Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

değerli arkadaşlarım transferimin 6. günü E2 değerim: 464 progesteron 6.9 çıktı. E2 yüksek olduğu durumlarda hCG pozitif çıkma olasılığı % 72 diye okudum nette buna sevinmelimiyim bilemedim. günde 5 tane estrofem iki günde bir 2 tane estroderm bant kullanıyorum bu ilaçlardan dolayı E2 yüksek çıkmış olabilir diye düşünüyorum.

bu konuda bilginiz var mı?? siz ne düşünüyorsunuz.

değerli arkadaşlarım transferimin 6. günü E2 değerim: 464 progesteron 6.9 çıktı. E2 yüksek olduğu durumlarda hCG pozitif çıkma olasılığı % 72 diye okudum nette buna sevinmelimiyim bilemedim. günde 5 tane estrofem iki günde bir 2 tane estroderm bant kullanıyorum bu ilaçlardan dolayı E2 yüksek çıkmış olabilir diye düşünüyorum.

bu konuda bilginiz var mı?? siz ne düşünüyorsunuz.

Günaydın arkadaşlar...

dr mu istedi o tetkikleri berils.. neden istemiş ki acaba... giden arkadaşlarda 6.gün e2 ye falan bakıldığını bilmiyodum hiç çünkü...

Günaydın kızlar

Bu halil Bey de egzantrik bir dr. Durup durup icat çıkarıyor yaaa. Ben de ilk defa duydum Zümrütcüğüm sen mi aradın ki hani sonucum sonucum diye de adamcağız dayanamadı git e2 ölçtür bari mi dedi ? Bilemiyorum ki ben de ilk defa duydum Yeni bir akımın öncüsü valla eli öpülür adamın bu kadar uçuk kaçık bir yandan da zekice planlar kimsenin aklına gelmez vallahi. Öbür tarafta da selam 500 Avro verip hazırlığa gidecekmiş. Saçmalma dedim okursa bakalım.

Yosun zaman yaklaşıyor Kasıma daha var da olsun .Karbeyaz ın olumlu olduğunu neden kırmızıyla yazmadın Onun sonucu yeni değil mi ? Hem siteye de gelmedi bir daha .

evet haklısın... düzenlemişim ama kırmızı yapmamışım... buraya geçirirken zorlandım da biraz:)

mimoza yosun günaydın canlarım...
progesreron değerimi az buldular progestan 100 lük günde üç defa 3 er tane fitil şeklinde kullanıyordum. progesteron rahmi gevşettiği ve embriyonun tutunması, düşüklerin olmaması için gerekli bir hormon olduğundan belli bir seviyede olması gerekiyormuş. progenex 50 lik ampul dediler biraz önce eczaneden aldım geldim. asansöründe azizliği tuttu neyse ki 3 kat çıktım..
progestan fitil tarzı kullanımda bir miktarı dışarı akıyor belkide o yüzden yeterli olmadı ya da benim vücudumun cevabı farklı .. bu konuda E2 ve progesteron hakkında nette türkçe sayfalarda çok bilgi yok ingilizce olanlarıda mimozamız anlar ancak değilmi ama:KK19:

yok mimozacığım ben ısrar etmedim sonucum sonucum diye:) transfer günü bana hemşire ilaç listesi ve yapılacak testler diye bir liste verdi. kullanacağım ilaçları ve testleri fosforlu kalemle işaretledi E2 ve progesteron sonuçlarını mutlaka bize bildir dedi. cumartesi günüde aradım çıkmış cebi cevap vermedi bu sabah aradım söyledim. cumartesi arasaydın keşke yaptı kaç krere aradım tele bakmayan kendi değilmiş gibi. neyse işte iğne formuna geçiyorum bu günden itibaren...

alemler yaaa. demek arasaydın ya dedi hee:) sms atsaydın keşke sende:) o zaman diyecek birşeyi kalamayacaktı...

Doğru doğru beni de şu gün ara demişlerdi. Aç aç tel cevap vermedi. Haa e2 sonucumu bildirecektim hatta ben ulaşamazsam diye labın telini vermiştim onları arayın diye. Ben aradım labı 7 de ulaştım sonucu aldım akşam. Orayı ara ara evap veren yok Labı aradınız mı dedim ertesi gün kimse açmadı teli diye kıvırdılar. Böyle çok yapıyorlar hiç
güvenmiyorum hemşirelerine bir de biraz karışık kuruşuk bir yer .Kıbrıs Türkiye arası iletşimleri çok kopuk.Neyse hayırlı olsun iğne forumuna geç bakalım . sonucunu da bildir bizi merakta bırakma zümrütcüğüm ,i İyi geceler

sonucu elbette bildiririm mimozacığım. dört gözle bekliyorum.
geçmiş olsun böbreğin ağrımış. ilaç manyağı olduk resmen...

günatdıınnn... yosuncuğum akşam yazdım butona bastım bir yazı çıktı bir süreliğine forum bakımda amamnıııınnn nereye gitsek orayı kilitliyoruz cazibemize forum dayanmıyor:)

bu sms işi aklıma gelmedi yosuncuğum hakkikaten yazsaydım bakarlarmıydı acaba. hemşirelerin hepsi bir dr edasında maşallah:) gerçi halilciğimin hakkını yemeyeyim ilaç başladıktan sonra transfere kadar ne zaman arasam cevap verdi. onu da aramak aklıma geldi ama hemşire dosyama işleyeceği için aramadım.. bu gün arayıp esrtoderm bantların allerji yaptığını söyleyeceğim nereye bant yapıştırdıysam kırmızı pütür pütür nasıl kaşınıyorum bilsen...

merhaba berils:) evet aynen dediğin gibi oluyor:) ama biz iki tarafıda idare ediyoruz.. haberin olsun:)

benimde çok hassas ve allerjik bir cilt tipim var.. en küçük birşeyde bile kızarır kaşınır.. hele iğnelerde falan hemen mosmor olur.. bunların tablet formları yokmu acaba yaa:)

tüm herkese selam,

tatil bitti.. döndüm. sizleri özledim. haberleri okuyacağım daha.. onun için köfteleri daha çakamadım.
ama zümrüt ün buradaki adı berils......

mimoza ise papatya

yosunn liste için çok sağğol...ellerine sağlık..

nilyada hamile..:)

saba yolcu :))

hoşgeldiiiinn :) aynen dediğin gibii :) köfteler kebablar da yarına kalsın :)

cevap yazdığın bölümün altında ikonlar var.. üzerine gel istediğinin bak ne yazıyo :rakam: şeklinde ekle yazdığına... ilk başta üzerine tıklayınca yazdıklarına ekleniyordu sanki ama böyle yapıyorum ben :KK66:

Son düzenleme:
X