- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.334
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Hayır ıncırlerı hergun dogrucaksınız zaten ıncırı yıtınce Zeytınyagı kalacak kavanozda uzerıne dograyıp kaldırınHergun taze yapmaya gerek yok yani super amin cok tesekkur ederim yavas yavas hepsini deniycem hangisi care olursa artik
Ah tamam simdi olduHayır ıncırlerı hergun dogrucaksınız zaten ıncırı yıtınce Zeytınyagı kalacak kavanozda uzerıne dograyıp kaldırın
Takılırsanız sorun yineAh tamam simdi oldutesekkur ederim
Hayir prolaktine iyi diger degerlerim dusukTakılırsanız sorun yine ☺prolaktın sorunu yok deıl mı?
Tmm sıkıntı yok oyleyseHayir prolaktine iyi diger degerlerim dusuk
Cok tesekkur ederim insallah sebep olurTmm sıkıntı yok oyleyse
Ya inşallahCok tesekkur ederim insallah sebep olur
InsallahYa inşallah ❤cok mutlu olurum
AminInsallahAllah sizinde gonlunuze gore versin
Canim iki gundur soyledigin gibi yaki yapistiriyorum kac gun yapmam gerek diye sormayi unuttumBen de iki senenin sonunda yumurtalarimin buyumedigi gercegiyle karsi karsiyayim. Oysa ovu testlerinde pik gorurdum.
Ben organik yumurta yedim bolca. Cig badem yedim. Polen yuttum sabahlari.
bir de asil olayim yaki yapistirmakti.
buradan ogrendim. Esim epey manasiz buldu. Ilac icmeme ragmen buyumeyen yumurta yaki yapistirdigim ay buyudu Allahin izniyle. Henuz gebelik yok. O da olur insallah. Dr a soylemedim tabi. Dr ilacin dozunu artirdigi icin oldugunu dusunuyor.
Bir yakıyı yapıştırıyorsun. Etkisi geçince çıkarıyorsun. Bir iki gece sonra bir tane daha. Yani reglin son gününden ovuya kadar iki tane. Ben bu ay yapıştırmadım. Çok küçüktü yumurtam. Çatlatma iğnesi vermedi dr.Canim iki gundur soyledigin gibi yaki yapistiriyorum kac gun yapmam gerek diye sormayi unuttum
Insallah ise yararBir yakıyı yapıştırıyorsun. Etkisi geçince çıkarıyorsun. Bir iki gece sonra bir tane daha. Yani reglin son gününden ovuya kadar iki tane. Ben bu ay yapıştırmadım. Çok küçüktü yumurtam. Çatlatma iğnesi vermedi dr.
Kesinlikle inofolic combi ye başlaKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi
Folik asit gibi birseymi oluyorKesinlikle inofolic combi ye başla
Hem folik asit hem kaliteli yumurta sağlıyor büyümesini ve çatlamasına takviye destekFolik asit gibi birseymi oluyor
Harikaymis bilmedigim ne cok sey varmisHem folik asit hem kaliteli yumurta sağlıyor büyümesini ve çatlamasına takviye destek
Biraz pahalı günde 2 içiliyo 20 tane var 85 tl ayda 3 tane gidiyoHarikaymis bilmedigim ne cok sey varmis
Ben turkiyede degilim ama insallah bakip bulcam baya azmis 20 tane ama tek olsun da onemli degil Allah razi olsunBiraz pahalı günde 2 içiliyo 20 tane var 85 tl ayda 3 tane gidiyo
Arkadaşım ikinci ayında hamile kaldı ben daha ilk ayBen turkiyede degilim ama insallah bakip bulcam baya azmis 20 tane ama tek olsun da onemli degil Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?