- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canımmAmin kuzum bu ay bize mutluluk getirsin. Rabbim büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canımmAmin kuzum bu ay bize mutluluk getirsin. Rabbim büyük
Evet dördüncü ovulasyon takibim.. hepsinde iki gün yumurtlama gördüm.Hem dün hem bugün mü yumurtlama oldu yanii ovulasyona şimdilik bulaşmak istemiyorum evet kolaylık sağlar ama çok stresli olur diye düşünüyorum, tüm gün tek düşündüğün testi yap sonucunu bekle oldu mu olmadı mı anlamaya çalış, yazarken yoruldum
A çok ilginçyani ikisi ayrı ayrı yumurtalar mı yoksa tek mi, öyle bi şey mümkün mü ki yani ayda birden fazla kez yumurtlama olabiliyor tabi duymuştum ama bu şekilde olmasına şaşırdımEvet dördüncü ovulasyon takibim.. hepsinde iki gün yumurtlama gördüm.
Hayır tek.. mesela benim yumurtlamam bitti çatlama oldu birkaç gün sonra tekrar test koyulaştı o zaman ikinci bir yumurtlama olabilir. Tabi bu çok sık karşılaşılan bir durum değil yine de tıbben mümkün. Hatta çift yumurta ikizleri bu yumurtlamanın meyvesiA çok ilginçyani ikisi ayrı ayrı yumurtalar mı yoksa tek mi, öyle bi şey mümkün mü ki yani ayda birden fazla kez yumurtlama olabiliyor tabi duymuştum ama bu şekilde olmasına şaşırdım
Canım her şeyi boşver ne akıntıyı ne ovülasyon testini sana tek tavsiyem kafan rahat adet bitimi itibariyle gün aşırı ilişki blr sonraki adetine 1 hafta kalaya kadar yap tabi düzenliyse düzensize süreyi biraz daha uzatabilirsin ovülasyon testi bence insanı strese sokuyor ben ovü testleri kullanmadım ama ilk ay epey stres yaptım 2. Ay hiç takmadım kafaya ve hamileyim tabi daha çok yeni inşallah sağlıkla ilerlerArkadaşlar şu uzayan yumurtlama akıntısı geldikten kaç gün sonra yumurtlama oluyor, yumurtlama ve yumurtanın çatlaması aynı şey mi, o akıntıyı gördüğümüzde mi çalışmalara başlamak gerek yoksa öncesinde mi, ilişki sıklığı günaşırı mı her gün mü olmalı, bu konularda kim ne biliyorsa anlatabilir mi
Evet genelde az rastlanan bi durum diye biliyorum, çift yumurta ikizlerinin oluşumu bu ve benim de çift yumurta ikizim var, tam insanına söyledinnnHayır tek.. mesela benim yumurtlamam bitti çatlama oldu birkaç gün sonra tekrar test koyulaştı o zaman ikinci bir yumurtlama olabilir. Tabi bu çok sık karşılaşılan bir durum değil yine de tıbben mümkün. Hatta çift yumurta ikizleri bu yumurtlamanın meyvesi
A bunu bilmiyordum yani çatlama anında ya da öncesinde olduğunu okumuştum ama sonrasında akıntı olduğuna şaşırdım, teşekkür ederim, testler kaçınılmaz mı yani bu durumdaAkıntıya güvenmeyin testle teyit edin derim. Bende akıntı olduğunda yumurtlama oluyor diyordum ama öyle değilmiş. Bazen çatlamada bazen yumurtlama zamanı değil sonrasında/öncesinde oluyormuş ovülasyon ile anlamıştım
Evet canım reglim düzenli çok şükür 29 günde bir olurum, en garanti yöntem bu biliyorum ama maalesef eşim sürekli gece çalıştığı için her zaman o kadar düzenli ilişki mümkün olmayabiliyor bu yüzden en azından ovulasyonu yakalamanın yollarını öğrenmeye çalışıyorum, test stres yaratır diye mantık yürütmeye çalışıyorum yani,bu arada tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah miniş:)Canım her şeyi boşver ne akıntıyı ne ovülasyon testini sana tek tavsiyem kafan rahat adet bitimi itibariyle gün aşırı ilişki blr sonraki adetine 1 hafta kalaya kadar yap tabi düzenliyse düzensize süreyi biraz daha uzatabilirsin ovülasyon testi bence insanı strese sokuyor ben ovü testleri kullanmadım ama ilk ay epey stres yaptım 2. Ay hiç takmadım kafaya ve hamileyim tabi daha çok yeni inşallah sağlıkla ilerler
Bence 1 2 ay yapın aşağı yukarı fikriniz olur. Ben 14. gün sanarken 11-12 de yumurtlama oluyordu mesela.A bunu bilmiyordum yani çatlama anında ya da öncesinde olduğunu okumuştum ama sonrasında akıntı olduğuna şaşırdım, teşekkür ederim, testler kaçınılmaz mı yani bu durumda
Öyle de olabilir, fikir edinmek için ama değişkenlik göstermiyor mu diğer aylarda?Bence 1 2 ay yapın aşağı yukarı fikriniz olur. Ben 14. gün sanarken 11-12 de yumurtlama oluyordu mesela.
Aşağı yukarı aynı oluyor ama değişiyor tabi. Mesela ben 14 ve sonrasına önem veriyordum hata ediyormuşum. En azından erken başlarsınız. Ama bence her ay yapılmalı ovülasyon net çıkıyor sonuçtaÖyle de olabilir, fikir edinmek için ama değişkenlik göstermiyor mu diğer aylarda?