Yumurtlama donemini agrili geciren arkadaslar, nasil bir agri yasadiginizi tarif eder misin?

Ağrınız şiddetlimi ki doğum kontrol hapı alıyorsunuz

Her ay sancili bazi aylar daha siddetli bu ay mide bulantisi arti kasiklarimda yanma ve asiri batma gogus hassasiyeti bu ay yok genel de o da olurdu su anda iceriyi testereyle kesiyolar

Eşimin deyişi ile bir hafta adetten önce bir hafta adet bir hafta adet sonrası yahu insafsız ay zaten dört hafta
Yumurtlama dönemi ağrıları üşüttüğümde olur genelde bende
Canım benimde adetin bitiminde agrım oluyor adetten 2-3 gün sonra başlıyor seninde öyle miydi ?

Her ay sancili bazi aylar daha siddetli bu ay mide bulantisi arti kasiklarimda yanma ve asiri batma gogus hassasiyeti bu ay yok genel de o da olurdu su anda iceriyi testereyle kesiyolar
Inanamiyorum resmen aynı şeyi yaşıyoruz kasikta yanma oluyor kime soylesem kız kasik yanar mi diye anlamiyordu kimse bu ağrıdan çok cekiyorum bacağıma belime vuruyor resmen

Inanamiyorum resmen aynı şeyi yaşıyoruz kasikta yanma oluyor kime soylesem kız kasik yanar mi diye anlamiyordu kimse bu ağrıdan çok cekiyorum bacağıma belime vuruyor resmen
Aynen yanarak agriyo demi iceriyi atese vrmis gibi aynen benim dde oyle sikinti gormuyom en azindan biliyorm zamanini senin kac gn suruyor

Aynen yanarak agriyo demi iceriyi atese vrmis gibi aynen benim dde oyle sikinti gormuyom en azindan biliyorm zamanini senin kac gn suruyor
aynen bütün şikayetler benziyor. Aynı durumdayız. Peki siz hiç doktora göründünüz mü, dedi mi yumurtlama ağrısı. Hani canım ağrı günlük yaşam kalitemi düşürüyor. Onun için önemli değil o zamanı bilmek zaten ovülasyon testiylede anlayabiliyorsun daha sağlıklı.

Ara kanamam cok fazlaydi sancili ultrasona grdm herseye bakildi idrar vajinal kanama vs vajinal kanamam yok gorunuyordu ama camasira ve peceteye bulasiyordu. Idrarda da kan cikmadi artk gttm wcye sldm peceteyi getrdm doktora damar damardi oylelikle.ultrasona ikna ettim ordada cok aktif calisiyor ondan dedi baya iyi durumda dedi bazi kadinlar oyle.geciriyorms

Benim de ağrılı oluyor ama kurtajdan sonra başladı her ay olmuyor bazen 4 5 gün sürüyor . Tek yumurtaligim var o yüzden sadece sol ağrıyor dolgunluk hissi oluyor kasılma oluyor. Açıkçası ovulasyon mu başka bişey mi tam anlamıyorum. Bu ay adetim bittikten 2 gün sonra başladı. 3 gün sürdü geçti şimdilik . O kadar doktora gittim bir sıkıntı da yok. Çözumu yok mu bunun ?

Çözüm bulamadım canım ovülasyon testi yap yumurtlama günün mü o zaman daha netleşir.

Canım aktif çalışıyor dediği Yumurtalıkların mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…