Cok tesekkur ederim, ruh sağlığı cok önemli haklisiniz, benim aslında oncesinde bu kadar sorunum yoktu bundan 5 sene önce doğal yolla ikiz hamile kalmisim ama bebeğin biri icerde biri de dış gebelik seklindeymis, önce ictekini kaybettim dış gebelik olduğu anlaşılmadı, sonra bende hamilelik belirtileri bulantilar başladı, test yapılınca tuple rahmin birleştiği kösede canlı bir bebek tespit edildi 10 gün sonra, ve acilen ameliyatla alındı. Bu esnada doktor tüpünü kurtardım demisti ama aslında tup tıkanmış bebegi alirken, diğer tupumde de ciddi hasar meydana gelmiş, tabi bu durum anlaşılana kadar ben cok zaman kaybettim, sonra başka bir doktor ben iki tüpünü de duzeltirim dedi ameliyata girdim ancak çıktıgimda iki tupumu de kaybetmistim duzeltememis almış, bütün bunlar olurken zaman çok gecti yumurta sayısı azaldı kalitesi azaldı, yas da ilerledi...kismet diyorum böyle olması gerekiyormuş demek, hepimizin bir hikayesi var işte, Allah herkese yardım etsin bu uğurda, emeklerimizi çabalarımızi boşa cikarmasin hep duam bu hepimiz için...