- Konu Sahibi mathildatuci
-
- #1.721
Mrb. Bende prp yaptirdim ama sadece vitamin önerdiler onları kullanıyorum.onun dışında spor yada b eslenmeyle ilgili bir önerileri olmadi.rutine devam yaniEsselamualeykum rahmetullah ve berekatuhu, 4 gün önce Nuray Bozkurt da Prp yaptırdım 3.000₺ye daha önce kendisine 1 kere tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı, şimdi bekleme dua vakti Rabbim olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlat versin , benim sorum şu Prp sen sonra nelere dikkat ettiniz ben sanırım hiçbir şeye dikkat etmiyorum ağır kaldırabilir miyiz, spor yapabilir miyiz neler yememeliyiz kendiliğinden hamile kalan ablalarım nelere dikkat ettiniz yaşım 21 , erkek menopoz hastasıyım.
Esselamualeykum rahmetullah ve berekatuhu, 4 gün önce Nuray Bozkurt da Prp yaptırdım 3.000₺ye daha önce kendisine 1 kere tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı, şimdi bekleme dua vakti Rabbim olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlat versin , benim sorum şu Prp sen sonra nelere dikkat ettiniz ben sanırım hiçbir şeye dikkat etmiyorum ağır kaldırabilir miyiz, spor yapabilir miyiz neler yememeliyiz kendiliğinden hamile kalan ablalarım nelere dikkat ettiniz yaşım 21 , erkek menopoz hastasıyım.
Meraba benim erken menopoz yok aksine amh çok yüksek ama yumurtalr boş çıkıyor menopozla alakası yok benceMrb arkadaşlar nisan ayında prp yaptırmıştım sonraki iki ay kontrollerimde fsh çok yüksek çıktığı için tedaviye başlamadık bu ay fsh düştü bi yumurta oluştu kendiliğinden büyüdü ilaçsız bugün toplamam yapıldı ama boş çıktı yumurta değerler çok güzeldi e2 en son persembe günü kontrolde 190 dı yumurtam o gün 17 mmdi rahim duvarı 9 mm di aama yumurta boş.. Prp öncesi iki kez yumurtü toplamam olmuştu onlardada boş çıkmıştı yumurtam merak ettiğim konu bu boş yumurta ayrı bi hastalıkmı menopozlamı ilgili tamemen doktoruma soracaktım moralim bozuk olunca herşeyi unutmuşum böyle boş boş çıkıp sonrasinda dolu gelen yumurtası olan varmı
Çok teşekkürler cvp için sizin doktorunuz bu Boş yumurtaa olayıyla ilgili bilgi verdi mi ben menepozla ilgili mi acaba die sorguladım ama değil sanırım hiç dolu çıktığı oldumu sizin kaç yumurta toplanıyor ve hepsimi boş çıkıyor prp yaptırdınızmıMeraba benim erken menopoz yok aksine amh çok yüksek ama yumurtalr boş çıkıyor menopozla alakası yok bence
Bana da hiç bir şey belirtilmedi . Sadece vitaminler ilaçlar normal ev temizliği yahut bazen ağır işler yapıyorum inşaAllah bir sorun olmaz haliyle bayram temizliği oluyor . Ama tam olarak ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.Mrb. Bende prp yaptirdim ama sadece vitamin önerdiler onları kullanıyorum.onun dışında spor yada b eslenmeyle ilgili bir önerileri olmadi.rutine devam yani
Elimizden geldiğince işinde iyi olan bayan doktorlara gitmeye çalışalım inşaAllah, Ankara da olan kardeşler varsa Nuray Bozkurt’u öneririm elinden geleni yapıyor benim için Allah ona rahmetiyle muamele etsin , işinde iyi çalışıyor , isteyenler araştırabilir ufak tefek şeyler haricinde pek bir sıkıntı yaşamadım , Rabbim faydalı kılsın . Allah’ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Kesinlikle sorgulamayıniz nihayetinde yaptirmissiniz, hem çok güzel sonuçlar alan hastalar var onları okuyup motive olmak en güzeli ben sadece düşünenler için yazdım bunu,yapanların moralini bozmak asla istemem.Merhaba, haklısınız iyi ki başka hekimlere gitmişsiniz sizin için belki de daha hayırlı olmuştur.. biz biraz acele ettik ben çok sabırsızlandığım için başka doktora gitmeden Bülent hocaya güvenmek istedim. Mutsuz olmamak için süreci çok fazla sorgulamak istemiyorum..
