• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım yumurtlamadan 3 gun sonra da döllenme olabiliyor cnku

Aynen canım yumurtlamadan 3 gun sonra da döllenme olabiliyor cnku
Bisey sorabilir miyim 3 gün önce korunmasız ilişki yaşadım. Vajinusmus dum yendim o gün. Şimdi az az kanamam devam ediyor yumurtlama dönemim gecti tam hesaplayamiyorum adetim 28 35 gün arasında değişiklik gösterir. Benden hala akıntı geldi yumurta akı gibi adetim en erken 13 ünde başlaması gerekiyor döllenme belirtisi vs varmi acaba

Bisey sorabilir miyim 3 gün önce korunmasız ilişki yaşadım. Vajinusmus dum yendim o gün. Şimdi az az kanamam devam ediyor yumurtlama dönemim gecti tam hesaplayamiyorum adetim 28 35 gün arasında değişiklik gösterir. Benden hala akıntı geldi yumurta akı gibi adetim en erken 13 ünde başlaması gerekiyor döllenme belirtisi vs varmi acaba
Canım bunu söylemek pek mümkün değil anca test yaparak netlik olur. Ki bu da çok erken biraz daha bekle

Çok haklısın canım ama ne biliyim bazen senelerdir uğraşanlar var senin acelen ne gibisinden laflar dönebiliyor ortada
☺️
Hiç duyma...

Back