- 14 Mayıs 2021
- 4.565
- 8.976
-
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
ilişkiden kaç gun sonra testte gebelık cıkmıstı acaba ?Merhaba, ben bu şekilde gebe kaldım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. :)
Ortalama 12 - 13 gün sonrailişkiden kaç gun sonra testte gebelık cıkmıstı acaba ?
teşekkür ederim :) benım 10 gun olduda bugun erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı,3 gün sonra adet gunum belkı o zamana kadar yukselır.Ortalama 12 - 13 gün sonra
Aslında en doğru olan regl gününün geçmesini beklemek ama sabırsız olduğum için ben önce yapmıştım. :) o yüzden canınızı sıkmayın ve bekleyin. İnşallah hayırlısı olur. :)teşekkür ederim :) benım 10 gun olduda bugun erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı,3 gün sonra adet gunum belkı o zamana kadar yukselır.
Bende gebeyim şuan 10 +0 hata 6 gün önce öğrendim adetimdenMerhaba, ben bu şekilde gebe kaldım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. :)
maşallah canım saglıkla kucagına al inşallahBende gebeyim şuan 10 +0 hata 6 gün önce öğrendim adetimdensorduğum sorudan gebe kaldim
aaa çok sevindim o zaman, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin :) :)Bende gebeyim şuan 10 +0 hata 6 gün önce öğrendim adetimdensorduğum sorudan gebe kaldim
Amin inşallah canımmaşallah canım saglıkla kucagına al inşallah
Amin inşallah cnmaaa çok sevindim o zaman, Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin :) :)
Yaa benim de bugün çatlama günüm. Dün t çizgisi baya köyü çıktı. Ama bugun t siliklesti yani catlama günüm. Dün yumurtlama gününde ilişki yaşadık korunmasız. Bugün de gece değerlendirecez. İnşallah tutar ya. Tutması için ekstra ne yapmam gerekiyor acabaBende gebeyim şuan 10 +0 hata 6 gün önce öğrendim adetimdensorduğum sorudan gebe kaldim
Başka olmadı mi iliski.bide cinsiyet nedirAmin inşallah cnm
Ben yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girdim kız ben ta adetime 12 kaladan başladım test almaya bu arada eczaneci zengin oldu7 gün kala fln erken gebelik testi yaptım silik cikti sinra ertesi günü kan verdim 30 Beta çıktı tabi bunlar olurken ben patlıyor ve çok sitres yaptım çok şükür gebelik çıktı ve yarında kalp atış için gideceğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhaba gebelik oldu mu bu dönemde? Üstünden çok zaman geçmiş amaKızlar benim yumurtlamam haftam daha dün bitti. O hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu daha 1 saat kadar önce. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum