- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.710
5000-6000 € arasında değişiyor ortalama kimisinde otel dahil,kimisinde değilCanlar bu yıl içinde donasyon yaptıran var mı ücretler ne alemde kliniklerde rica etsem yazabilir misiniz
Teşekkür ederim canım5000-6000 € arasında değişiyor ortalama kimisinde otel dahil,kimisinde değil
Rica ederimTeşekkür ederim canım
5. Güne 4 embriyomuz kaldı kalitesi 5aa bilgisi verildi sizce nasıl kızlar ?Ayrıca tüp bebek tedavim sırasında Dr söylemişti, döllenme sırasında yumurtanın kalitesi önemliymiş. Ama embriyolar 5. Günü kadar gelmiyorsa bu durumda sperm dna fragmantasyonunda sorun varmış.
Kaç yumurta vardı?5. Güne 4 embriyomuz kaldı kalitesi 5aa bilgisi verildi sizce nasıl kızlar ?
toplam 15 toplandıKaç yumurta vardı?
Bende de 15 yumurta toplanmıştı, ama 12. Si döllendi. Yarın kaç tanesinin 3. Gün genetik testinden başarıyla geçip 5.günde kaliteli olduğunu öğreneceğim ve taze transfer olacağımtoplam 15 toplandı
Tedavin hayırlı olur inşallah canımBende de 15 yumurta toplanmıştı, ama 12. Si döllendi. Yarın kaç tanesinin 3. Gün genetik testinden başarıyla geçip 5.günde kaliteli olduğunu öğreneceğim ve taze transfer olacağımYarın öğrenince sana durumu söylerim
Döllenme oranı gayet güzel bizim spermde sorun gözükmüyor ama dölleme düşük geldi bana da 15 yumurtada 4 adet kaldı işte en az 7/8 embriyo olması gerekiyor bence.Bende de 15 yumurta toplanmıştı, ama 12. Si döllendi. Yarın kaç tanesinin 3. Gün genetik testinden başarıyla geçip 5.günde kaliteli olduğunu öğreneceğim ve taze transfer olacağımYarın öğrenince sana durumu söylerim
4 embriyo da aynı kalitede mi canım . Banada saçma geliyor bu kadar az olması doktorunun görüşü ne peki bu durumda sordun mu hiç5. Güne 4 embriyomuz kaldı kalitesi 5aa bilgisi verildi sizce nasıl kızlar ?
Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah hepimize bu arada Canım bu genetik test 5. Güne ulaşan embriyoya yapılmıyor mu idi 3. Günden mi başlanıyor acabaBende de 15 yumurta toplanmıştı, ama 12. Si döllendi. Yarın kaç tanesinin 3. Gün genetik testinden başarıyla geçip 5.günde kaliteli olduğunu öğreneceğim ve taze transfer olacağımYarın öğrenince sana durumu söylerim
3. Günden de bakılıyor ama sadece 5 ana hastalık üzerinden kromozomal problem var mı diye bakılıyor. Şimdi hastane odasındayım, su içiyorum…Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah hepimize bu arada Canım bu genetik test 5. Güne ulaşan embriyoya yapılmıyor mu idi 3. Günden mi başlanıyor acaba
Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırız inşallah3. Günden de bakılıyor ama sadece 5 ana hastalık üzerinden kromozomal problem var mı diye bakılıyor. Şimdi hastane odasındayım, su içiyorum…
Aminn İnşallahAllah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırız inşallah
Benim de bugün transferim gerçekleşti 3 adet transfer ettiler. Bizim de dönüşümüz yarın 2.15'te ikimiz için de hayırlı olsun.beninde 15 Şubat test günümAminn İnşallahBen transferi oldum… Durum şöyle oldu. Toplam 18 yumurtanın 15’i dolu çıkıyor ve 12’si dölleniyor. 3. Güne 10 embriyo başarıyla gelince kromozomal anormali testi için biyopsi alınıyor. Sonuçta 3 embriyo sorunlu, 7 embriyo başarılı bulunuyor. 7 adet 5. Gün embriyosunun 5 tanesi iyi kalite 2 tanesi ise iyi değilmiş. Ben 5 adet 5. Gün ebriyolarından 2 adet transfer yapıldı, kalan 3 adet embriyo ise donduruldu. Şimdi ise otelde uzanıyorum, yarın iki uçak yolculuğu ile evine gideceğim. İnşallah sizler 15 şubatta pozitif haberlerini veririm. Sevgilerrr
Benimde dönüşüm yarın 14.55 de. İnşallah 15 şubatta hayırlı haberler duyururuzBenim de bugün transferim gerçekleşti 3 adet transfer ettiler. Bizim de dönüşümüz yarın 2.15'te ikimiz için de hayırlı olsun.beninde 15 Şubat test günüm
İnşallah güzel sonuçlar alırızBenimde dönüşüm yarın 14.55 de. İnşallah 15 şubatta hayırlı haberler duyururuz
Amiiimnnn inşallah hayırlısıyla güzel haberler verin bizleredeİnşallah güzel sonuçlar alırız
Siz hangi klinikte tedavi olmuştunuz cok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler alırsınız bizde mutluluğunuzu ortak oluruz bol su için yeşil mercimek salatası yiyin öğlen yada ara öğünlerde kabızlığa dikkat edin ilaçlardan olma olasılığı çok yüksek oluyor herşey gönlünüzce olsun inşallahBende de 15 yumurta toplanmıştı, ama 12. Si döllendi. Yarın kaç tanesinin 3. Gün genetik testinden başarıyla geçip 5.günde kaliteli olduğunu öğreneceğim ve taze transfer olacağımYarın öğrenince sana durumu söylerim