yumurtanın döllendiğinin ultrasonda gözükmesi

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
35
Kızlar selam herkese
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen Çarşamba günü çatlatma iğnesi vuruldum bugün doktor randevum vardı. Doktor yumurtan çatlamış ve spermle buluşmuş dedi umutlu gözüküyormuş. Bu kadar kısa zamanda döllendiği anlaşılır mı? Başına gelen var mı bir de geçen ay yumurta çatladığında içinde sıvı birikmesi ve kist varmış şimdiki yumurtamda kist gözükmemiş

Döllenmeyi kastetmemiştir diye düşünüyorum nedense. Döllenmişse bile yerlesmesi ancak 1 hafta sonra oluyor. Gebelik önce kanda tespit ediliyo sonra kese görünebilir pozisyona geliyo vajinal usg ile bile.

Döllenmeyi kastetmemiştir diye düşünüyorum nedense. Döllenmişse bile yerlesmesi ancak 1 hafta sonra oluyor. Gebelik önce kanda tespit ediliyo sonra kese görünebilir pozisyona geliyo vajinal usg ile bile.
evet ultrasonda bile 5. Haftada gebelik gözüküyor ama ilişki olmuş sperm ulaşmış dedi olumsuz olursa polip var sende ondan tutunmayabilir dedi valla kafamda deli sorular.. bu arada geçen ay o kadar umutluydum ki olmayınca çok üzülmüştüm bu ay da hiç umudum yok

Bndepazar gunu cat.ignesi oldum bugun catlayip çatlamadigina bakicak dr kac defa kullandim klomen ama olmuyo ikinci çocuk ilkinde hicbir sorun olmamisti

Bndepazar gunu cat.ignesi oldum bugun catlayip çatlamadigina bakicak dr kac defa kullandim klomen ama olmuyo ikinci çocuk ilkinde hicbir sorun olmamisti

Merhaba bende 2.için uğraşıyorum 1 senedir istiyorum 10 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri hamile kalamadım
Bu ay yumurta takibi yaptırdım bende
Doktor bana en son iğne vermişti daha gelme dedi çatlayıp çatlamadığına bakmadı yani
Keşke baksaydı.... Senin yumurtanın boyutu ne kadardı cnm iğne günü?

Canım doktordan doktora degisiyo aslinda catlmasina hepsi bakmiyo cumartesi gunu gittigimde 17mm iki yumurtam vardi artik gec oldu diye çatlatma ignesini pazar Gunu oldum bugun catlamasina bakti catlamamisti ama 2 solda biri 21mm biri 18mm sagdakide 17mm bakalım artik gun asiri bekleyecegm 3 yumurtam var bilemiyorum nasip olur mu 10 ay once kimyasal gebelik gecrdm ama 10aydr da olmuyo

Ilk çocuk kaç yasinda senin canım benim 5 bucuk yasinda 10 aydr istiyorum

Ilk çocuk kaç yasinda senin canım benim 5 bucuk yasinda 10 aydr istiyorum

Benimki de 2,5 yaşında canım geçen sene tam bu ayda hamile kalmıştım nasıl sevinmiştim beraber büyürler dedim istiyodum zaten yaşımda ilerliyo diye
Ama kötü süpriz, olmadı gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım 10 mayıs'ta
Tam 10 ay geçti her ay ovulasyon testleriyle deniyorum o kadar pik görüyorum ama yok nasip tabi Allah'ın takdirine boyun eğiyoruz ama aylar geçip olmayınca artık kafaya takılıyor... Sende 10 aydır bekliyosun demek
Çocuğun kardeş istiyomu peki illaki istiyodur dimi o yaşlarda isterler
Allah sanada banada bütün isteyenlere de sağlıkla nasip etsin
Bu arada tekrar gidecekmisin sen doktora inşallah çatlarlar neden çatlamadı acaba
Çatlamama durumu da var dimi benim 1 yumurtam vardı 21 mm'di ertesi gün iğne ol demişti inşallah çatlayıp tutmuştur kasık ağrın oluyomu?

Canım bu arada ben femara kullandım o klomenden daha iyiymiş , az ama kalite yumurta büyütüyomuş bide kist yapmıyomuş
Eğer bu ay olmazsa sende bi onu dene istersen

Hadi çatladığını anlayabilirde döllendiğini nerden anlamış o o kadar kolay değil bi kere döllense bile daha rahime yerleşmemiştir
Keseyi görmek için bile belli bi süre değerin yükselmesi gerekiyo, alttan baksalar bile değer 1500'ün altındaysa görünmüyo
yani çok mantıksız konuşmuş. Yumurta çatlayınca mı kist olmuş onu hiç duymamıştım

Çok gecmis olsun canım bende çok ara verdm diye olmadiginj dusunmustm kasim ayinda benimde tek yumurtam 18mm di olmamisti simdide 3 tane var bilemiyorum neden catlamadi 1 hafta igne etkisi var umarim kist birakmaz klomen hakkim 4 defa oldu igneye gecelim dedi dr ama bilemiuorum bu ay olmazsa ara verrim sanirim bende 10 aydr istyrm kizimjn israrlari ile istiyorum olmazsa cok uzulecegim ama Allah'in takdiridir nasipten öte yoktur

Canım bu arada ben femara kullandım o klomenden daha iyiymiş , az ama kalite yumurta büyütüyomuş bide kist yapmıyomuş
Eğer bu ay olmazsa sende bi onu dene istersen
Femera bende dr a ilac degistirmesini soylemistm ama bu ay olmazsa igne tedavisi deneyecegiz dedi ama buyuk ihtimal igne yapmayacagm beklerim yaş kac bu arada 27yim ben

Sonucunuz belli oldu mu

Femera bende dr a ilac degistirmesini soylemistm ama bu ay olmazsa igne tedavisi deneyecegiz dedi ama buyuk ihtimal igne yapmayacagm beklerim yaş kac bu arada 27yim ben

Ben 33'üm canım sen gençmişsin
Ben senin yaşında evlendim
Hiç sıkıntı etme yaşın daha 30'a bile gelmemiş ben ekim'de inşallah 34'üme giricem inşallah en kısa zamanda nasip olur

Hiç sıkıntı etme yaşın daha 30'a bile gelmemiş ben ekim'de inşallah 34'üme giricem inşallah en kısa zamanda nasip olur
Yaa insallah nasip olur ben biraz erken evlendim bu yuzden ikinciye ara verdim hemen genc yaşta cocuklar diye istemedm iyi mi kotü mu yaptim bilmiyrm ama şimdide olmuyo nasipten ote yok gercekten bi kardesi olursa kizimin yeterli ama insallah sana da nasip olur bi yakinim 44 yasinda hamile kaldi gecen ay veren Allah verir insallah hayirlisiyla sagliyla nasip olur

Bu arada bi önerim olucak herşey vesiledir tabiki benim cumartesi yumurtam 17mmdi yani 5 gun kadar bekledik ama buyumuyodu yakı ile hamile kalan cok kisi oldugunu biliyrm bende yaki kullandim 2 gun baktikki 3 yumurta olusmus tesadfmu bilemem ama buyumuyodu yumurta simdi cikardm yarin bi daha yapistrcm bunu deneyebilirsin canım belki vesile oluryumurtlama zamani yapistr

Valla bende anlamadım doktorumu değiştircem daha da gitmem dün kan testi yaptırdım 2,17 çıktı 2 gün sonra bat günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…