Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

canım özelden göndereyim en iyisi adresi olurmu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrikler nilya rabbim tamamını erdirsin donasyonmuydu senin ben yeni olduğum için bilmiyorum

Kızlar yine diğer forum iptal anlaşılan Keşke olduğu gibi buraya taşısak o bilgileri de . Baksana bize durmadan sorun çıkaracak.

Nilyacığım dedik sana hamişsin diye Hayırlı lsun arkadaşım Ne güzel bir duygu değil mi ? YAlnız işte diğer forumun gelgitleir yüzünden karbeyazın sonucunu kaçırdık Gerçi ben bu yeni adresi vermiştim ama insanlar değişik oluyorlar kimi olumsuz sonucun şokuyla foruma küsüyor Kimi de tuhaf bir ' acaba nazr mı değer kıskançlık mı olur ' duygusuyla kaçıyorlar. Eh ne diyelim tip tip insan var bu hayatta Tahammül edeceğiz!! dedi ya din hocalarından biri:)

hoş bulduk canım.İyiyim bugün diğer forumda göremedim seni.

canım yazmıştım aslında... cumartesi olmayacağım.. nilyanın kutlamasına yetişemeyeceğim demiştim.. bu arada efsune de tatilde yine... geliboluda sanırım:) aymen de(aysevi) uzaklarda... bir süre gezecek :)

Yosuncuğum

Günaydın Valla kızın yabancı olduğu nasıl anlaşılıyor Ben bile daha iyi oynardım ayol. Batılıların ruhunda yok olmuyor da olmuyor ne kadar kursa da itse kALIYOR öyle bir yabancılık göbek dansına Ben de kıskanıyor olabilirim sadece ortadoğuya aiy olsun diliyor olabilirim bu arada :) :KK66:

Kızlar yine diğer forum iptal anlaşılan Keşke olduğu gibi buraya taşısak o bilgileri de . Baksana bize durmadan sorun çıkaracak.

Nilyacığım dedik sana hamişsin diye Hayırlı lsun arkadaşım Ne güzel bir duygu değil mi ? YAlnız işte diğer forumun gelgitleir yüzünden karbeyazın sonucunu kaçırdık Gerçi ben bu yeni adresi vermiştim ama insanlar değişik oluyorlar kimi olumsuz sonucun şokuyla foruma küsüyor Kimi de tuhaf bir ' acaba nazr mı değer kıskançlık mı olur ' duygusuyla kaçıyorlar. Eh ne diyelim tip tip insan var bu hayatta Tahammül edeceğiz!! dedi ya din hocalarından biri:)

selam şekercim... açıkça link vermek yasak ya bende herkese msj atmıştım.. gelir sanırım oda...

bende abartılı oynamıyor diye seçmiştim aslında onu.. bizden biri gibi diye hahaha :)

X