikinti gormuyom en azindan biliyorm zamanini senin kac gn suruyor
Ara kanamam cok fazlaydi sancili ultrasona grdm herseye bakildi idrar vajinal kanama vs vajinal kanamam yok gorunuyordu ama camasira ve peceteye bulasiyordu. Idrarda da kan cikmadi artk gttm wcye sldm peceteyi getrdm doktora damar damardi oylelikle.ultrasona ikna ettim ordada cok aktif calisiyor ondan dedi baya iyi durumda dedi bazi kadinlar oyle.geciriyormsaynen bütün şikayetler benziyor. Aynı durumdayız. Peki siz hiç doktora göründünüz mü, dedi mi yumurtlama ağrısı. Hani canım ağrı günlük yaşam kalitemi düşürüyor. Onun için önemli değil o zamanı bilmekzaten ovülasyon testiylede anlayabiliyorsun daha sağlıklı.
Anlaabiliyorum 6. Gun yanma gecti agri ve kasilma devam artk regliye kdr devam eder ne hormonluymusuz arkadasBenim de bugün 4. gün. Hala ağrı var. Özellikle sol kasıkta ve karnımın içi rahim bölgesi yanıyor inan.
Canım 3 4 gün sürüyor benim bazen 1 haftayı bile buluyorAynen yanarak agriyo demi iceriyi atese vrmis gibiaynen benim dde oyle sikinti gormuyom en azindan biliyorm zamanini senin kac gn suruyor
Çözüm bulamadım canım ovülasyon testi yap yumurtlama günün mü o zaman daha netleşir.Benim de ağrılı oluyor ama kurtajdan sonra başladı her ay olmuyor bazen 4 5 gün sürüyor . Tek yumurtaligim var o yüzden sadece sol ağrıyor dolgunluk hissi oluyor kasılma oluyor. Açıkçası ovulasyon mu başka bişey mi tam anlamıyorum. Bu ay adetim bittikten 2 gün sonra başladı. 3 gün sürdü geçti şimdilik . O kadar doktora gittim bir sıkıntı da yok. Çözumu yok mu bunun ?
Canım aktif çalışıyor dediği Yumurtalıkların mıAra kanamam cok fazlaydi sancili ultrasona grdm herseye bakildi idrar vajinal kanama vs vajinal kanamam yok gorunuyordu ama camasira ve peceteye bulasiyordu. Idrarda da kan cikmadi artk gttm wcye sldm peceteyi getrdm doktora damar damardi oylelikle.ultrasona ikna ettim ordada cok aktif calisiyor ondan dedi baya iyi durumda dedi bazi kadinlar oyle.geciriyorms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?