Yumurtalamadan sonra kan testi

İnslh sağlıklı devam eder ama kötü dusuncelere girme. Ben Perşembe günü kan vermiştim 2.2 çıkmıştı iki gün sonra da evde gebelik testi yaptım o da tek cizgiydi o yüzden bu ay olmaz galiba bende
Benimde aylarca olmadı arkadaşım. İlk defa çift çizgi gördüm tedavinin ardından. Umarım sağlıklı devam eder , sana da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin...

Benimde aylarca olmadı arkadaşım. İlk defa çift çizgi gördüm tedavinin ardından. Umarım sağlıklı devam eder , sana da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin...
Amin amin inslh bende ilaç kullanmıştım femera kullanmistim ama olmadı galiba başka da akıntı felan yok leke anlamında

Amin amin inslh bende ilaç kullanmıştım femera kullanmistim ama olmadı galiba başka da akıntı felan yok leke anlamında
Proxfemin kullandım ben bir araştır istersen ama bende hafif pcos vardı ben öylesine takviye olsun diye kullandım. Ya ben evde idrar testi yaptım ama hâlâ emin değilim kadın doğuma gidip herşey yolunda gebesin diyene kadar bir yanım şey. Ama 3 farklı marka gebelik testi yaptım hemen çift çizgi oldu da

Testi atmadysan resmini gönderir misin

Nereden aldınız ecnaden mi

Çok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojik
Merhaba 27 Mart'ta 2.2 iken bugün 4.0 olmuş ama geç döllenme olmuş olabilir mi acaba catlamayi yanlış hesaplamks olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…