Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

32 yaşındayım 9 düşüğüm var 8 kürtaj 1 tanesi kimsayal ailem akraba benim yurmurtalarimda genetik mutasyon varmış 2 yıl oldu ogreneli hamile kalsamda sağlıklı çocuğum olma ihtimali %1.8 tüp bebek denedik pgt yaptırmak istiyorduk 17 yumurtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti bizde pgt yaptırmadık transfer oldum tutmadı Dr sadece donasyon ile çocuğum olabilecegini söyledi ben Allah için sabretmek istiyorum ama eşim çocuk istiyor ikinci evliliğimiz bilseydim benim genetik sorunum var asla evlenip sebep olmazdım lakin bilmiyordum eşimin 1 kızı var 9 yaşında anne alman babayı istemiyor eşimde o görüşmek istemedikçe daha çok çocuk istiyor bu gün acaba donasyon mu yapsak dedi kendi bana boşanmayı teklif etse asla red etmem ama suan çok şükür eşimle sorunum yok evliliğimi yıkmak istemem esiminde böyle bir talebi yok donasyon ile çocuğu olanlar neler hissediyorsunuz annelik duygusunu bilmiyorum başka kadının yumurtası olduğunu bildigim halde ona bagliligim nasıl olucak cevaplarsaniz sevinirim
Canım ben 35 yaşında sperm donasyonu ile hamile kaldım. Eşimde senin gibi düşündü ben hamileyken, hatta kolay kabullenmedi ama doğduktan sonra her şey bizim için rüya gibi.Keske sen 25 yaşındayken yapsaymisiz diyor şimdi. Bence insanın kendisini mahrum bırakmaması önemli olan.Yumurta donasyonuna da vardım ben o zaman bende sorun varsa embriyo donasyonuna olsun demiştim. Iyi ki de yapmışım. Oğlumuz 6 yaşında şükürler olsun. Herkesin hayatı kendine tabi ama ne eksikse gidermeye çalışmak gerek.Ben eksiğim için hayaller kurdum ve çok mutluyum. İnan babası, bende çok seviyorum.Hatta bu akşam dedi ki babam bir adım önde seviyor. Hayat senin, mutlu olmak da elimizde ...

Siz hangi klinikte tedavi olmuştunuz cok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler alırsınız bizde mutluluğunuzu ortak oluruz bol su için yeşil mercimek salatası yiyin öğlen yada ara öğünlerde kabızlığa dikkat edin ilaçlardan olma olasılığı çok yüksek oluyor herşey gönlünüzce olsun inşallah 💕🤲
Merhaba, çok teşekkür ederim.
Ben Doç Dr Ahmet Eser’den tedavi aldım, kendisi kolan british hastanesinde tedavimi yaptı. Asıl mesela hastane değil, doktor. Arkadaşlar Dr Ahmet hocaya direkt instagram üzerindeki tlf bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Ewt kabızlık başladı ya, dün 3 litre su içtim🙈 Bende yeşil mercimekli salata yemeği düşünüyorum. Ya bugün yola çıkıyorum, 2 uçuş ile evime gideceğim. O zaman bir düzen oturturum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur🤲🏻🍀🌸

Ben Doç Dr Ahmet Eser’den tedavi aldım, kendisi kolan british hastanesinde tedavimi yaptı. Asıl mesela hastane değil, doktor. Arkadaşlar Dr Ahmet hocaya direkt instagram üzerindeki tlf bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Ewt kabızlık başladı ya, dün 3 litre su içtim🙈 Bende yeşil mercimekli salata yemeği düşünüyorum. Ya bugün yola çıkıyorum, 2 uçuş ile evime gideceğim. O zaman bir düzen oturturum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur🤲🏻🍀🌸
Su hiç kâr etmemişti bana doktorunuza danışarak dupalac şurup icebilirsiniz genelde öneriliyor çekmeyin o sanciyi derim 💕sağlıcakla evinize varın ve keyfinizi çıkarın unutmadan havalanindan x-ray cihazından geçmeyin nede olsa hamilesiniz 🥰💓

Su hiç kâr etmemişti bana doktorunuza danışarak dupalac şurup icebilirsiniz genelde öneriliyor çekmeyin o sanciyi derim 💕sağlıcakla evinize varın ve keyfinizi çıkarın unutmadan havalanindan x-ray cihazından geçmeyin nede olsa hamilesiniz 🥰💓
Yaa geçtim cihazlardan ayy hiç aklıma gelmedi🥰 Ama Dr suanda önemli değil dedi X-ray… Eve geçince kabızlık sorununu öözemezsem, önerini dikkat alacağım. Çok teşekkür ederim🌸

