Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ya içini rahat tut, stres yapma ve pozitif düşün İnşallah senden güzel haberler alırız

Merhaba arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. En güzeli olsun. Ben inanıyorum güzel haber alacaksın. Kendini sıkma, stres yapma. O yavru nasibindeyse her şekilde olacaktır. Benim transfer sonrası hiçbir belirtim olmadı. Şimdi ikiz yavrularım var. Çok güzel bir duygu çok şükür. Bu arada hiç garip hissetmiyorsn. Onları ben taşıdım. Tüm acılara ben katlandım. Ben doğurdum. Ben büyütüyorum. Onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Bunları kafası karışık olan arkadaşlar için yazdım. İçinize kuşku düşmesn. Ama bence bebeğin iyiliği için psikolojik ve fiziksel hazırlanın. O donasyon da olsa bir bebek. Çok savunmasız. Siz iyi değilsiniz diye bir ömür sizin olumsuzluğunuzu yüklenmesin. Güzellikle büyüsn. Bu konuda çok sözüm var sanırım. İşin özeti Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun diyorum.

Benim olmadı galiba biraz önce erken gebelik testi yaptım tertemiz cıktı şuan yikildim ben ne yapicam eşime nasıl soylicem bilmiyorum

Eklentiler

• 17062462511371846219719324952793.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 46
Sayfada surekli reklam ciktigi icin geriye donup mesajlarinizi okuyamiyorum. Kizlar sperm donosyonu ike hamile kalanlar icin evli olmak sart mi ve ne yapiliyor kibrista yani listeden mi seciyoruz nasil bir surec bilen var mi

Sayfada surekli reklam ciktigi icin geriye donup mesajlarinizi okuyamiyorum. Kizlar sperm donosyonu ike hamile kalanlar icin evli olmak sart mi ve ne yapiliyor kibrista yani listeden mi seciyoruz nasil bir surec bilen var mi
Yunanistan evli olmak gerekmediğini duymuştum arkadaşımdan ama Kıbrıs ı bilmiyorum.Arayınca bilgi verirler ama

Almanya da 15 günden önce kan testi yapmıyorlar,bana da kesinlikle yapma çıkmaz moralin bozulur demişlerdi.Senin için dua edeceğim inşallah güzel haberlerini alacağız
Allah razı olsun kardeşim tek ihtiyacım dua şuan
Acaba varmıdır böyle testte negatif cikipta kanda pozitif olan

Tüp bebek dönemimde bütün sayfaları dolaştım o kadar çok vardı ki testte negatif çıkıp pozitif olan
Bende bi kere okumuştum ama bulamadım sabahtan beri arıyorum idrar testi yapıp aynı gün kanda pozitif gördüm yazmıştı bi arkadaşımız inşallah benimde öyle olur

Sperm donasyonu ve evlilik dışı hali bilmiyorum. Merkezler bilgi verir. Çekinmeyin arayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…