-
- Konu Sahibi mathildatuci
- #1.701
Bende 40 yasindayim.prp yaptirdiktan sonra normal yolla hamile kaldim.
Ümidinizi kaybetmeyin lütfen.rabbim isterse olur
Ben adet görüyodum.benim yumurta reservim cok azdi ve fsh degerim 60 lardaydi.erken menepoz demistiler.2 kere düsük oldu ve bir kere tüp bebek denedik.fakat sadece bir yumurta görünmüstü ce ici bos ve kalitesizdi.hamile kalma sansim neredeyse hic yoktu.sonra prp ysptirdik dr.bülent tiras ta.prp den sonra bi kere adet oldum tabi takviyeleride kullandim.ikinci adetimde hamile kaldim.benim icin gercekten bi mucize oldu.peki sizin sorununuz neydi ? yumurtanız var mıydı adet görüyor muydunuz kendiliğinizden?
Ne güzel tebrik ederim rabbim insallah bize de o kapilari acar.Ben adet görüyodum.benim yumurta reservim cok azdi ve fsh degerim 60 lardaydi.erken menepoz demistiler.2 kere düsük oldu ve bir kere tüp bebek denedik.fakat sadece bir yumurta görünmüstü ce ici bos ve kalitesizdi.hamile kalma sansim neredeyse hic yoktu.sonra prp ysptirdik dr.bülent tiras ta.prp den sonra bi kere adet oldum tabi takviyeleride kullandim.ikinci adetimde hamile kaldim.benim icin gercekten bi mucize oldu.
Benim denemedigim kürler macunlar kalmamisti.
Rabbim verdigimiz cabalari görüyo elbet bi kapi aciyo.
Aminn ins rabbim hepinize yardimci olsun.bana kapi acti sizlerede acar insallah.Ne güzel tebrik ederim rabbim insallah bize de o kapilari acar.
Teşekkür ederimÖncelikle sizin adiniza cok sevindim.Yasiniz kac acaba ? Aylardir takip.ettigimde anladigim sey su yas erkense ve yumurta yoksa prp denemeye deger ama benim gibi 40 yas ustü ve azda olsa yumurtasi olan icin kendim adina asla önermiyorum sadece vakit kaybi ama insanin umudu ve annelik özlemi herseyi yaptiriyor o yuzden sadece vakit kaybini göze alsinlar o kadar.
arkadaşlar merhaba bende pko hastasıyım 28 yasındayım bende çok fazla yumurta toplanıyor ama kaliteleri malesef kötü 2 başarısız tüp bebek yaşadım ve şu an 3 dondurulmuş emriyom var bayramdan sonra onların transferi yapılacak benm merak ettiğim şey 3.gün emriyosumu daha iyi oluyor 5. gün emriyosu mu ? ve bu prp fiyatları ortalama ne kadar oluyor tek bir kere mi yapılıyor. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatın
Teşekkür ederimYaşım 28. Ama umutsuz hissetmeyin. 40 yaşında prp yaptırıp 1-2 yumurta dahi olsa artış gören çok insan görüyorum hastanede. Tabi etkisini görmeyende.. yapıyla da alakalı olabilir stresle de İnşallah güzel haberler alacağını bir gün olur
Ben adet görüyodum.benim yumurta reservim cok azdi ve fsh degerim 60 lardaydi.erken menepoz demistiler.2 kere düsük oldu ve bir kere tüp bebek denedik.fakat sadece bir yumurta görünmüstü ce ici bos ve kalitesizdi.hamile kalma sansim neredeyse hic yoktu.sonra prp ysptirdik dr.bülent tiras ta.prp den sonra bi kere adet oldum tabi takviyeleride kullandim.ikinci adetimde hamile kaldim.benim icin gercekten bi mucize oldu.
Benim denemedigim kürler macunlar kalmamisti.
Rabbim verdigimiz cabalari görüyo elbet bi kapi aciyo.
Zaten prp tedavisi erken menepoz ve yumurta reservi az ve kalitesiz olan icin uyguluyolar.ayy ne güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim durumum daha farklı fsh 25 amh 0.010 yanı hıc yumurtam yok. 4 senedır de cıkmadı. bu yuzden belkı etkılı olmamıştır. adette görmuyorum zaten ilaçsız.
