Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama döneminde ilişkiye girmek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

suuuduru68

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
169
63
13
26
Yunurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda kızlar?🌸

Yunurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik bu şekilde hamile kalanlar varmı aranızda kızlar?🌸
İlk gebeliğimde yumurtlama döneminin bütün günlerini değerlendirip hamile kalmıştım. Bu gebeliğimde de yumurtlama dönemi boyunca bir gün arayla iki farklı gün ilişkiyle hamile kaldım.

İlk gebeliğimde yumurtlama döneminin bütün günlerini değerlendirip hamile kalmıştım. Bu gebeliğimde de yumurtlama dönemi boyunca bir gün arayla iki farklı gün ilişkiyle hamile kaldım.
ne güzel😍 peki adetiniz kaç gün geçikince test yaptınız veya nasıl anladınız?

Merhabalar deneyimlisiniz diye size sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim. Benim ovülasyon testim bu şekilde de hamile kalabilir miyim acaba ? Bakabilir misiniz? :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar deneyimlisiniz diye size sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim. Benim ovülasyon testim bu şekilde de hamile kalabilir miyim acaba ? Bakabilir misiniz? :)
Maalesef testlerden pek anlamıyorum ben yapmamıştım uygulama üzerinden ve yumurtlama belirtilerinden takip etmiştim. İkisi de aynı koyulukta olduktan sonra ertesi gün siliklesince çatlama oluyor deniyor.

Back
X