Yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar ?

teşekkür ederim :) benım 10 gun olduda bugun erken gebelık testı yapmıstım negatıf cıkmıstı,3 gün sonra adet gunum belkı o zamana kadar yukselır.
Aslında en doğru olan regl gününün geçmesini beklemek ama sabırsız olduğum için ben önce yapmıştım. :) o yüzden canınızı sıkmayın ve bekleyin. İnşallah hayırlısı olur. :)

Kızlar benim yumurtlamam haftam daha dün bitti. O hafta icinde biri tam gününde olmak üzere iki ilişki gerçekleşti. Yanı son ilişkinin üzerinden daha 3 gün, bir öncekinin üzerinden ise 5 gün geçti daha. Ama benim bugün Regl başlangıcı gibi ağrılarım oluştu daha 1 saat kadar önce. Çok ilginç geldi, reglime daha 12 gün var. Regl olacakmış gibi hissin belirti olduğunu okumuştum ama bu kadar erken mümkün değil herhalde değil mi? Bugün burada çok gezindim ondan psikolojik tepki de vermiş olabilir vücudum

Bende gebeyim şuan 10 +0 hata 6 gün önce öğrendim adetimden sorduğum sorudan gebe kaldim
Yaa benim de bugün çatlama günüm. Dün t çizgisi baya köyü çıktı. Ama bugun t siliklesti yani catlama günüm. Dün yumurtlama gününde ilişki yaşadık korunmasız. Bugün de gece değerlendirecez. İnşallah tutar ya. Tutması için ekstra ne yapmam gerekiyor acaba çatlama gününden kac gün sonra belli ömür gebe olduğum?

Başka olmadı mi iliski.bide cinsiyet nedir

merhaba gebelik oldu mu bu dönemde? Üstünden çok zaman geçmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…