''Yumurtaların tembel'' ne demek? bir bilen varsa çok sevinirim...

canım korkma, insallah testlerin temiz çıkacak göreceksin bak, banada 1 sene bekleyin dendi ama ben 6 ay zor sabrettim, eşim kafama takıyorum diye kızıyodu bende adet sancılarım için gidicem, çok sancılanıyorum diyip, doktora öyle gitmiştim. ilk duyduğumda bende korktum ama doktorum rahatlatmıştı beni, insallah düzelir, gerçekten ilaç tedavisiyle hal oluyor lütfen sitres yapma.

dr.çok önemli benimki erkekti ama gittiğim kadın jinekologlarda sen kadınsın ben kadınım mantığından açıkcası rezilce durumlar çıktı ortaya rencide etmek istemem ama hoş şeyler değildi bende doğrudürüst regli olmuyordum işte sonra kiste çevirdi ama geçti çok şükür bence sende atlatacaksın eminım sadce biraz tedavi ve zaman çok geçmiş olsun

ALLAH razi olsun canim darisi olmayan herkesin basina
Üzüldüm canim ama herseyi düsünmek gerek hayatta ben her zaman dua ediyorum cünkü bende o duygulari yasadim ALLAH bana gösterdi bu günleri Olmayan herkese versin RABBIM insallah yakin zamanda sende kavusursun bebegine ama ben yine umudunu yitirme derim neler duyuyoruz hayatta bak yazdim basta ben bile adet olmadan bebislerime kavustum RABBIM ol deyince mutlaka oluyor dua et canim

Aqzın bal yesin tulayss..İnş en yakın yakın zamanda alırsın bebeklerini kucaqına..Bende kist yok en azından 2 doktorda öyle birsey söylemedi,mantar vs öyle birseyde yok.sadece yumurtaların tembel qörünüyor dedi. en azından şimdilik böyle..1 yılda bile bana bu imkansızmış qibi qeliyor.. uzun yıllar bekleyenler var hemde cok..allah sabır ve sifa versin herkeze.. Böyle masum bir duyqu her kadının hakkı herseyden önce.. bunu tatmak herkezin hakkı..

mamay bu arada ne yap et iyi bir doktora git tabi ki tembelliğin boyutunu bilemeyiz biz ama bir tanıdığım tembellik yüzünden gebe kalamadı 7 yıl ve tüp bebek yaptırdı. seni asla umutsuz duruma düşürmek istemem yanlış anlama ama tembelliğin boyutu da çok önemli dilerim senin ki sıkıntılı değildir ama adam gibi bir doktora git oyalamasınlar seni. Rabbim yüzümüze baksın bize evlat hasreti yaşatmasın inşallah sıkma canını sadece rabbim bize bir dert verdi yine de hamdolsun ona biz de bu tatlı dertlerin çarelerini arıycaz en güzel şekilde canım

amin canım amin. Allah seninde gönlüne göre versin.. herşeyin hayırlısı.. içini rahat tut olumlu düşün olumlu olsun.. ama iyi bir doktor araştır sana boşyere vakit kaybettirmesin..

doktorların özeline gitme imkanın yok mu canım.. dur bakalım hormon testlerin çıksın belki önemli birşey yoktur . Allah sanada tez zamanda bebişler nasip etsin..

biz ne olup ne bittiqini bilmediqimiz için 2 doktordada devlet hastanesini qittik.zaten hepsi böylemidir bilmiyorum ama insan 1 saat 2 saat beklıyor beklıyor beklıyor içeri qiriyor.. 5 dakikan bile yok fiini ver ve çık modundalar en azından benım qitim 2 doktor böyleydi..

3. son qitiqim yumurtalıkların tembel qörünüyor diyen doktor özel canım.

kesinlikle özele git devlet seni oyalar oyalar gönderir özel hastaneye gidebilirsin özel muayenehaneler pahalı olabiliyor ama özel hastanede çok sıkıntı olmaz hem de iyi ilgilenirler

Çok qüzel söylemişsin..Başlarda umutluydum,ama zamanla umudumu tamamen kaybettimsanırım. kendimi hamile olduqumu düşünemiyorum mesela hayalimde bebeqmi canlandıramıyorum. okadar düşünüyorumki rüyamda başka birinin karnından alıp benım karnıma koyuyorlar bebekleri..kendimi eksik hissettiqim qunler çok oldu.evliliqimden soqudum.. ama sanırımbunlar acemilik dönemleriydi. artıkisyan etmiyorum,umut etmeye calısıyorum bebeqimi diliyorum..

benim eşimde beklemek istedi..ben aqlıyıp üzüldüqümde oda bana kızıyor.. anlamıyor.. anlamaya çalışıyor ama anlamıyor..inş canım.inş bundan başka birşey çıkmaz.şimdi eşiminde detaylı testini istediler tüp bebek merkezinde yapılması qerekiyormus birseydenmi süphelendi bilmiyorum devlet hastanesınde yapılan teste bakınca.. sizden böyle birsey istemişlermiydi. özellikle tüp bebek merkezindde yapılması qereken detaylı spermiyoqram?

kesinlikle özele git devlet seni oyalar oyalar gönderir özel hastaneye gidebilirsin özel muayenehaneler pahalı olabiliyor ama özel hastanede çok sıkıntı olmaz hem de iyi ilgilenirler

ewet arkadaş doğru söylüyor nerede oturuyorsun bilemiyorum ama sgk ile anlaşmalı özel hastaneler var yakınında varsa onlardan randevu al hem fazla beklemezsin hemde adam gibi muayene olursun. maddi bakımdan da fazla yıpranmazsın..

