- 6 Mayıs 2016
- 9.112
- 9.076
- Konu Sahibi Sultan3434
Çok gecmis olsun canım bende çok ara verdm diye olmadiginj dusunmustm kasim ayinda benimde tek yumurtam 18mm di olmamisti simdide 3 tane var bilemiyorum neden catlamadi 1 hafta igne etkisi var umarim kist birakmaz klomen hakkim 4 defa oldu igneye gecelim dedi dr ama bilemiuorum bu ay olmazsa ara verrim sanirim bende 10 aydr istyrm kizimjn israrlari ile istiyorum olmazsa cok uzulecegim ama Allah'in takdiridir nasipten öte yoktur
Teşekkür ederim canım Allah bidaha yaşatmasın zor gerçekten hem bedenen hem ruhen....olur seninde inşallah ya yaşın gencecik bu kadar üzülme ben yaşı da takıyorum artık çünkü her geçen gün rezervimiz ve kalitesi azalıyor özellikle 35 yaşı vurguluyolar benim 34'e az kaldı
Doktor sana ilişki günlerini nasıl söylüyo?
Doktor bana iğneden 1 gün önce , iğneden 36 saat sonrayı ve ardındaki günü değerlendir dedi ben 4 gün üstüste değerlendirdim sonrasında günaşırı bir kaç gün daha devam edecektim ama olmadı iğnenin 4.gecesi felaket idrar yanmam oldu bel ağrım halsizlik dedimki kesin enfeksiyon var sonra sağlık ocağına gittim doktor monurol verdi onu 1 kere içtikten sonra yanmam geçti şükür