Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yaaaa yosunnn taktın bu yasağa da ha. Ver gitsin arkadaşım ya Yalnız ben giremediğim için veremiyorum şimdi. Yabancı sitelerde şakır şakır veriliyor yalnızca altında hani bu mailde bizim onaylamadığımız bir net adresi vardır deniyor o kadar.Sanki madde satışı linki mi veeriyorsun kk veriyorsun işte .

ben takmasamda efsune ve shantinin verdiği linkler silindi hemen.. onun için diyorum.. zaten herkese mesaj atıldı isteyen gelir..

Bir daha açılsın ben biliyorum ne yapacağımı . Link vermekten kolay ne var. biz de usulune uygun veririz. Çıkıyorum ben şimid çok işim var zaten 10.30 da uyandığım nadir sabahlardan biri idi. Bu progestan hormonu çok uyku yapıyor bende artık öğleden sonraları 1 2 saat uyuyorum bebekler gibi :) Burada avatar alamıyor muyuz ? bir deneyeyim.

turbiceee senden naber? gece mesajını gördümde cevap yazamadım.. çok uykum vardı, çok yorgundum:) yazacağım sana :)

ama yazamıyorum.. yeni üye olduğum için özel msj yollayamıyormuşuz..

Son düzenleme:
turbiceee senden naber? gece mesajını gördümde cevap yazamadım.. çok uykum vardı, çok yorgundum:) yazacağım sana :)

ama yazamıyorum.. yeni üye olduğum için özel msj yollayamıyormuşuz..

öbür forum açılır elbet yazışırız...

sen anlatsana ne yaptın, hangi merkezlerle ne konuştun, ne aşamadasın?? hani beraber pazarlık yapacaktık??

hepsi ile görüştüm.. daha karar veremedim.. biliyosun ben başından beri hep verdadan yanaydım.. hemen hemen en uygun fiyatta ondan geldi zaten.. ve çok samimi.. ama ben ucuz diye onda karar kılıp sonrasında allah korusun üzülmekte istemiyorum.. aymen biraz rahatlattı beni aslında. işlem aynı.. başarı oranları hepsinde birbirine yakın. verda iyi bir tercih dedi. ama zaten benim olay ekim sonu kasım başı gibi olacak.. eşimin iş durumuna göre en kötü ihtimal kasım sonu olabilir. şu an cyclo kullandığımdan ve adetim saat gibi düzgün ilerlediğinden aşağı yukarı tarihleri de kestirebiliyorum.. ama tabii inşallah bir aksilik olmaz.. o yüzden hala düşünüyorum ve ben düşündükçe merkezler birer kere daha arayıp hatırımı soruyolar arasıra

verda hanım ne rakam verdi merak ettim canım?? paket mi yoksa sadece işlem olarak mı çalışıyor? ön hazırlık olarak ne kadar zaman gerekiyormuş?

ben eylül başı tüp bebek tedavisine başlayacağım, olmazsa o zaman görüşücem kıbrıs merkezlerle.. ve yılbaşına da hamile girmek istiyorum. önümüzde bayramlar var ben yandım annem gelme tatile git diyor. bakalım... akrabalar soruyor: bebek yok mu?? ben de üzülüyorum. canım annem kahroluyor. ooooff oofff öyle işte.

toplam bir fiyat verdi.. konaklama dahil.. uçak hariç.. yazarım sana özelden.. hazırlanma süreci ise ben adet görmediğimden ve yumurta olmadığından + cyclo kullandığımdan daha kolay oluyor sanıyorum. sizlerdeki hazırlık aşamasını diğer kızlar yanıtlarlar.. inşallah hepimiz yeni yıla bebişlerimizle gireriz...

ben o konuda şanslıyım sanırım.. bana soran eden yok.. burada yeniyim.. eşimin ailesiyle mesafeliyim:) bizimkiler zaten uzakta.. sadece geçenlerde burada bir tanıdık var.. 20 yaşında.. 3-4 aylık hamileymiş.. karşılaştık yolda. hadi ama bak geç kaldın dedi.. elini çabuk tut falan filan.. dedim kasımda yapcaz o zamana kadar işlerim var dedim güldüm geçtim:)

merhaba ben yeniyim bizde donasyon düşünüyoruz kasım gibi halil ibrahi tekini düşünüyoruz ama yinede daha iyi olan varmı sizce gidip sonuç alan

arkadaşlar cevap vercek kimse yokmu sizce gideceğim yer iyimi

biz sürekli burada olmuyoruz.. arada girip bakıyoruz neden panik oluyorsun ki
Halil İbrahim Tekin'e giden arkadaşlarımız var.. ama aslına bakarsan başarı oranları hepsinde birbirine yakın. daha önceki cevabımda da var bu zaten. bende karar aşamasındayım. hepsi ile görüş mutlaka.. bu arada HIT mutlaka görüşmeye çağırıyor. ön görüşme yapmadan kabul etmiyor. sen gittinmi görüşmeye?

