yumurtanın döllendiğinin ultrasonda gözükmesi

Teşekkür ederim canım Allah bidaha yaşatmasın zor gerçekten hem bedenen hem ruhen....olur seninde inşallah ya yaşın gencecik bu kadar üzülme ben yaşı da takıyorum artık çünkü her geçen gün rezervimiz ve kalitesi azalıyor özellikle 35 yaşı vurguluyolar benim 34'e az kaldı
Doktor sana ilişki günlerini nasıl söylüyo?
Doktor bana iğneden 1 gün önce , iğneden 36 saat sonrayı ve ardındaki günü değerlendir dedi ben 4 gün üstüste değerlendirdim sonrasında günaşırı bir kaç gün daha devam edecektim ama olmadı iğnenin 4.gecesi felaket idrar yanmam oldu bel ağrım halsizlik dedimki kesin enfeksiyon var sonra sağlık ocağına gittim doktor monurol verdi onu 1 kere içtikten sonra yanmam geçti şükür

Canım sonucun sıfır değil en azından. Umutlandırmak istemem ama ben burda değeri 3 çıkıp artan gördüm. Bence 2 gün sonra evde bi gebelik testi yapabilirsin, hakkında hayırlısı olsun. Doktorun dediği şey ise kafama takıldı belki cidden embriyonun bölündüğünü falan görmüştür elindeki alet gelişmiştir gösteriyordur falan kim bilir..

Valla bende anlamadım doktorumu değiştircem daha da gitmem dün kan testi yaptırdım 2,17 çıktı 2 gün sonra bat günüm

İnşallah yükselir Allah'tan umut kesilmez ama yoksa da insan çok üzülüyo anlıyorum bu duyguyu bende iyi bilirim inşallah en kısa zamanda hepimize sağlıkla nasip olur

Sağol canım tavsiyen için yakı nedir adını duymuştum ama nasıl yapılır neden yapılır hiç bilgim yok.... Benim sağdaki yumurtam çok hızlı büyüdü zaten çok şükür 1 tane de olsa...
yinede aklımda bulunsun dediklerin

Doktordan inanın hiçbir şey anlamadım çatlatma iğnesinden 5 gün sonra doktora gittim yumurta çatlamış döllenme olmuş dedi. Ultrason fotosunu da çıkartıp verdi. Adet olduğumda ilk işim doktoru değiştirmek olcak bir de doktora ultrason resmini göstercem:))

Eklentiler

• 0C806A8F-FC69-43D1-9F55-BCB789BFCE9E.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 123
İnternetten biraz araştırdım da ilk hafta zaten daha tüplerdeymiş rahme inmezmiş o yüzden görülemez diyor. Sen kaçıncı gün gitmiştin çatlamadan sonra? Acaba rahmin kalınlaştı da ona göre mi böyle konuştu demedin mi eee hamile miyim o zaman doktorcum diye

Bencede değiştir canım...yumurta çatlayınca kayboluyo zaten görünmüyo
Bu görünenler diğer yumurtalar sanırım
Kaybolan bişeyin döllendiğini nasıl görmüş?
Eğer gerçekten öyle çıkarsa o doktoru tebrik etmek lazım
Yinede adet gelmedikçe umut vardır

Güldürdünüz beni çatlatma iğnesinden 5 gün sonra gitmiştim. Doktor öyle söyleyince hipnoz oldum zaten ama aklımda hep acaba vardı çünkü 5. Haftada kese görünüyorken benim 5 günlük nasıl gözükcek:))

Yumurtanın kaybolduğunu da bilmiyordum artık o doktoru yüzünü bile görmek istemiyorum en kötüsü de hastasını umutlandırmak oldu çok umutlanmıştım.

Dur bakalım 1-2 güne anlarız neyin ne olduğunu adet olursan doktorunu değiştir canım olmazsan da bize de söyle biz de gidelim bu ermiş doktora

Iliski günlerini soylemedi igne yaptıgim gunden itibaren yakınlaşın dedi bende degerlendirmeye calisiyorum da sana sorum olucakti canım igneden 48saat sonra baktik catlamamisti dr catlar dedi ama belirti neler olur catlarsa önceki sefer igneden sonra çok agrim olmustu bu defa hiç agrim olmadi zatn catlamamisti akintim oluyo acaba çatladi mi ovulasyon testi kullansam belli olur mu cunku ignede hcg yuklu oldugundan pozitif gosterr dediler

Yakı eczanede satılıyor genişce bir bant beline yapıştiriyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…