Güzel. Demir emilimini fazlalaştırmak için c vitamini ile birlikte içmeni tavsiye ederim canım.
Onun haricinde ek takviyeler kullanabilirsin. Ben ve benim yaşlarımda yumurta sayısı azlığı ve kalite sorunu yaşayan hanım arkadaşlarımız ek takviyeler kullandılar.
Örneğin, IMPRYL, OMEGA-3, KOENZİN QH kullanabilirsin. Ben bunları ve daha çok başka gıda takviyeleri de kullandım. Hatta bazı arkadaşlarımız Prooxed Women kullanıyor. İçeriğini de inceledim. Çok güzel.
Ayrıca beslenme olarak mümkün olduğunca kola,abur cuburdan uzak durmanı tavsiye ederim. Hatta tavuk yememeni de tavsiye ederim. Malum yerli tavuk ırkımız KUŞ GRİBİ bahanesiyle itlaf edilmişti. Ve akabinde yurtdışından verilen tavuk ırkı endüstriyel tavuk üretimi teşvik edildi. 45 günde hızlı büyüyen tavuk, tavuk değil. Yedikleri yem bile GDO'lu mısır.
Soğuk sıkım çörekotu yağı içebilirsin.
Her türlü sebze, meyveyi mevsiminde tüketmeni tavsiye ederim. Örneğin: kışın domates,salatalık yeme.
Uyku kaliten iyi değilse, iyi uyuyamıyorsan MELATONİN içebilirsin. İyi uyku da çok önemlidir. Ben kullanıyorum halen.
Bunların içeriklerini araştırıp, ne işe yaradığını öğrenerek ne içeceğine karar verirsen çok daha iyi olur. Bilinçli kullanmak en güzeli.
Sormak istediğin yine birşeyler olursa elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım.
Sevgilerimle.