Güncelleme ;inşallah canım.. Allah çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Sanırım benzer durumdayız. Benimde 10 değil ama 3-4 yumurta oluyor
[Sadece klomenle tedavi oluyorum daha fazlasını büyütmeye yetmiyor) ulturasonda gelişme iyi hormon değerleri iyi ama çıkıyor boşboşboş.
'Doktorumun hep söylediği güzel görünüyordu ama boş çıktı'
Prp yaptırdıktan sonraki ay daha adetim biteli 3 gün olmasına rağmen 28mm yumurta oluşmuştu yine güzel göründü e2 vs çok iyi çıktı ama sonuç BOŞ. bendeki boş yumurta sendromu mu acaba bilmiyorum.
Prp yaptırdıktan sonra henüz hiç tedavi olmadım adet olunca tedaviye başlayacağım olumlu birşey olursa yazarım hoş bu kadar olumsuzluğa. olumlu olsa bile inanmam herhalde..
Merhaba benimde tek yumurtam var daha önce 5 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım sonuç malesef yok embriyo dahi olmadı yani transferim hiç olmadı Prof Dr Bülent Traş a gittim humatrope kullandım ve nisan ayında Prp yaptırdım birçok hastasına yapmışlar birçoğunda da sonuç almışlar fakat bende olmadı tek yumurtam vardı hala tek yumurta birşey değişmedi belki sizde sonuç farklı olabilir ekonomik sıkıntıniz yoksa deneyin belki olumlu olur. .hakkımızda hayırlısı olsun.Hanımlar merhaba. Tüp bebek için Eylül ayından beri Prof.Dr.Bülent Tıraş kontrolünde Acıbadem Maslak'ta tedavi görüyorum. Öncelikle Humatrope yani büyüme hormonu kullandım. Ardından 2.ayın sonunda tüp bebek protokolü verildi. İğnelerimi ve ilaçlarımı düzenli kullandım ancak sonuç alamadık. Tek yumurtam vardı o da büyümediBülent Hoca bana PRP önerdi. Ancak orada da yeni yapmaya başlıyorlar ben ilk hastalardan biri olacağım. Bu uygulamayı daha önce deneyen oldu mu? Başarılı sonuç alan var mı? Operasyon sonrası nelere dikkat ettiniz paylaşırsanız çok sevinirim.
Prp ne zaman yapılıyor adet öncesini belli bir günü var mı ?Prp bir kez yapildi prpden sonra 2. Adette 8 folokulu gorduk ilk tup bebek denemem olcak simdi igneleri kullaniyorum
Ben de Nuray hocada prp yaptırmayı düşünüyorum. Sizde işlem sonrası olumlu bir değişiklik oldu mu?önemli değil.☺bence de iyi yapmışsınız vazgeçtiğinize.bende hakan hocayı olumlu bulmadım.ben ankarada prf doktor nuray bozkurt var ona prp yaptırmak istiyorum. inşallah hakkımızdan hayırlısı. birgün öyle bir mucize çıkar ki herkes kendi yumurtası ile hamile kalır
işlem sonrası hiç bir değişiklik yok faydasını görmedimBen de Nuray hocada prp yaptırmayı düşünüyorum. Sizde işlem sonrası olumlu bir değişiklik oldu mu?
Beşinci gün embriyosunun tutunma yeteneğindeki daha yüksek miş öyle okumuştumarkadaşlar merhaba bende pko hastasıyım 28 yasındayım bende çok fazla yumurta toplanıyor ama kaliteleri malesef kötü 2 başarısız tüp bebek yaşadım ve şu an 3 dondurulmuş emriyom var bayramdan sonra onların transferi yapılacak benm merak ettiğim şey 3.gün emriyosumu daha iyi oluyor 5. gün emriyosu mu ? ve bu prp fiyatları ortalama ne kadar oluyor tek bir kere mi yapılıyor. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatın
çok üzüldüm.Günc
Güncelleme ;
Ulturasonda 6 yumurta görülmüştü Menopur 150cc iğne kullandım. Sadece 2 tanesi büyüdü. Birisi çok eken büyüdü. 5 gün iğne kullandım 6 .Gün sabah kontrole gittiğimde 20mm olmuştu.
E2: 560 çıktı ama yine boş çıktı.
Prpden sonre 2 kez opu oldum ikisinde de yumurta çok hızlı gelişti ve boş çıktı. Yani bir değişiklik yok.