- 1 Şubat 2024
- 492
- 170
- 31
-
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
31 günde bir adet oluyorsan 17. 18. Günde yumurtlaman gerekir.Arkadaşlar merhaba,
Bugün doktora gittim olgun yumurtam yoktu ne sağ ne solda. Reglm 13 Şubat başlayıp 18 Şubat bitti. Acaba erken yumurtlamış olma ihtimalim var mı ? 31 günde bir regl oluyorum. Yardımcı olur musunuz
Hormonlarım normal doktor ilaç verdi thancss women diye onu kullan dedi ama çok şaşırdım olgun yumurtam olmamasına31 günde bir adet oluyorsan 17. 18. Günde yumurtlaman gerekir.
Hormon değerleriniz nasıl?
eğer çatladıysa erken adet olursun. Bunu öğrenmenin tek yolu adeti beklemekHormonlarım normal doktor ilaç verdi thancss women diye onu kullan dedi ama çok şaşırdım olgun yumurtam olmamasına
Ay inşallah ya çok moralim bozuldu öyle deyince. 1 hafta erken yumurtlama olasılığı oluyor mu ki acaba. Geçen ay tutturamadım bu ay yumurtam gözükmedi çok ümitliydim halbuki hayal kırıklığı yaşadımeğer çatladıysa erken adet olursun. Bunu öğrenmenin tek yolu adeti beklemektakviye vermiştir. Vitamin demir b12
Moralini bozma stres yapma. Bazen stresten bile yumurta gelişimi olmuyoAy inşallah ya çok moralim bozuldu öyle deyince. 1 hafta erken yumurtlama olasılığı oluyor mu ki acaba. Geçen ay tutturamadım bu ay yumurtam gözükmedi çok ümitliydim halbuki hayal kırıklığı yaşadım
eğer çatladıysa erken adet olursun. Bunu öğrenmenin tek yolu adeti beklemektakviye vermiştir. Vitamin demir b12
Eger yumurtlamis olsaydin doktor ultrasonda gorurdu, catlayan yumurtalar gozukuyor. Her ay malesef yumurtlamiyoruz da belki yumurtlamadigin bir aydir ya da gec yumurtlama olabilirAy inşallah ya çok moralim bozuldu öyle deyince. 1 hafta erken yumurtlama olasılığı oluyor mu ki acaba. Geçen ay tutturamadım bu ay yumurtam gözükmedi çok ümitliydim halbuki hayal kırıklığı yaşadım
Kullanmadım Krill oil d3k2 vitamini bir de folik asit kullanıyordum kendim bunu da ekstra doktor verdi.Moralini bozma stres yapma. Bazen stresten bile yumurta gelişimi olmuyo
Yumurta geliştirici bir şey kullanmadın dimi ?
Çok üzgünüm umarım biran önce kavuşurum annelik duygusuna……Eger yumurtlamis olsaydin doktor ultrasonda gorurdu, catlayan yumurtalar gozukuyor. Her ay malesef yumurtlamiyoruz da belki yumurtlamadigin bir aydir ya da gec yumurtlama olabilir
Prolaktinin sınırda ya da sınıra yakın değilse yumurta gelişimi için incir havuç kürünü yapabilirsin. Çok hızlı geliştiriyor ve çatlatıyorKullanmadım Krill oil d3k2 vitamini bir de folik asit kullanıyordum kendim bunu da ekstra doktor verdi.
İncire alerjim varProlaktinin sınırda ya da sınıra yakın değilse yumurta gelişimi için incir havuç kürünü yapabilirsin. Çok hızlı geliştiriyor ve çatlatıyor
Hadi yaİncire alerjim varsadece havuç işe yarar mı
Meze tarzı yapıp yiyim madem çok sıkıldım bu süreçten ya .. Allah isteyenin yardımcısı olsunHadi yahavuçta gelişimi ve özellikle çatlaması için etkili. Birde avokado tüketebilirsin
Amin inşallah. Doktorda yumurta takibide yaptırabilirsin uzun süredir hamile kalamadıysanMeze tarzı yapıp yiyim madem çok sıkıldım bu süreçten ya .. Allah isteyenin yardımcısı olsun
Bugün gittim yumurta olgunlaşmış mı diye şimdi bu takviyeyi verdi başla dedi regl nin 11. Günü gel bakalım yumurtana dedi. İlaçsız deneyelim dedi. Regl nin 2. Günü de bi hormon testi yaptırayım diyorumAmin inşallah. Doktorda yumurta takibide yaptırabilirsin uzun süredir hamile kalamadıysan
Evet hormon testi yaptır mutlaka belki yükselme falan olmuştur.Bugün gittim yumurta olgunlaşmış mı diye şimdi bu takviyeyi verdi başla dedi regl nin 11. Günü gel bakalım yumurtana dedi. İlaçsız deneyelim dedi. Regl nin 2. Günü de bi hormon testi yaptırayım diyorum
İnşallah hayırlı haberler alEvet hormon testi yaptır mutlaka belki yükselme falan olmuştur.
İnşallah ilaçsız gelişip çatlar.
Bende klomen kullandım bu ay yumurtam 11. Günde daha yeni uyarılmıştı. İncir havuç kürü yaptım 4 günde büyüdü yumurtam 2 gün sonrada kendi çatladı. Şimdi bekliyorum adet günümü inşallah olmam