Çok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojikYumurtlama 17 Mart çatlama 18martta gördüm bugün 9gun oluyor kan testi verdim sonuç 2.2 çıktı adet olmama 9 gün var sonuç yükselir mi erken mi yaptım testi
Ne kadar daha bekliyim sizce kasik ağrım oluyor ara ara baş dönmem varÇok erken yapmışsınız maalesef. Yükselir ya da yükselmez demek için de erken. Biraz bekleyin bence öyle verin iki güne bir kan vermek yorar insanı hem fizyolojik hem psikolojik
Adetinize 2-3 gün kalaya kadar bekleyin en azından yumurtlama üstünden 12 gün bi geçsinNe kadar daha bekliyim sizce kasik ağrım oluyor ara ara baş dönmem var
Biraz daha bekliyim baklm hadi baklm hayırlısı inslhAdetinize 2-3 gün kalaya kadar bekleyin en azından yumurtlama üstünden 12 gün bi geçsin
Benim adetim gecıktı hala vermıyorum testler negatif çıkıyor çok yıpratıcı gerçektenNe kadar daha bekliyim sizce kasik ağrım oluyor ara ara baş dönmem var
Benimde adetim 3gün gecikti insan test yapmaya korkar mı valla korkuyorum bekliyorum işte adet olursam olayım diyeBenim adetim gecıktı hala vermıyorum testler negatif çıkıyor çok yıpratıcı gerçekten
Çatlama gününüzü biliyor musunuzBenimde adetim 3gün gecikti insan test yapmaya korkar mı valla korkuyorum bekliyorum işte adet olursam olayım diye
Yaa ben bu ay ilk defa hap kullandim ve doktorum yumurtanın 20m olduğunu söyledi sonra da ovulasyon ile catldigini görünce dokuz gün sonra verdim baya erken oldu amaBenimde adetim 3gün gecikti insan test yapmaya korkar mı valla korkuyorum bekliyorum işte adet olursam olayım diye
Yok bu ay takip yapmadım. Ama her ay 16.günümde pik görüyordum aylardır böyleydi bu ay da öyle olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum tabiÇatlama gününüzü biliyor musunuz
Yani martın kaçı oluyor 16. GününüzYok bu ay takip yapmadım. Ama her ay 16.günümde pik görüyordum aylardır böyleydi bu ay da öyle olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
İşte hepimiz aynıyız ben çatlamanın 5.günü kan verdiğimi bilirim yadırgamıyorum seni sadece çok aceleci davranıyoruz erken öğrenmekte güzel değil aslında burdaki konuları oku biraz ben o yüzden artık erken öğrenmek istemiyorum.Yaa ben bu ay ilk defa hap kullandim ve doktorum yumurtanın 20m olduğunu söyledi sonra da ovulasyon ile catldigini görünce dokuz gün sonra verdim baya erken oldu ama
Evet ben biraz belirtti görünce erken gittim GalibaBenim adetim gecıktı hala vermıyorum testler negatif çıkıyor çok yıpratıcı gerçekten
10una denk geliyor. Döngüm 30 şuan 33.gündeyim 3gün gecikmem varYani martın kaçı oluyor 16. Gününüz
Evet doğru 3 gün gecikmiş bakalım inşallah geç döllenmedir ya da bu ay rutin değişti geç yumurtladınız10una denk geliyor. Döngüm 30 şuan 33.gündeyim 3gün gecikmem var
Galiba bende bekliycem biraz ilk defa başım döndü dün akşam ve çok şaşırdım bugünde yine oldu heycandan gittim verdimİşte hepimiz aynıyız ben çatlamanın 5.günü kan verdiğimi bilirim yadırgamıyorum seni sadece çok aceleci davranıyoruz erken öğrenmekte güzel değil aslında burdaki konuları oku biraz ben o yüzden artık erken öğrenmek istemiyorum.
Tabi olabilir ama test yapmadım hiç. Valla öyle bi belirtim de yok. Göğüs hassasiyeti var 1haftadır belki daha çok. Sık idrar var. Bacak sızısı var. Arada giren kasık ağrıları var ama çok çok az olduğu için dikkate almıyorum. Öyle uyku hali yorgunluk mide bulantısı falan yok. O yüzden elim test yapmaya gitmiyorEvet doğru 3 gün gecikmiş bakalım inşallah geç döllenmedir ya da bu ay rutin değişti geç yumurtladınız
daha önce hiç o hastanede kan vermiş miydinizGaliba bende bekliycem biraz ilk defa başım döndü dün akşam ve çok şaşırdım bugünde yine oldu heycandan gittim verdiminslh erken vermişim dir de sonuç ondan öyle çıkmış tır
Evet ve <0 bu şekilde çıkıyordu sıfırdan küçükdaha önce hiç o hastanede kan vermiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?