- 10 Haziran 2024
- 169
- 63
- 13
- 26
- Konu Sahibi suuuduru68
Yunurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda kızlar?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum bende değerlendirdim şuan beklemedeyimYunurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda kızlar?![]()
Adetine kaç gün kaldı?Bende merak ediyorum bende değerlendirdim şuan beklemedeyim
Adet demeyeyimde genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani yumurtlamam olalı 7 gün oldu ortalama 7 gün var adete deAdetine kaç gün kaldı?![]()
İlk gebeliğimde yumurtlama döneminin bütün günlerini değerlendirip hamile kalmıştım. Bu gebeliğimde de yumurtlama dönemi boyunca bir gün arayla iki farklı gün ilişkiyle hamile kaldım.Yunurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda kızlar?![]()
benimde aynı şuan beklemedeyiz ozaman sonuçlarıAdet demeyeyimde genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor yani yumurtlamam olalı 7 gün oldu ortalama 7 gün var adete de
ne güzelİlk gebeliğimde yumurtlama döneminin bütün günlerini değerlendirip hamile kalmıştım. Bu gebeliğimde de yumurtlama dönemi boyunca bir gün arayla iki farklı gün ilişkiyle hamile kaldım.
İlkinde 5 gün geçince yaptım bunda da adet günü yaptım. Belirtilerim vardı bunda kasık batması gibi. İlkte pek anlamamıştımne güzelpeki adetiniz kaç gün geçikince test yaptınız veya nasıl anladınız?
Adet gecikmesinin 1. günüde test yapılır değil mi?İlkinde 5 gün geçince yaptım bunda da adet günü yaptım. Belirtilerim vardı bunda kasık batması gibi. İlkte pek anlamamıştım![]()
Ben adet günü yapmıştım işte silik de olsa çıkmıştı. Tam yumurta çatlamasından en az 12 gün sonra idrar testinde çıkar.Adet gecikmesinin 1. günüde test yapılır değil mi?
Merhabalar deneyimlisiniz diye size sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim. Benim ovülasyon testim bu şekilde de hamile kalabilir miyim acaba ? Bakabilir misiniz? :)İlk gebeliğimde yumurtlama döneminin bütün günlerini değerlendirip hamile kalmıştım. Bu gebeliğimde de yumurtlama dönemi boyunca bir gün arayla iki farklı gün ilişkiyle hamile kaldım.
Maalesef testlerden pek anlamıyorum ben yapmamıştım uygulama üzerinden ve yumurtlama belirtilerinden takip etmiştim. İkisi de aynı koyulukta olduktan sonra ertesi gün siliklesince çatlama oluyor deniyor.Merhabalar deneyimlisiniz diye size sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim. Benim ovülasyon testim bu şekilde de hamile kalabilir miyim acaba ? Bakabilir misiniz? :)