Ya içini rahat tut, stres yapma ve pozitif düşünKızlaaarrrr benim kasık,bel ağrısı başladı sanki adet olacakmışım gibiçok korkuyorum olucam diye sabah erken saatlerde sırt üstü yatıp kasıklarıma baktığımda sol taraf boş ama sağ tarafta elime bi şişkinlik geliyor böyle bişey yasayan arkadaşlar var mı acaba çok karmasigim ben yaaa bugün 7. Günüm
Inşaallah canım benimde tek istediğim inan kiYa içini rahat tut, stres yapma ve pozitif düşünİnşallah senden güzel haberler alırız
Merhaba arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. En güzeli olsun. Ben inanıyorum güzel haber alacaksın.Kızlaaarrrr benim kasık,bel ağrısı başladı sanki adet olacakmışım gibiçok korkuyorum olucam diye sabah erken saatlerde sırt üstü yatıp kasıklarıma baktığımda sol taraf boş ama sağ tarafta elime bi şişkinlik geliyor böyle bişey yasayan arkadaşlar var mı acaba çok karmasigim ben yaaa bugün 7. Günüm
Benim olmadı galiba biraz önce erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı şuan yikildim ben ne yapicam eşime nasıl soylicem bilmiyorumMerhaba arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. En güzeli olsun. Ben inanıyorum güzel haber alacaksın.Kendini sıkma, stres yapma. O yavru nasibindeyse her şekilde olacaktır. Benim transfer sonrası hiçbir belirtim olmadı. Şimdi ikiz yavrularım var. Çok güzel bir duygu çok şükür. Bu arada hiç garip hissetmiyorsn. Onları ben taşıdım. Tüm acılara ben katlandım. Ben doğurdum. Ben büyütüyorum. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Bunları kafası karışık olan arkadaşlar için yazdım. İçinize kuşku düşmesn. Ama bence bebeğin iyiliği için psikolojik ve fiziksel hazırlanın. O donasyon da olsa bir bebek. Çok savunmasız. Siz iyi değilsiniz diye bir ömür sizin olumsuzluğunuzu yüklenmesin. Güzellikle büyüsn. Bu konuda çok sözüm var sanırım. İşin özeti Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun diyorum.
Kaçıncı günde test yaptınız?Benim olmadı galiba biraz önce erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı şuan yikildim ben ne yapicam eşime nasıl soylicem bilmiyorum
Yunanistan evli olmak gerekmediğini duymuştum arkadaşımdan ama Kıbrıs ı bilmiyorum.Arayınca bilgi verirler amaSayfada surekli reklam ciktigi icin geriye donup mesajlarinizi okuyamiyorum. Kizlar sperm donosyonu ike hamile kalanlar icin evli olmak sart mi ve ne yapiliyor kibrista yani listeden mi seciyoruz nasil bir surec bilen var mi
8. Gün bugün test yanlış çıkar mı acabaKaçıncı günde test yaptınız?
Daha çok erken bence ya yanlış çıkma ihtimali çok fazla.Ayy canım düşürme modunu sakın8. Gün bugün test yanlış çıkar mı acaba
Inşallah senin dediğin gibi olur bunu O kadar çok istiyorum kiDaha çok erken bence ya yanlış çıkma ihtimali çok fazla.Ayy canım düşürme modunu sakın
Almanya da 15 günden önce kan testi yapmıyorlar,bana da kesinlikle yapma çıkmaz moralin bozulur demişlerdi.Senin için dua edeceğim inşallah güzel haberlerini alacağızInşallah senin dediğin gibi olur bunu O kadar çok istiyorum ki
Allah razı olsun kardeşim tek ihtiyacım dua şuanAlmanya da 15 günden önce kan testi yapmıyorlar,bana da kesinlikle yapma çıkmaz moralin bozulur demişlerdi.Senin için dua edeceğim inşallah güzel haberlerini alacağız
Tüp bebek dönemimde bütün sayfaları dolaştım o kadar çok vardı ki testte negatif çıkıp pozitif olanAllah razı olsun kardeşim tek ihtiyacım dua şuan
Acaba varmıdır böyle testte negatif cikipta kanda pozitif olan
Bende bi kere okumuştum ama bulamadım sabahtan beri arıyorum idrar testi yapıp aynı gün kanda pozitif gördüm yazmıştı bi arkadaşımız inşallah benimde öyle olurTüp bebek dönemimde bütün sayfaları dolaştım o kadar çok vardı ki testte negatif çıkıp pozitif olan
Çok eski konularda defalarca okudum.Tüp bebek konusunda çok fazla konu başlığı var bulmak zor olabilir.Bende bi kere okumuştum ama bulamadım sabahtan beri arıyorum idrar testi yapıp aynı gün kanda pozitif gördüm yazmıştı bi arkadaşımız inşallah benimde öyle olur
Yanlış çıkma ihtimali çokkk, sabırla bekle8. Gün bugün test yanlış çıkar mı acaba
Canım bom boşum bişey hissetmiyorum bi belirtim yok o kadar çok yoruldum kiYanlış çıkma ihtimali çokkk, sabırla bekleİçini ferah tut
Arkadaşım dualarımız seninle. İnşallah gönlüne göre olacak. Erkenden test yağmak doğru değil. Böyle hatalar olabiliyor. Sonuçta ev testi. En doğrusu kan vermek onda da tarihini Bekle. Biliyorum çok zor. Ama sabır.