Yumurtalamadan sonra kan testi

Kubra-

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
235
25
13
27
Yumurtlama 17 Mart çatlama 18martta gördüm bugün 9gun oluyor kan testi verdim sonuç 2.2 çıktı adet olmama 9 gün var sonuç yükselir mi erken mi yaptım testi

Yumurtlama 17 Mart çatlama 18martta gördüm bugün 9gun oluyor kan testi verdim sonuç 2.2 çıktı adet olmama 9 gün var sonuç yükselir mi erken mi yaptım testi
Çok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojik

Çok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojik
Ne kadar daha bekliyim sizce kasik ağrım oluyor ara ara baş dönmem var

Evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. 1 hafta geçsin 2 gün falan kala tekrarlayın

Benimde adetim 3gün gecikti insan test yapmaya korkar mı valla korkuyorum bekliyorum işte adet olursam olayım diye
Yaa ben bu ay ilk defa hap kullandim ve doktorum yumurtanın 20m olduğunu söyledi sonra da ovulasyon ile catldigini görünce dokuz gün sonra verdim baya erken oldu ama

Yaa ben bu ay ilk defa hap kullandim ve doktorum yumurtanın 20m olduğunu söyledi sonra da ovulasyon ile catldigini görünce dokuz gün sonra verdim baya erken oldu ama
İşte hepimiz aynıyız ben çatlamanın 5.günü kan verdiğimi bilirim yadırgamıyorum seni sadece çok aceleci davranıyoruz erken öğrenmekte güzel değil aslında burdaki konuları oku biraz ben o yüzden artık erken öğrenmek istemiyorum.

Galiba bende bekliycem biraz ilk defa başım döndü dün akşam ve çok şaşırdım bugünde yine oldu heycandan gittim verdim inslh erken vermişim dir de sonuç ondan öyle çıkmış tır

Evet doğru 3 gün gecikmiş bakalım inşallah geç döllenmedir ya da bu ay rutin değişti geç yumurtladınız
Tabi olabilir ama test yapmadım hiç. Valla öyle bi belirtim de yok. Göğüs hassasiyeti var 1haftadır belki daha çok. Sık idrar var. Bacak sızısı var. Arada giren kasık ağrıları var ama çok çok az olduğu için dikkate almıyorum. Öyle uyku hali yorgunluk mide bulantısı falan yok. O yüzden elim test yapmaya gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…