• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dan sonra sarı akıntı

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kızlar yumurta 15 mayisti hiç birşey olmadi 16 Mayıs çatlama günü değerlendirdim üstünden 5 gün geçti ve sarı akıntı var kokusuz ama neden olabilir. Âdete de 15 gün var

Merhaba kızlar bende aynı şeyden muzdaribim.
Adetim 5 gün geçti ve aşırı derecede sari sumuksu(afedersiniz) akintım var
Gebelik düşünmüyorum ama aşırı şüpheliyim

Kızlar yumurtlamadan hemen sonra zaten yumurtanın içinde bulunduğu sıvıyı vücut atar bazen şeffaf bazen sarı gibi yumurta akı kıvamında olur bu . Hamilelik belirtisi olarak ben hiç böyle bir şey yaşamadım , o yumurtlamadan sonra her kadında olur. Ama şüpheniz varsa test yapın

Kızlar yumurta 15 mayisti hiç birşey olmadi 16 Mayıs çatlama günü değerlendirdim üstünden 5 gün geçti ve sarı akıntı var kokusuz ama neden olabilir. Âdete de 15 gün var
Aynisi bendede var ama emin değilim 2 günüm var adetime umarım hamileliktir. :))))
İns kızlar hayrlısı olur hepmiz adına 😊😊
Merhaba kızlar bende aynı şeyden muzdaribim.
Adetim 5 gün geçti ve aşırı derecede sari sumuksu(afedersiniz) akintım var
Gebelik düşünmüyorum ama aşırı şüpheliyim

Kızlar yumurtlamadan hemen sonra zaten yumurtanın içinde bulunduğu sıvıyı vücut atar bazen şeffaf bazen sarı gibi yumurta akı kıvamında olur bu . Hamilelik belirtisi olarak ben hiç böyle bir şey yaşamadım , o yumurtlamadan sonra her kadında olur. Ama şüpheniz varsa test yapın

Şimdi yapsak çıkar mi ki

Yumurtlamadan hemen sonra degil benimki adet gecikmesinden sonra oldugi icin suphelendim önceki gebeliklerimde de aynı oldu ama bu sefer ihtimal vermiyorum 🙈

Adete 15 gun var ise sen hala yumurtluyor olmalisin çünkü her kadın yumurtlamadan 14 Gun sonra adet görür.

Ben 7 haftalık hamileyim ovulasyon dan bikaç gün sonra başladı hala devam ediyor sarı akıntım. Bikaç saatte bir çamaşır değiştiriyorum o derece. İnşallah vardır sizinde

Ben 7 haftalık hamileyim ovulasyon dan bikaç gün sonra başladı hala devam ediyor sarı akıntım. Bikaç saatte bir çamaşır değiştiriyorum o derece. İnşallah vardır sizinde
İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde 🤲

Kaçıncı gün başladınız ovilasyon a sonra ne zaman başladı akıntının Yumurtlama dan sonra mi âdete yakın ki

Back