çok teşekkür ederim..benimkide bayan.1 defa qittiqim için daha bir sorun yaşamadık hoşlandıqım söylenemez bana iyi qeliceqini hissetmedim ve düşünmedim o qüveni vermedi bana..en azından sorunu tam anlayıp uzmanına başvurmak niyetindeyim..benim reql 2-3 qun erken veya qecler sayılmıyorsa düzensiz deqil. sadece bir defa 2bucuk ay olmadı oda cokcok sorunlu bir dönemdi benim için sanırım ondan..hatta soqan kürünü yaptım 9 qün tamamlamadım sanırım o vesile oldu qecen ay ve bu ay aynı qun oldum bu pek sık rastlanan bir durum deqil enım ıcın :)

EVET BU GİTTİĞİM SON bayan olan ve bana yumurtların tembel qörünüyor diyip hormon testleri isteyen bayan doktor tam dedıqın qibi anlaşmalı bir özel hastane doktoru . ben onun bana iyi qeliceqini düşünmüyorum sebebini bilmiyorum umarım ben yanılırım. biraz öncede yazdım tamamen anlayıp ne olduqunu daha sora uzman bir doktora qitmek istiyorum

canım ben direk özele özele gittim, doktor muayane etti yumurtalıkların tembel nerdeyse çalışmıyor gibi dedi, bu ay ilaç vericem adet olduğunda tekrar geleceksin bide öyle muayene edicem dedi, ondan sonraki aşamada eşinide çarıcam dedi canım. önce senin testlerini bitirmem lazım dedi, ikitane ilaç yazdı birine hemen diğerine on gün sonra baslıycaksın dedi, adet günümü saymaya başladım, rabimin mucuzesi o ay hamile kaldım, lütfen sitres yapma duygularını çok iyi anlıyorum, biraz uzun oldu ama detaylı anlatıym dedim, doktorunu iyi seç ve güven, sonrası dua rabbim insallah en kısa zamanda sanada nasip eder.

Amin hasret inş..inşş..Bana ilaç vermedi direk hormon testi istedi ve eşimin detaylı testini istedi.. herhanqi bir seyden mi süphelendi ? rutin bir durummu merak ettim..zaten aynı qece hasta oldum. testleri yaptırdım pazartesi qünü alıp doktora qötürücem..Birde istediqi hormon testlerinin bir önemi varmı yoksa hrkezde hemen aynı testlerimi istiyorlar bu konuda senin veya qören arkadasların fikri varsa söylerse sevinirim..

kafanı rahat tut canım fazla takma.. hormon testlerinde çıksın doktor yine kafana yatmıyorsa değiştir.. genelleme yapmamak lazım ama bayan doktorlardan çok çektim ben erkek doktor istemeyenlerdendim ama 5. bayan doktordan sonra şimdiki doktorum erkek ve beni daha iyi anlıyor. doktor çok önemli canım.. dur ama daha panik yapma sonuçların bir çıksın ona göre hareket edersin..

canım hormon değerlerine bakacak. oradan yumurtlaman varmı yokmu tembelliğin sebebi vesaire birçük şeyi anlıyorlar.. eşinin sperm testini istemesinin sebebide bazen değerler düşük oluyor o yüzden hamile kalamıyorsun.. yani doktr doğru gidiyor nerede sorun var onu bulmaya çalışıyor.. çocuk isteyen herkese yapılıyor bunlar merak etme..

Doqru söylüyorsun bende bunu isterim beni anlaması'' bu önemli bu forumda birinin yazısını okumuştum tüp bebeqi tutmamış ve doktoru onu yanında olmuş.. Arkadaş qibi ve iyi bir doktor.. sonuçlar çıktıktan sonra önemli birsey çıkarsa burda sizden tebrübeli arkadaşlardan yardım i,sticem doktor konusunda ben istanbulda oturuyorum bayrampaşada..

canım hormon testlerini herkesten istiyolar, korkma, işte benim adet olmamı bekliyodu test için, eşinle seni bir arada istedi demekki, bişeyden süpelendiğinden değil, doktor şüpelendiği seyi söyler zaten sana saklamaz inan testlerini götür insallah iyi sonuçlar alırsın. eşinde testlerini yaptırsın, içiniz rahatlar, korkma bu testler herkesten istenenen rutin testler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…