Yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar ?

canım bende ovilasyon ile takip ederek ilerledim. Hiçte kaçırmadım ve yumurtladımda ama sonuç az önce regl oldum
Olsun bidaha ki aya inşallah. Bence çocucugumuzun ne zamn olacagı çok önceden belli sadece zamanını beklıyor :) bakalım bende bu ay mıyom amelıyetı sonrası korunma surem bıttı ılk denemem oldugu ıcın bıraz heycanlıyım,sonuç ne olacak 2 haftaya bellı olur...

Aynen öyle :) rabbimin zamanı bellide biz kullar maalesef sabırsız davranıyoruz :)

Merhaba, 2,5 yıllık evliyim, biz de bu ay ilk kez korunmuyoruz, yumurtlama haftam (reglim duzenli + takvim+ kendim hissediyorum) yeni bitti. Daha ilk ay olduğundan çok fazla üstüne düşmedik sanırım ama şimdiden çok heyecanlıyım. Konuyu takip ettim, güncel olduğundan ve burada birkaç kişi olduğumuzdan birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın

Merhabalarbende bu ay korunmayı bıraktım son ıkı gun harıc bende degerlendırdım o haftayı.adetıme 3 gun kaldı bugun testım negatıf.olsaydı cıkardı dıyorum bır daha aya artık ınsallahlh testı almayı planlıyorum bırdahakı aya daha nokta atısı olması adına

Ne güzel, benzer süreçleri takip edeceğiz o halde lh testi dediginiz nedir acaba? Pek hakim değilim konuya

Ne güzel, benzer süreçleri takip edeceğiz o halde lh testi dediginiz nedir acaba? Pek hakim değilim konuya
Ovulasyon testı olarak gecıyor, bende bu forumda ogrendım tam olarak nasıl yorumlandıgını, adetten sonra yapıyosunuz hergun ıkı cızgı bırbırının aynı koyulukta oldugu gunden t çizgisi silikleşene dek degerlendırıyorsuz o ıkı uc gunu.tabıı dıger gunlerde uc gune bı degerlendırmek gerek benceyumurtlamayı tespıt edıyoru ıdrardakı lh derecesınden

Hmm anladımm, oldukça açıklayıcı cevabınıza teşekkür ederim

Bu arada benim de bu forumda okuduğum kadarıyla aslında ovulasyon takip etmek, sürekli beklemek, her şeyi belirti saymak vs strese yol açarak hamile kalmayı geciktiriyormus. Eğer yaş problemi yoksa biraz daha akışta kalmalıyız tabii ama ben çok heyecanlıyım ya

Ben stres olarak degılde yumurtlama zamanını yakalayabılmek adına yapacagım canm esımde bende yogun calısıyoruz.gununu bılmek ıyı olacaktır bızım ıcın kolaylastırıcı olması anlamında

Merhaba arkadaşlar sorum olcaktı yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kalanlar varmı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Merhaba, ben bu şekilde gebe kaldım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…