Hayırlı uğurlu olsun, 14 Şubat hediyesi bebeler geliyor. ❤️gönlünüzce olsun inşallah. Dua edicem. Çok tatlı heyecanlar biliyorum. İyi beslenin. Kendinizi yormayın. Kahve ve çaydan uzak durun. Ben ilk 3 ay hiç içmedim. Bol su, avokado, kabak çekirdeği,... Moralinizi yüksek tutun. Test günün öncesi test yapmayın. Sonra çıkmıyor falan insan stres yapıyor. Unutmayın ilk andan itibaren sizin duygularınız önemli. Güzel hissedince güzel oluyr. 🌸

Hayırlı uğurlu olsun, 14 Şubat hediyesi bebeler geliyor. ❤️gönlünüzce olsun inşallah. Dua edicem. Çok tatlı heyecanlar biliyorum. İyi beslenin. Kendinizi yormayın. Kahve ve çaydan uzak durun. Ben ilk 3 ay hiç içmedim. Bol su, avokado, kabak çekirdeği,... Moralinizi yüksek tutun. Test günün öncesi test yapmayın. Sonra çıkmıyor falan insan stres yapıyor. Unutmayın ilk andan itibaren sizin duygularınız önemli. Güzel hissedince güzel oluyr. 🌸
Çok teşekkür ederim, ya çay içiyorum ama oralet gibi çok açık… kahve hiç içmedim. İnanamıyorum içimde bir ya da iki bebek olacağına🙈 Daha önce hiç gebelik olmadı, inanamıyorum. Allah hayırlısıyla pozitif haberler alırım İnaşallah🤲🏻

Çok teşekkür ederim, ya çay içiyorum ama oralet gibi çok açık… kahve hiç içmedim. İnanamıyorum içimde bir ya da iki bebek olacağına🙈 Daha önce hiç gebelik olmadı, inanamıyorum. Allah hayırlısıyla pozitif haberler alırım İnaşallah🤲🏻
Amiinnn inşallah hamile olduğunuzu düşünün pozitif olun inşallah hepimize sevgililer günü hediyesi müjdesi verirsiniz allah yardımcınız olsun dualarimdasiniz ♥️🤲🤲🤲

Ahmet Eser Sevinç hastanesinde calısmiyormu

Güneşimm tekrar başladın mı tedaviye 😊🙏

Merhaba, Ben de donasyon tedavisine başladım. 15 Şubat ta transfer olacak . Endometriym 8,3 mm suan . Progestan fiti kullanıyorum. Ayrıca bugün itibariyle göbekten de vuruluyorum . Kaç yumurta toplandı söylemediler bile. Değişik oldu

Merhaba, Ben de donasyon tedavisine başladım. 15 Şubat ta transfer olacak . Endometriym 8,3 mm suan . Progestan fiti kullanıyorum. Ayrıca bugün itibariyle göbekten de vuruluyorum . Kaç yumurta toplandı söylemediler bile. Değişik oldu
Merhaba öncelikle hayırlı olsun insaalah RABBİM yardımcın olsun güzel pozitif haberler alırsınız...
Hepimiz aynı yoldayız ♥️
Öncelikle hangi klinikte tedavi oluyorsun canım..
Evet banada ilginç geldi ama demek ki sağlam ilerlemek isteniyor için ferah olsun rahim kalınlığın gayet güzel bana dediklerine göre diyorum tabiki
Birde burdakilerle orda ki drlar farklı ölçüm yapıyor ben 10.8 'le gittim orda bana 7.8 dediler ama gayet iyi olduğu söylendi kac yumurta oldugunu da maalesef ki soylemiyorlar ta ki son gunlere kadar..
Ne Olur rahat ol biliyorum çok heyecanlı sabır isteyen bir süreç ben yapamadım sen sakin ol rabbim inşallah ol der... 🤲🤲♥️

Arkadaşlar merhaba burda da bu tarz bir konu açma konusunda çok kararsız kaldım ama fikirleriniz çok önemli.
2018 fen bu yana erken menopoz olduğumu öğrendiğim tarihten beri bu gruba üyeyim.
İlk günden beri yumurta donasyonu düşündüm ve hiç kararsız kalmadım.
o süreçte bekardim 2019 da evlendim sonrasında kariyer hayatım vs derken erteledim bu zamana kadar. Nisan gibi tedaviye gidecekken kafamda bin tane sorular döndü.
Eşim de donorun genetik olarak incelendiğinden emin olmadığı için diyor ki ya kadinin ailesinde genetik hastalıkları olan birileri varsa. Ne kadar inceliyorlar.
Donör bir sürü yumurta bağışlıyor 20-35 yaşına kadar. Genelde insanlar Türkiye’den gidiyor. DNA da dönerden geçiyor senden değil, çocuğun birsuru kardeşi olacak. Kardeşiyle evlenebilme ihtimalleri vs…
Pişman olabiliriz diyip kafamı Allak bullak etti.
Siz bu sorular için nasıl çözüm buldunuz.

X