Gebeliğe Hazırlık Yumurtayi gelistirmek ☁️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilac ve igne ile bu tedaviyi yapiyorlar ama ben bu donemde herhangi negatif birsey olur diye bitki kullanmadim cunku igne ve ilac ciddi hormon iceren maddeler. Bilgi sahibi olmadan da kullanmak istemedim bakalim gorucez ne olacak

bisey sorabilir miyim ovulasyonn testinde çift çizgi gördün mü onu merak ediyorm olgunlaşınca mi iki
Koyu çizgi çıkar . Allah yardımcın olsun bi tane kur var ya bal tarçın çörek otu onu kullandın mı hc

Ilac ve igne ile bu tedaviyi yapiyorlar ama ben bu donemde herhangi negatif birsey olur diye bitki kullanmadim cunku igne ve ilac ciddi hormon iceren maddeler. Bilgi sahibi olmadan da kullanmak istemedim bakalim gorucez ne olacak
Insallah guzel seyler gorursun sonunda bende bir ay sonra basliycam

Bence hayit alın aktardan kaynamış suda demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın ben hayit tın çok faydasını gördüm hem hormonları hemde yumurtaları geliştirip catlatiyor ben hayit la hamile kaldim

Bendede aynisi var 2aylik tedaviye basladik folik asit vitaminler falan. Bende 5mm yumurta sende ne kadardi?

Ah hayiti da cok kisi soyluyor onuda ekledim listeye muhtesem Allah anali babali buyutsun insallah

Ayy onu sormayi unuttum peki merak ettigim sey ovulasyon testlerinde cift cizgi goruyormusun ?
Yok ben hic yapmadim ovuslasyon testi ilk doktora gittiyimde zaten yumurtaliklarinda gelismemis ayni zamanda yumurtanda gelismiyo dedi yani catlamada olmuyo hic bana vajinal tamponda yap dedi yumurtaliklarimin gelismesi icin

Kesinlikle folik asit kullanmanı öneririm. Ben hamile kalmadan önce bir ürün kullanmıştım eşimle birlikte 3 ay sonra hamile kaldım. Folik asit takviyesi çok önemli !!!!

Zeytınyagında incir bekletip yuketın günlük olarak dograyın

Allah razi olsun bunuda deniycem
Küçük bi kavanoza iki tane incir dograyın üstünü gececek kadar Zeytınyagı doldurun kavanozu kapatıp karanlık bi dolapta bekletin, hergun Zeytınyagı eklemeye gerek yok, sabah ac karna yiyin, sifa olsun

Küçük bi kavanoza iki tane incir dograyın üstünü gececek kadar Zeytınyagı doldurun kavanozu kapatıp karanlık bi dolapta bekletin, hergun Zeytınyagı eklemeye gerek yok, sabah ac karna yiyin, sifa olsun ❤
Hergun taze yapmaya gerek yok yani super amin cok tesekkur ederim yavas yavas hepsini deniycem hangisi care olursa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…