- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Bence regl den sonra iki tane yapıştırmak makulAh gec kaldim déseneaslinda onuncayda igneye basliycam yumurtalar buyusun diye o zaman deneyebilirim sorun suki ben ovulasyon gunumu goremiyorum testlerde bile of cok karisik
bisey sorabilir miyim ovulasyonn testinde çift çizgi gördün mü onu merak ediyorm olgunlaşınca mi ikiGörüyordum adet de oluyorum gayet normal ama doktora gittigimde 3 4 mm uzerinde büyümediğini gördük yumurtaların. Klomen kullandım onunla bile milletin 18 19 mm oluyor benimkiler en fazla 15 mm gelişti. Onlar da döllenmedi. Şimdi tüp bebek için 150 ünite 2 doz iğne kullanıyorum günlük toplam 300 ünite. Anca 18 20 mmleri gördüm iğneyle. Onda da milletin 15 tane yumurtası gelişiyor benim 6 tane gelişti.
Ovülasyon testiyle 6 ay kadar denedim bir kere bile olumlu sonuç alamadım. Olacağı varsa gerçekten oluyor. Kısmette yoksa ne yaparsan yap olmuyor gerçekten. Çakşır suyunu çok övüyorlar tüp bebek de başarısız olursa onu da deneyeceğim. O da olmazsa bırakıcam ben. Insan kendini cok hırpalıyor. Çok istiyoruz ama psikolojimin bozulmasına da müsade edemem.
Benim hikayem biraz olumsuz. Insanda negatif düşünceler oluşturabilir. Ister istemez acaba ben de mi böyle olucam diye düşünüyoruz ama inşallah kimseye yaşatmasın rabbim bunları. Insallah kimse tüp bebeğe ihtiyaç duymasın, Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın.
Insallah guzel seyler gorursun sonunda bende bir ay sonra basliycamIlac ve igne ile bu tedaviyi yapiyorlar ama ben bu donemde herhangi negatif birsey olur diye bitki kullanmadim cunku igne ve ilac ciddi hormon iceren maddeler. Bilgi sahibi olmadan da kullanmak istemedim bakalim gorucez ne olacak
Bence hayit alın aktardan kaynamış suda demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın ben hayit tın çok faydasını gördüm hem hormonları hemde yumurtaları geliştirip catlatiyor ben hayit la hamile kaldimKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi
Bendede aynisi var 2aylik tedaviye basladik folik asit vitaminler falan. Bende 5mm yumurta sende ne kadardi?Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi
Ayy onu sormayi unuttumBendede aynisi var 2aylik tedaviye basladik folik asit vitaminler falan. Bende 5mm yumurta sende ne kadardi?
Ah hayiti da cok kisi soyluyorBence hayit alın aktardan kaynamış suda demleyip için adetin 3 günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın ben hayit tın çok faydasını gördüm hem hormonları hemde yumurtaları geliştirip catlatiyor ben hayit la hamile kaldim
Aminn inşallah rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAh hayiti da cok kisi soyluyoronuda ekledim listeye muhtesem Allah anali babali buyutsun insallah
Yok ben hic yapmadim ovuslasyon testi ilk doktora gittiyimde zaten yumurtaliklarinda gelismemis ayni zamanda yumurtanda gelismiyo dedi yani catlamada olmuyo hic bana vajinal tamponda yap dedi yumurtaliklarimin gelismesi icinAyy onu sormayi unuttumpeki merak ettigim sey ovulasyon testlerinde cift cizgi goruyormusun ?
Evet tampon sadece yumurtaliklar icin o da tamamen gelismedideVajinal tampon mu oh onuda ilk kez duyuyorumkucuk oldugu icin testlerde gorunmuyor demisti
vajinal tampon ne canımYok ben hic yapmadim ovuslasyon testi ilk doktora gittiyimde zaten yumurtaliklarinda gelismemis ayni zamanda yumurtanda gelismiyo dedi yani catlamada olmuyo hic bana vajinal tamponda yap dedi yumurtaliklarimin gelismesi icin
Pamuga bi ilac var onu surup vajinaya koyuluyo yumurtaliklari gelistirmek icinvajinal tampon ne canım
Insallah ise yarar deniycemKesinlikle folik asit kullanmanı öneririm. Ben hamile kalmadan önce bir ürün kullanmıştım eşimle birlikte 3 ay sonra hamile kaldım. Folik asit takviyesi çok önemli !!!!
Zeytınyagında incir bekletip yuketın günlük olarak dograyınKizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
Zeytınyagında incir bekletip yuketın günlük olarak dograyın
Küçük bi kavanoza iki tane incir dograyın üstünü gececek kadar Zeytınyagı doldurun kavanozu kapatıp karanlık bi dolapta bekletin, hergun Zeytınyagı eklemeye gerek yok, sabah ac karna yiyin, sifa olsunAllah razi olsun bunuda deniycem
Hergun taze yapmaya gerek yok yani super amin cok tesekkur ederim yavas yavas hepsini deniycem hangisi care olursa artikKüçük bi kavanoza iki tane incir dograyın üstünü gececek kadar Zeytınyagı doldurun kavanozu kapatıp karanlık bi dolapta bekletin, hergun Zeytınyagı eklemeye gerek yok, sabah ac karna yiyin, sifa olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?