hayır gitmedim ben istanbulda yaşıyorum halil bey bahçeciyle anlaşmalı önce oraya gidip bi görüşcez aynı şeyi sölerlerse başka yere bakıcaz sana sıcak gelen yer varmı

aslında hepsiyle görüştüm tlfonla dünya berk beyde olabilir ikisi arasında kararsız kaldım savaşbeyde olabilirr çok zor bi süreç en iyisi olsun istiyorum o yüzden giden arkadaşlar varsa yardım istiyorum

GÜNCEL LİSTE

HİT :

Zümrüt 48 - 20ağustos test günü
Nilya - 1.negatif 2. 13Ağustos test günü... 8.gün değeri 36 12.gün sonucu 113.56

Benveo - 1. negatif

berfinim - 1. ikizleri

tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn

septumunda zar varmış .bu tespit edildi .

dileğim - 1. neg, 2. negatif

berfinim - 1. ikiz

hlymrt - 1. deneme erkek bebek

Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif

Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )

nisa - 1. pozitif

Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla

AYMEN -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek

DÜNYA :

iremelif 39 : 12 ağustosta transfer yapıldı

gezgin1220 44 : 1.negatif

1karbeyaz : 1. negatif 2. pozitif

beyazgelincik : 1. ikiz kız

göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek

çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı

samyeli : 1. pozitif ikiz kız

dünya : 1. pozitif ikiz

mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek

simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük

ehacioğlu : 1. ikiz

Adara : 1. negatif

Rain : 1. negatif

Nowa : 1. negatif

scarwlan1 - 32 : 1. pozitif

niko : 1. ikiz

sade 36 : 1. pozitif

umut06 : 1. pozitif

Dilay78 - : 1. negatif

puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı

cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )

küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif

mavigözlüm 30 : 1. üçüz

hayal0625 : 1. pozitif

Ayyıldız : 1. ikiz

ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)

3. neg 4. pozitif

ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif

Ayşegülüm : 1. ikiz

xhüzünx 29 : 1. ikiz

mitay : 1. ikiz

ergune 25 : 1. ikiz erkek

bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif

Şeker36 : 1. üçüz

ironlady1 : 1. ikiz

adana : 1. negatif

melisa 32 :1. ikiz

avatvar : 1. pozitif kız bebek

kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif

park : 1. negatif

hayalim : 1. negatif

berfen : 1. negatif, 2. pozitif

prenses : 1. pozitif

Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu

ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek

DOĞUŞ

Mimoza40 45 : En bi yeni bebiş haberi (muhtemelen bebişler haberi aslında )

Denis : 1. pozitif erkek bebek

Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.

beyazze25 : 1. pozitif kız bebek

sibel : 1. negatif

umut06 : 1. negatif

shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var

8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF

SAVAŞ BEY

Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş

EMCADERS : 1. Negatif

bayhan : 1. ikiz

Ömrüm 33 . 1. İKİZ

elifceylin : 1. üçüz

güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK

İkizim olacak : Pozitif

--------------------------------------------------

Bahardalı 46 merkez belli değil ekim-kasım

Yosun 37 kasım

Eylül22 40 KTB (Savaş bey) hazırlık aşamasında... yakında yolcu

Turbice 28 - Tüp denemesi yapacak.. İnşallah tutacak

Efsune 42 - Hazır olduğunda muhtemelen ekim- kasım

Saba55 - eylül - ekim

miracledonation33: 33 ağustos için hazırlanıyor

Kasım planları : efsune- yosun - aymen- turbice - bahardalı - gezgin beraber gezecekler Kıbrısta

Kasımda Kıbrıs bir başka olacak

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geldiiiiimmmmmmmm.... (zümrüt ben burada zümrüt nicki önceden alınmış berils olarak yola devam)

hepinizee sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…