-
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Allah razı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahRabbim sizede ve tüm anne olmak isteyenlerin kucağına evlat versin
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba yaptınızmı erken gebelık testıyaaa 5 gün kaldı valla sabırsızlıktan ölcem
canım bende ovilasyon ile takip ederek ilerledim. Hiçte kaçırmadım ve yumurtladımda ama sonuç az önce regl oldumMerhaba sonucunuz ne oldu acaba yaptınızmı erken gebelık testıbende bu ay korunmadım ve ovulasyonu takıp ettım bakalım ne olcak cok meraklanıyorum
Olsun bidaha ki aya inşallah. Bence çocucugumuzun ne zamn olacagı çok önceden belli sadece zamanını beklıyor :) bakalım bende bu ay mıyom amelıyetı sonrası korunma surem bıttı ılk denemem oldugu ıcın bıraz heycanlıyım,sonuç ne olacak 2 haftaya bellı olur...canım bende ovilasyon ile takip ederek ilerledim. Hiçte kaçırmadım ve yumurtladımda ama sonuç az önce regl oldum
Eşiniz de sorun olabilir mi sperm testi yaptırdınız mıcanım bende ovilasyon ile takip ederek ilerledim. Hiçte kaçırmadım ve yumurtladımda ama sonuç az önce regl oldum
Aynen öyle :) rabbimin zamanı bellide biz kullar maalesef sabırsız davranıyoruz :)Olsun bidaha ki aya inşallah. Bence çocucugumuzun ne zamn olacagı çok önceden belli sadece zamanını beklıyor :) bakalım bende bu ay mıyom amelıyetı sonrası korunma surem bıttı ılk denemem oldugu ıcın bıraz heycanlıyım,sonuç ne olacak 2 haftaya bellı olur...
evet herhangi bir sorun yok onda da bende de .Eşiniz de sorun olabilir mi sperm testi yaptırdınız mı
Olsun cnm bende öyleydim öbür ay hamile kaldım sabır inşallahcanım bende ovilasyon ile takip ederek ilerledim. Hiçte kaçırmadım ve yumurtladımda ama sonuç az önce regl oldum
İnşallah canım yaOlsun cnm bende öyleydim öbür ay hamile kaldım sabır inşallaholcak
İnşallah cnm benim Rabbimden umut kesilmez tez zamanda inşallah yavrunu kucağına alırsın çok dua ediyor um sana herkezeİnşallah canım ya
allah razı olsun canım benim teşekkür ediyorum. inşallah bir an önce rabbim duysun sesimiziİnşallah cnm benim Rabbimden umut kesilmez tez zamanda inşallah yavrunu kucağına alırsın çok dua ediyor um sana herkeze
MerhabalarMerhaba, 2,5 yıllık evliyim, biz de bu ay ilk kez korunmuyoruz, yumurtlama haftam (reglim duzenli + takvim+ kendim hissediyorum) yeni bitti. Daha ilk ay olduğundan çok fazla üstüne düşmedik sanırım ama şimdiden çok heyecanlıyım. Konuyu takip ettim, güncel olduğundan ve burada birkaç kişi olduğumuzdan birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın
Ne güzel, benzer süreçleri takip edeceğiz o haldeMerhabalarbende bu ay korunmayı bıraktım son ıkı gun harıc bende degerlendırdım o haftayı.adetıme 3 gun kaldı bugun testım negatıf.olsaydı cıkardı dıyorum bır daha aya artık ınsallah lh testı almayı planlıyorum bırdahakı aya daha nokta atısı olması adına
Ovulasyon testı olarak gecıyor, bende bu forumda ogrendım tam olarak nasıl yorumlandıgını, adetten sonra yapıyosunuz hergun ıkı cızgı bırbırının aynı koyulukta oldugu gunden t çizgisi silikleşene dek degerlendırıyorsuz o ıkı uc gunu.tabıı dıger gunlerde uc gune bı degerlendırmek gerek benceNe güzel, benzer süreçleri takip edeceğiz o haldelh testi dediginiz nedir acaba? Pek hakim değilim konuya
Hmm anladımm, oldukça açıklayıcı cevabınıza teşekkür ederimOvulasyon testı olarak gecıyor, bende bu forumda ogrendım tam olarak nasıl yorumlandıgını, adetten sonra yapıyosunuz hergun ıkı cızgı bırbırının aynı koyulukta oldugu gunden t çizgisi silikleşene dek degerlendırıyorsuz o ıkı uc gunu.tabıı dıger gunlerde uc gune bı degerlendırmek gerek benceyumurtlamayı tespıt edıyoru ıdrardakı lh derecesınden
Bu arada benim de bu forumda okuduğum kadarıyla aslında ovulasyon takip etmek, sürekli beklemek, her şeyi belirti saymak vs strese yol açarak hamile kalmayı geciktiriyormus. Eğer yaş problemi yoksa biraz daha akışta kalmalıyız tabii ama ben çok heyecanlıyım yaMerhabalarbende bu ay korunmayı bıraktım son ıkı gun harıc bende degerlendırdım o haftayı.adetıme 3 gun kaldı bugun testım negatıf.olsaydı cıkardı dıyorum bır daha aya artık ınsallah lh testı almayı planlıyorum bırdahakı aya daha nokta atısı olması adına
Ben stres olarak degılde yumurtlama zamanını yakalayabılmek adına yapacagım canm esımde bende yogun calısıyoruz.gununu bılmek ıyı olacaktır bızım ıcın kolaylastırıcı olması anlamındaBu arada benim de bu forumda okuduğum kadarıyla aslında ovulasyon takip etmek, sürekli beklemek, her şeyi belirti saymak vs strese yol açarak hamile kalmayı geciktiriyormus. Eğer yaş problemi yoksa biraz daha akışta kalmalıyız tabii ama ben çok heyecanlıyım ya
Hmmm anladımmm, en hayırlı zamanda güzel haberler alaliiimmmBen stres olarak degılde yumurtlama zamanını yakalayabılmek adına yapacagım canm esımde bende yogun calısıyoruz.gununu bılmek ıyı olacaktır bızım ıcın kolaylastırıcı olması anlamında
Merhaba, ben bu şekilde gebe kaldım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. :)Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim