• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtayi gelistirmek ☁️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de iki senenin sonunda yumurtalarimin buyumedigi gercegiyle karsi karsiyayim. Oysa ovu testlerinde pik gorurdum.
Ben organik yumurta yedim bolca. Cig badem yedim. Polen yuttum sabahlari.
bir de asil olayim yaki yapistirmakti.
buradan ogrendim. Esim epey manasiz buldu. Ilac icmeme ragmen buyumeyen yumurta yaki yapistirdigim ay buyudu Allahin izniyle. Henuz gebelik yok. O da olur insallah. Dr a soylemedim tabi. Dr ilacin dozunu artirdigi icin oldugunu dusunuyor.
Canim iki gundur soyledigin gibi yaki yapistiriyorum kac gun yapmam gerek diye sormayi unuttum 🥰

Canim iki gundur soyledigin gibi yaki yapistiriyorum kac gun yapmam gerek diye sormayi unuttum 🥰
Bir yakıyı yapıştırıyorsun. Etkisi geçince çıkarıyorsun. Bir iki gece sonra bir tane daha. Yani reglin son gününden ovuya kadar iki tane. Ben bu ay yapıştırmadım. Çok küçüktü yumurtam. Çatlatma iğnesi vermedi dr.

Bir yakıyı yapıştırıyorsun. Etkisi geçince çıkarıyorsun. Bir iki gece sonra bir tane daha. Yani reglin son gününden ovuya kadar iki tane. Ben bu ay yapıştırmadım. Çok küçüktü yumurtam. Çatlatma iğnesi vermedi dr.
Insallah ise yarar 😍ins’´ bu ay sana da iyi gelir yumurtan kucukse buyutme ignesi vermiyormu peki

Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi😷
Kesinlikle inofolic combi ye başla

Back
X