- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Evet Can'ım bn de bu ay yumurta çitlama iğnesi oldun ve sağ tarafım kasılıyor şu an yumurtam çitlak bu gece inşanlah Bebişim bana tutunur çitlama testi al yap çıkarsa 24 saat sonra ilişkiye girin doktorum öyle dedi bnmkindün çitladı bu gece ilişki olucak hayırlısıylaselam arkadaşlar biz de 1.5 yıldır evliyiz 4-5 aydır bebiş istiyoruz ama malesef tutturamadık gününü. bu ay iyice hesap yaptım bakalım ne olacak :) daha önce ovulasyon testi de kullandım ama olmadı bu arada bugünlerde yumurtlama günüm bu sabah sağ kasığımda ağrı oldu geçen ay da aynı şekilde olmuştu bu yumurtlama olduğu anlamına mı geliyor acaba of ne zor şeymiş ya çocuk sahibi olmak
nasıl yanı çatlama olduktan bir gün sonra gec olmuyor mu?Evet Can'ım bn de bu ay yumurta çitlama iğnesi oldun ve sağ tarafım kasılıyor şu an yumurtam çitlak bu gece inşanlah Bebişim bana tutunur çitlama testi al yap çıkarsa 24 saat sonra ilişkiye girin doktorum öyle dedi bnmkindün çitladı bu gece ilişki olucak hayırlısıyla
Hayır bnde öyle diyordum iğne olduktan iki saat sonra test yaptım çıktı 24 saatten fazla geçti BN yine test yaptım yine çıktı yumurta ölmüyor hemen aslında 24 saat sonra tam olgunlaşiyornasıl yanı çatlama olduktan bir gün sonra gec olmuyor mu?
Dun demekki catlama oldu dun zaten değerlendirdik o zaman bugun de yapcaz vallaha gorev gibi oldu artik :)Evet Can'ım bn de bu ay yumurta çitlama iğnesi oldun ve sağ tarafım kasılıyor şu an yumurtam çitlak bu gece inşanlah Bebişim bana tutunur çitlama testi al yap çıkarsa 24 saat sonra ilişkiye girin doktorum öyle dedi bnmkindün çitladı bu gece ilişki olucak hayırlısıyla
Aynen valla bnmkinin üstünden 48 saat geçti test yaptım hala çitlak bu gece yine işimiz var :)Dun demekki catlama oldu dun zaten değerlendirdik o zaman bugun de yapcaz vallaha gorev gibi oldu artik :)
Merhaba kızlar bu çatlama iğnesi sadece kadın doğum doktor u mu yapıyo yoksa acilden falanda yapılıyormuAynen valla bnmkinin üstünden 48 saat geçti test yaptım hala çitlak bu gece yine işimiz var :)
merhaba aranıza yenı katıldım bende :) benım de adetim 2 gun önce bitti bittiği gün ve dün de ilişkiye girdik bu yumurtlama dönemlerini bir türlü anlayamıyorum 1 yıllık evliyim ve 3 aydır da korunmuyoruz bakalım bekliyoruz eşim ve ben çok bebek istiyoruz inşallah olur bakalım kısmet.
Merhaba kızlar bu çatlama iğnesi sadece kadın doğum doktor u mu yapıyo yoksa acilden falanda yapılıyormu[/QUOTE[/
Bnm kendi doktorum yaptı cnm zaten hemen iğne yapmıyolar önce ilaç tedavisi işe yarmazsa iğneye geçiliyor tedavi sürecinde ki doktor yaparMerhaba kızlar bu çatlama iğnesi sadece kadın doğum doktor u mu yapıyo yoksa acilden falanda yapılıyormu
Anladım canım benim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo bu ay bekliycem olmazsa doktor a gitmem lazımBnm kendi doktorum yaptı cnm zaten hemen iğne yapmıyolar önce ilaç tedavisi işe yarmazsa iğneye geçiliyor tedavi sürecinde ki doktor yapar
Hayırlısı olsun cnm inşanlah gitmene gerek kalmaz bu ay hamile kalırsınAnladım canım benim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo bu ay bekliycem olmazsa doktor a gitmem lazım
Inşallah canım benim dua et lütfen bana .sHayırlısı olsun cnm inşanlah gitmene gerek kalmaz bu ay hamile kalırsın
Ederim cnm sende bana edersen çok mutlu olurum bu ay çok umutluyum inşanlah rabbim isteyen herkese nasip ederInşallah canım benim dua et lütfen bana .s
Ederim canım benim. Ben geçen ay çok taktım canım ya aşırı derecede ama olmadı bu ay umutsuzluğa kapildim ister istemezEderim cnm sende bana edersen çok mutlu olurum bu ay çok umutluyum inşanlah rabbim isteyen herkese nasip eder
Umudunu hiç bir zaman kaybetme Can'ım elbet Birgün bizde anne alacağız Allah'ın izniyle inşanlah takma kafanaEderim canım benim. Ben geçen ay çok taktım canım ya aşırı derecede ama olmadı bu ay umutsuzluğa kapildim ister istemez
Inşallah canım benim yaaa inşallah folic asit ne kadar bilgin varmıUmudunu hiç bir zaman kaybetme Can'ım elbet Birgün bizde anne alacağız Allah'ın izniyle inşanlah takma kafana
Can'ım folik asit hamilelikten önce alınmaya başlanıyor banada verdi doktor hamile kaldiktan sonra da bebeğin gelişimine çok yardımcı beynine filan hamilelikten önce de yardımcı oluyor vücudu bebeğe hazırlıyorInşallah canım benim yaaa inşallah folic asit ne kadar bilgin varmı
Eşim almış bugün basliucam inşallah nas kullanılıyor bilginiz varmiCan'ım folik asit hamilelikten önce alınmaya başlanıyor banada verdi doktor hamile kaldiktan sonra da bebeğin gelişimine çok yardımcı beynine filan hamilelikten önce de yardımcı oluyor vücudu bebeğe hazırlıyor
Eşim almış bugün basliucam inşallah nas kullanılıyor bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?