• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta ve Yeşil Elma Diyeti Hedef 48

treebeard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
182
374
33
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu bir haftadır yaptığım yumurta diyetini paylaşmak ve güncelleyerek kendimi motive etmek amacıyla açtım. Tecrübelerimi her gün olmasa da iki üç günde bir paylaşmak istiyorum.

Bir hafta önce 67 kiloydum, boyum 1.58. Şu an 63 kiloyum ve bu süreçte sanırım az yemekten midem küçüldü.

Bugün yediklerim:

Sabah: Filtre kahve.

Öğlen: Bir adet yeşil elma, üzerine az tarçın serptim, 2 adet haşlanmış yumurta, üzerinde zeytinyağı ve pul biber var. Açık çay.

Günde 2 litre su.

Bu kadar arkadaşlar. Sağlıksız olabilir belki, bilemiyorum ama iştahım hiç yok. Tatlı krizlerim oluyordu onlar da bitti.

Hedefim 15 gün sonra 53 kiloyu görmek. Çok acıkırsam yine yeşillik, yeşil elma, haşlanmış ya da az zeytin yağında yumurta, bazen soğanlama yemek oluyor. Soğanlı yumurta da çok doyurucu bu arada.

Herkese sevgiler.

biraz acıktım, soğanlama ile günü sonlandırayım dedim. ama sallamasyon soğanlama, sadece zeytinyağı, bir adet büyük boy soğan, iki yumurta, tarçın, pul biber.

hadi kızım sana güveniyorum, 19'unda konser var, 15 gün bu diyete devam edip 10 kilo verirsen 53'ü göreceksin inşallah. amin.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu bir haftadır yaptığım yumurta diyetini paylaşmak ve güncelleyerek kendimi motive etmek amacıyla açtım. Tecrübelerimi her gün olmasa da iki üç günde bir paylaşmak istiyorum.

Bir hafta önce 67 kiloydum, boyum 1.58. Şu an 63 kiloyum ve bu süreçte sanırım az yemekten midem küçüldü.

Bugün yediklerim:

Sabah: Filtre kahve.

Öğlen: Bir adet yeşil elma, üzerine az tarçın serptim, 2 adet haşlanmış yumurta, üzerinde zeytinyağı ve pul biber var. Açık çay.

Günde 2 litre su.

Bu kadar arkadaşlar. Sağlıksız olabilir belki, bilemiyorum ama iştahım hiç yok. Tatlı krizlerim oluyordu onlar da bitti.

Hedefim 15 gün sonra 53 kiloyu görmek. Çok acıkırsam yine yeşillik, yeşil elma, haşlanmış ya da az zeytin yağında yumurta, bazen soğanlama yemek oluyor. Soğanlı yumurta da çok doyurucu bu arada.

Herkese sevgiler.
67 den 63 e kaş günde geldiniz

Bir haftada 4 kilo mu😳 2 haftada istediğiniz gibi 10 kilo daha verseniz bile bıraktığınız anda hepsini geri alırsınız.

Bir haftada 4 kilo mu😳 2 haftada istediğiniz gibi 10 kilo daha verseniz bile bıraktığınız anda hepsini geri alırsınız.
beslenmeme dikkat etmezsem on katını da alırım. dikkat edersem sorun olmaz. yeme düzenime ve yediğim gıdalara bağlı.

sabah: 1 yumurta haşlama, 1 yeşil elma, filtre kahve.

öğlen 2 de: bir küçük dilim bitter çikolata

on dakika evvel: uskumru tava. soğan.

başka yemek falan yok bugün.

göbek var allah kahretmeye he mi. :( göbeğin gitmesi lazım yaa
neyse daha 10 günüm var 10 günde yine en az 5 kilo gitse, 56 filan olurum inşallah

hedef 48. şubatta 50-48 arası olmam lazım başka çare yok. o 48 kilo tartıda görülecek aga.

Back
X