Kesinlikle sorgulamayıniz nihayetinde yaptirmissiniz, hem çok güzel sonuçlar alan hastalar var onları okuyup motive olmak en güzeli ben sadece düşünenler için yazdım bunu,yapanların moralini bozmak asla istemem.
Üstelik bahceciyle görüştüğümde prp konusunda afedersiniz tırt bir uygulama dediler, fakat iki üç ay sonra kendileri de yapmaya başladılar demekki o kadar da tırt bir uygulama değilmis:)) inşallah güzel sonuçlar alırsınız.,
Cevap yazan olmamis ama ben PRP sonrasi boyle bir sorunla karsilasabilecek olanlar icin yaziyorum. Adetimden 15 gun sonra kanama da sumuksu pihtilar da kesildi.Arkadaslar slm.
3 temmuzda prp yaptirdim. 11 temmuz ilk adetimi gordum ve 12. Gun hala kanamam devam ediyor az az. Lekelenme seklinde. Adetim de normal yogunlugunda olmadi ilk iki gun leke 3. Gun camur gibi sonraki gunler hep gunluk pedle idare edecegim sekilde. Az az ama asla bitmiyor kanama. Ve afedersiniz her kucuk tuvaleti yaptigimda sumuksu kan pihtilari dokuyorum. Hic basina gelen oldu mu?
Bende de aynı durum var prp den 40 gün sonra adet oldum 3 gündür leke şeklinde ve yapışkan şekilde pihtilar var çok agrım yok sende durum nedir şimdi doktora gittin miCevap yazan olmamis ama ben PRP sonrasi boyle bir sorunla karsilasabilecek olanlar icin yaziyorum. Adetimden 15 gun sonra kanama da sumuksu pihtilar da kesildi.
Merhaba eslem21,aynı durumdayız ve aynı şeyi düşünüyoruz, ben de 40 yaşındayım,hiç yumurtam yok, 24 temmuzda Bülent Tıraş a prp yaptırdım.Pahalı ama dediğin gibi çok ilgililer, boş umut da vermiyorlar ben çok memnunum. Benim için çok küçük bir umut prp, ama ona da razıyım,umutsuzluk çaresizlik öyle zor ki, inşallah senden güzel haberler alırım,Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar bende cuma günü prp yaptirdim.acıbadem maslakta.yiğit hoca yaptı.benim hiç yumurtam yok 40 yasindayim.climen ile adet görüyorum.9 yıl önce yine bülent tırasta tüp bebek yapmıştım ama olmadı.sonra 4 ay once hakan coksuere gittim yumurtan yok dedi.zaten çok ilgisiz git prp yaptir gel.nerde yapayım dedim diz ve bel fitigina prp yapan bir yere yonlendirdi beni.yani bizim derdimizden anlamayacak bir hastaneye gitmedim tabiki.kendisi çıkıp televizyonda prp yaptim kök hücre yaptim diye söylüyor ama değil kendisinin bulunduğu diyarlife hastanesinde dicle üniversitesinde bunu yapabilecek bir labratubar yok.O yüzden tavsiye etmiyorimda güvenmiyorimda.eger maddi durumunuz el veriyorsa Acibademe gidin yada prp yapan farkli bir merkeze.en azından paranizla rezil olmazsınız.doktorum 2 ay sonra kontrole çağırdı.kontrole gidinceye kadarda vitamin takviyeleri önerdi.kullanıyorum.gelişmeleri yazarım burdan.en azından gerçekleri söylüyorlar prp iyi gelebilir olumlu sonuç alabilirizde almayabilirizde.bu bir tedavi sonuçta.ilerde keşke onuda yaptirsaydik demeyelim
sizdemi adet olmuyorsunuz bende 41 adet olmuyorum yumurta yokMerhaba eslem21,aynı durumdayız ve aynı şeyi düşünüyoruz, ben de 40 yaşındayım,hiç yumurtam yok, 24 temmuzda Bülent Tıraş a prp yaptırdım.Pahalı ama dediğin gibi çok ilgililer, boş umut da vermiyorlar ben çok memnunum. Benim için çok küçük bir umut prp, ama ona da razıyım,umutsuzluk çaresizlik öyle zor ki, inşallah senden güzel haberler alırım,Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?