Görüyordum adet de oluyorum gayet normal ama doktora gittigimde 3 4 mm uzerinde büyümediğini gördük yumurtaların. Klomen kullandım onunla bile milletin 18 19 mm oluyor benimkiler en fazla 15 mm gelişti. Onlar da döllenmedi. Şimdi
tüp bebek için 150 ünite 2 doz iğne kullanıyorum günlük toplam 300 ünite. Anca 18 20 mmleri gördüm iğneyle. Onda da milletin 15 tane yumurtası gelişiyor benim 6 tane gelişti.
Ovülasyon testiyle 6 ay kadar denedim bir kere bile olumlu sonuç alamadım. Olacağı varsa gerçekten oluyor. Kısmette yoksa ne yaparsan yap olmuyor gerçekten. Çakşır suyunu çok övüyorlar tüp bebek de başarısız olursa onu da deneyeceğim. O da olmazsa bırakıcam ben. Insan kendini cok hırpalıyor. Çok istiyoruz ama psikolojimin bozulmasına da müsade edemem.
Benim hikayem biraz olumsuz. Insanda negatif düşünceler oluşturabilir. Ister istemez acaba ben de mi böyle olucam diye düşünüyoruz ama inşallah kimseye yaşatmasın rabbim bunları. Insallah kimse tüp bebeğe ihtiyaç duymasın, Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın.