Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tedavin hayırlı olur inşallah canım
Hangi klinikte tedavi görüyorsun
Benimde 14 yumurta toplandı 12 dollendi 5. Güne 6 tane kalmıştı 2 tane taze transfer edildi ama olmadı inşallah senden güzel haberler alırız RABBİM o güzel günleri herkese yaşatsın inşallah

Döllenme oranı gayet güzel bizim spermde sorun gözükmüyor ama dölleme düşük geldi bana da 15 yumurtada 4 adet kaldı işte en az 7/8 embriyo olması gerekiyor bence.

Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah hepimize bu arada Canım bu genetik test 5. Güne ulaşan embriyoya yapılmıyor mu idi 3. Günden mi başlanıyor acaba

Rabbim hayırlı sonuçlar aldırsın inşallah hepimize bu arada Canım bu genetik test 5. Güne ulaşan embriyoya yapılmıyor mu idi 3. Günden mi başlanıyor acaba
3. Günden de bakılıyor ama sadece 5 ana hastalık üzerinden kromozomal problem var mı diye bakılıyor. Şimdi hastane odasındayım, su içiyorum…

Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırız inşallah
Aminn İnşallah Ben transferi oldum… Durum şöyle oldu. Toplam 18 yumurtanın 15’i dolu çıkıyor ve 12’si dölleniyor. 3. Güne 10 embriyo başarıyla gelince kromozomal anormali testi için biyopsi alınıyor. Sonuçta 3 embriyo sorunlu, 7 embriyo başarılı bulunuyor. 7 adet 5. Gün embriyosunun 5 tanesi iyi kalite 2 tanesi ise iyi değilmiş. Ben 5 adet 5. Gün ebriyolarından 2 adet transfer yapıldı, kalan 3 adet embriyo ise donduruldu. Şimdi ise otelde uzanıyorum, yarın iki uçak yolculuğu ile evine gideceğim. İnşallah sizler 15 şubatta pozitif haberlerini veririm. Sevgilerrr

Benim de bugün transferim gerçekleşti 3 adet transfer ettiler. Bizim de dönüşümüz yarın 2.15'te ikimiz için de hayırlı olsun.beninde 15 Şubat test günüm

Siz hangi klinikte tedavi olmuştunuz cok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler alırsınız bizde mutluluğunuzu ortak oluruz bol su için yeşil mercimek salatası yiyin öğlen yada ara öğünlerde kabızlığa dikkat edin ilaçlardan olma olasılığı çok yüksek oluyor herşey gönlünüzce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…