Yöresel Tarif Yumurtalı Köfte - Şanlıurfa Mutfağı

Yöresel Yemekler
bunun tadını çok merak ediyorum hiç yemedim. son haftalarda çok duydum gördüm. illa tadına bakmak istiyorum

Tadı çok güzel tavsiye ederim
komşumuz geçen yıl aniden vefat etti. Allah rahmet eylesin Elbistanlıydı. ben yemedim de annem kaç yıl önce bir komşuyla ona gitmiş. size yumurtalı köfte yapayım demiş. annem diyor ki enfes birşeydi
valla ağzım sulandı. ondan çok merak ettim
senin de eline sağlık canım

Allah rahmet eylesin aynı durum bana da olmuştu , gittiğim okulda Urfalı bir öğretmen vardı, daha önce onunla çalışan öğretmenler yumurtalı köfteni çok özledik ,bir yumurtalı köfte yapsan da yesek deyip duruyordu , ben de ne kadar güzel olabilir ki diye düşünmüştüm , yeyince bu nasıl güzel bir şey ya diye şaşırmıştım ama onun isodu falan da urfadandı, benim kendi yaptığım da çok güzel oluyor ama onunki çok daha güzeldi

Isteee en merak ettiğim tarif gelmiş, hem de en sevdiklerimden biri yapmış yaa bence çok güzeldir canimmm kuzucuummmm ne güzel yapmışsın eline sağlık, sunumunda tam olmuş incitaneemmmmm harikasın

Isteee en merak ettiğim tarif gelmiş, hem de en sevdiklerimden biri yapmış yaa bence çok güzeldir canimmm kuzucuummmm ne güzel yapmışsın eline sağlık, sunumunda tam olmuş incitaneemmmmm harikasın
Yaaa sen nerelerdesin kaç gündür , gözlerim senin yorumunu aradı paylaştığım günden beri , kiraz çiçeğim gelse , güzel şeyler yazsa da mutlu olsam dedim çok teşekkür ederim gönlü güzel kiraz güzelim, iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…