- 17 Şubat 2020
- 10.723
- 28.212
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Merhaba canım incir havuç kürü var sanırım bu problem için denedinmi?Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi
Çörek otu bal tarçın karışımını yada kuru incir kürü bu ikisini çok duydum bi araştır istersenKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi
Yok canim cok duydum denemedim bunuda deneyimMerhaba canım incir havuç kürü var sanırım bu problem için denedinmi?
Corek otu bal karisimi iyi gelmiyordu duydugumda en sonÇörek otu bal tarçın karışımını yada kuru incir kürü bu ikisini çok duydum bi araştır istersen
Değerlerinizi bilmiyorum ama D vitamini, B12 ve folik asit seviyesini en üstte tutmaya çalışın. Yerinizde olsam hemen yarın alıp başlardım. Ben de önemini bilmiyordum çok önemliymişKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
Dene canım inşallah şifa olsunYok canim cok duydum denemedim bunuda deneyim
Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var. Yumurta rezervim de düşük. Ne denediysem fayda etmedi son çare tüp bebeğe başladık. Insallah sen doğal kürlerin faydasını görürsün dualarım seninleKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
Insallah canim Allah razi olsunD
Dene canım inşallah şifa olsun ☺
Nasıl anladı bunu canımKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
Ah yarin bunlari da arastirip alim insallah ama doktor neden vermiyor boyle seylere cozemiyorumDeğerlerinizi bilmiyorum ama D vitamini, B12 ve folik asit seviyesini en üstte tutmaya çalışın. Yerinizde olsam hemen yarın alıp başlardım. Ben de önemini bilmiyordum çok önemliymiş
Allah razi olsun insallah sende en kisa zaman da hayirlisiyla hamile kalirsinGeçmiş olsun canım aynı sorun bende de var. Yumurta rezervim de düşük. Ne denediysem fayda etmedi son çare tüp bebeğe başladık. Insallah sen doğal kürlerin faydasını görürsün dualarım seninle
Nasıl anladı bunu canım
Anladım canım hormonlarına bakıldı mı regl olabiliyor musunUltrason sonuclariyla soyledi canim
Ben iki tüp bebek tedavisi gördüm. Bir kere bile kan tahliline bakılmadı. Sonunda başka hastaneye geçtim. Bu değerlerin yükselmeden tedaviye bile başlanmaz dediler. Allah iyi doktorla karşılaştırsınAh yarin bunlari da arastirip alim insallah ama doktor neden vermiyor boyle seylere cozemiyorum
cok korkmustum ben ustelik disarda .kanama arrtmistiBende veCesu38 arkadaşta ara kanama yaptı ikimiz de aynı ay denedik. Herkeste fayda vermiyor. Bir de prolaktin yüksekse uzak durulmalı tarçın yükseltiyor çünkü.
Anaam ne korktuk valla eskide kaldı neyse ki.cok korkmustum ben ustelik disarda .kanama arrtmisti
kiz dedi dr teyzosu. bisey yok sandim sahilde oturuyorum bi islaklik baktim ara sokaklardan eve zor dustumduAnaam ne korktuk valla eskide kaldı neyse ki.kocaman olmulsunuz siiiz. Cinsiyeti ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?