Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yumurta 15 mayisti hiç birşey olmadi 16 Mayıs çatlama günü değerlendirdim üstünden 5 gün geçti ve sarı akıntı var kokusuz ama neden olabilir. Âdete de 15 gün var
Aynisi bendede var ama emin değilim 2 günüm var adetime umarım hamileliktir. :))))
İns kızlar hayrlısı olur hepmiz adına![]()
Merhaba kızlar bende aynı şeyden muzdaribim.
Adetim 5 gün geçti ve aşırı derecede sari sumuksu(afedersiniz) akintım var
Gebelik düşünmüyorum ama aşırı şüpheliyim
İnşallahAynisi bendede var ama emin değilim 2 günüm var adetime umarım hamileliktir. :))))
Kızlar yumurtlamadan hemen sonra zaten yumurtanın içinde bulunduğu sıvıyı vücut atar bazen şeffaf bazen sarı gibi yumurta akı kıvamında olur bu . Hamilelik belirtisi olarak ben hiç böyle bir şey yaşamadım , o yumurtlamadan sonra her kadında olur. Ama şüpheniz varsa test yapın
Yumurtlamadan hemen sonra degil benimki adet gecikmesinden sonra oldugi icin suphelendim önceki gebeliklerimde de aynı oldu ama bu sefer ihtimal vermiyorumKızlar yumurtlamadan hemen sonra zaten yumurtanın içinde bulunduğu sıvıyı vücut atar bazen şeffaf bazen sarı gibi yumurta akı kıvamında olur bu . Hamilelik belirtisi olarak ben hiç böyle bir şey yaşamadım , o yumurtlamadan sonra her kadında olur. Ama şüpheniz varsa test yapın
Adete 15 gun var ise sen hala yumurtluyor olmalisin çünkü her kadın yumurtlamadan 14 Gun sonra adet görür.Kızlar yumurta 15 mayisti hiç birşey olmadi 16 Mayıs çatlama günü değerlendirdim üstünden 5 gün geçti ve sarı akıntı var kokusuz ama neden olabilir. Âdete de 15 gün var
Ben önceki hamileligimde tek iliski olmuştu üzerinden 10 11 gun gecince silik çıkmıştı testeŞimdi yapsak çıkar mi ki
Yok yumurtlama adetin üçüncü günü başladı bendeAdete 15 gun var ise sen hala yumurtluyor olmalisin çünkü her kadın yumurtlamadan 14 Gun sonra adet görür.
İnşallahAynisi bendede var ama emin değilim 2 günüm var adetime umarım hamileliktir. :))))
Kanda kesin çıkarŞimdi yapsak çıkar mi ki
Gönlünce olsun herşey canımYumurtlamadan hemen sonra degil benimki adet gecikmesinden sonra oldugi icin suphelendim önceki gebeliklerimde de aynı oldu ama bu sefer ihtimal vermiyorum![]()
İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederim rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı şekildeBen 7 haftalık hamileyim ovulasyon dan bikaç gün sonra başladı hala devam ediyor sarı akıntım. Bikaç saatte bir çamaşır değiştiriyorum o derece. İnşallah vardır sizinde
Teşekkür ederimGönlünce olsun herşey canım
Âdete 15 gün varken çıkar mıKanda kesin çıkar![]()
Kaçıncı gün başladınız ovilasyon a sonra ne zaman başladı akıntının Yumurtlama dan sonra mi âdete yakın kiBen 7 haftalık hamileyim ovulasyon dan bikaç gün sonra başladı hala devam ediyor sarı akıntım. Bikaç saatte bir çamaşır değiştiriyorum o derece. İnşallah vardır sizinde