6 gün sonra tekrar verdim yani bugün 4 olmuş adetim 3 gün var gösteriyor ama hiç gününde olmaz geç döllenme olmuş olabilir miSeni umutlandırmak istemem ama hastanelerin referans değeri genelde değişmiyor. Benim verdiğim hastanenin mesela <1.20 kaç kere verdim asla değişmiyor. Sen bi 4-5 gün daha bekle sonra bidaha ver ama hemen umutlanma bekle bakalım
Herkese merhaba lütfenbana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
Kan verdim bugün 4Yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçmiş şu an varsa idrarda bile çıkar sonuç.
Yok demi bişe bende öyle düşünüyorum kahverengi leke geldi az önce devamı gelecek mi bekliyorumKan verdim bugün 4
6 gün sonra tekrar verdim yani bugün 4 olmuş adetim 3 gün var gösteriyor ama hiç gününde olmaz geç döllenme olmuş olabilir mi
Çıktı mı kaninizKan verdim bugün 4
Beta HCG baktırdım 200 çıktı. Anlamlı bir değer değil dedi doktor yalancı gebelikte olabilir vs dedi ...Bugunki yaptığın da koyuluk oranı artmışydi
0.200 mu sadece 200 muBeta HCG baktırdım 200 çıktı. Anlamlı bir değer değil dedi doktor yalancı gebelikte olabilir vs dedi ...
Benim kan sonucun 4.0 çıktı bugün ve adet ten biraz daha az kahverengi geliyorHer
Çıktı mı kaniniz
200 direk0.200 mu sadece 200 mu
Belki yükselir arkadaşım ya belli olmuyorBenim kan sonucun 4.0 çıktı bugün ve adet ten biraz daha az kahverengi geliyor
Ama çoğaldı biraz tam kırmızı değil ama kahverengi şekilde halaBelki yükselir arkadaşım ya belli olmuyor
Hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla haber alırsın..Ama çoğaldı biraz tam kırmızı değil ama kahverengi şekilde hala
Normal aslında adet geckmene göre düzenli artması önemli inslh düzenli iki katı şeklinde artarak gider200 direk
Amin isnlh seninkide güzel bir şekilde artarHayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla haber alırsın..
İnşallah teşekkür ederimNormal aslında adet geckmene göre düzenli artması önemli inslh düzenli iki katı şeklinde artarak gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?