Benimde aylarca olmadı arkadaşım. İlk defa çift çizgi gördüm tedavinin ardından. Umarım sağlıklı devam eder , sana da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin...İnslh sağlıklı devam eder ama kötü dusuncelere girme. Ben Perşembe günü kan vermiştim 2.2 çıkmıştı iki gün sonra da evde gebelik testi yaptım o da tek cizgiydi o yüzden bu ay olmaz galiba bende
Amin amin inslh bende ilaç kullanmıştım femera kullanmistim ama olmadı galiba başka da akıntı felan yok leke anlamındaBenimde aylarca olmadı arkadaşım. İlk defa çift çizgi gördüm tedavinin ardından. Umarım sağlıklı devam eder , sana da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin...
Proxfemin kullandım ben bir araştır istersen ama bende hafif pcos vardı ben öylesine takviye olsun diye kullandım. Ya ben evde idrar testi yaptım ama hâlâ emin değilim kadın doğuma gidip herşey yolunda gebesin diyene kadar bir yanım şey. Ama 3 farklı marka gebelik testi yaptım hemen çift çizgi oldu daAmin amin inslh bende ilaç kullanmıştım femera kullanmistim ama olmadı galiba başka da akıntı felan yok leke anlamında
Testi atmadysan resmini gönderir misinProxfemin kullandım ben bir araştır istersen ama bende hafif pcos vardı ben öylesine takviye olsun diye kullandım. Ya ben evde idrar testi yaptım ama hâlâ emin değilim kadın doğuma gidip herşey yolunda gebesin diyene kadar bir yanım şey. Ama 3 farklı marka gebelik testi yaptım hemen çift çizgi oldu da
Nereden aldınız ecnaden miProxfemin kullandım ben bir araştır istersen ama bende hafif pcos vardı ben öylesine takviye olsun diye kullandım. Ya ben evde idrar testi yaptım ama hâlâ emin değilim kadın doğuma gidip herşey yolunda gebesin diyene kadar bir yanım şey. Ama 3 farklı marka gebelik testi yaptım hemen çift çizgi oldu da
Attım şimdi, eczaneden aldım evet yumurta geliştirici bir takviye içinde vitaminler var araştirabilirsinTesti atmadysan resmini gönderir misin
Ayy evet var hadi inslh yarın kan ver bence hayırlı olsun cnmAttım şimdi, eczaneden aldım evet yumurta geliştirici bir takviye içinde vitaminler var araştirabilirsin
Bakicam ona bı belki fayda ederrAttım şimdi, eczaneden aldım evet yumurta geliştirici bir takviye içinde vitaminler var araştirabilirsin
Baktıkça ağlıyorum gözüm doluyor. Allah'ım onu korusun sağlıkla tutunsun ne olur...Ayy evet var hadi inslh yarın kan ver bence hayırlı olsun cnm
Amin inslh seninledir ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın inslhBaktıkça ağlıyorum gözüm doluyor. Allah'ım onu korusun sağlıkla tutunsun ne olur...
İnşallah , sende alırsın inşallahAmin inslh seninledir ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın inslh
İnslhh hayirlsi baklm yarın test yapacam birdaha adete 4gun var ama gününde olmuyor baklmİnşallah , sende alırsın inşallah
Tamam yazarsın sendeİnslhh hayirlsi baklm yarın test yapacam birdaha adete 4gun var ama gününde olmuyor baklm
Merhaba bugün kan verdim 4 çıktı ovulasyon testi yapmıştım bugün 14. Gün oluyorTamam yazarsın sende
Ama 27sinde de kan vermiştim o zman da iki çıkmıştı şimdi ise 4 ne anlama geliyor acabaMerhaba bugün kan verdim 4 çıktı ovulasyon testi yapmıştım bugün 14. Gün oluyor
Hiç bilmiyorum bende daha kan veremedim. Evde ki testlerden öğrendim. Hatta eşime tam emin olmadan demesen mi diyorum kanda görmeden yaniAma 27sinde de kan vermiştim o zman da iki çıkmıştı şimdi ise 4 ne anlama geliyor acaba
Kan verip öyle şöyle bence emin olmjs olursunHiç bilmiyorum bende daha kan veremedim. Evde ki testlerden öğrendim. Hatta eşime tam emin olmadan demesen mi diyorum kanda görmeden yani
Şehir dışındayım onsuz da kan vermeye gidemem amaKan verip öyle şöyle bence emin olmjs olursun
Bugunki yaptığın da koyuluk oranı artmışydiŞehir dışındayım onsuz da kan vermeye gidemem ama
Bugün de test yaptım gene pozitif bence hamileyim ama işte genede ne bileyim
Merhaba 27 Mart'ta 2.2 iken bugün 4.0 olmuş ama geç döllenme olmuş olabilir mi acaba catlamayi yanlış hesaplamks olabilir miyimÇok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?