Sanirim burda yine okumustum.Allah (cc) nasip etmiyecegini,hayal ettirmezmis! Buna inan lütfen...Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar
Ben sonucumu aldım
Maalesef sonuç negatif hemde kocaman bir negatif bu seferde olmadı şunu anladım ALLAH nasip etmiyorsa olmuyor
Idrar testini yaptigimda 8. Gün negatifi görünce anlamıştım zaten
Inşallah bu yolda caba gösteren herkese rabbim nasip eder guzel haberler alırlar yine de umudum bitmedi her ne kadar şuanda canım çok yansada
Rabbim kolaylık versin .ne desek boş aslında inşallah kolay atlatırsın..Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar
Ben sonucumu aldım
Maalesef sonuç negatif hemde kocaman bir negatif bu seferde olmadı şunu anladım ALLAH nasip etmiyorsa olmuyor
Inşallah bu yolda caba gösteren herkese rabbim nasip eder guzel haberler alırlar yine de umudum bitmedi her ne kadar şuanda canım çok yansada
Üzülme, fazla embriyon vardır umarım. Yine transfer ol, fazla embriyon varsa 1000 euro transfer ücreti… Rabbim sağlıkla kucağını doldursun.Sevgili arkadaşlar iyi akşamlar
Ben sonucumu aldım
Var fakat cok fazla yazan kisi olmamis o sayfaya. Yumurta donasyonu basarisiz diye arama kismina gir,cikar.Arkadaşlar donasyon ile tüp bebek tutmayan adında bi konu var mı acaba ben baktım ama bulamadım siz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Merhabalar, çok geçmiş olsun. Olumsuz sonuca kalpten üzüldüm. Sabır ve güç diliyorum arkadaşım. Rabbim güzel haberleri de nasip edecek inşallah.Arkadaşlar donasyon ile tüp bebek tutmayan adında bi konu var mı acaba ben baktım ama bulamadım siz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Teşekkür ederimMerhabalar, çok geçmiş olsun. Olumsuz sonuca kalpten üzüldüm. Sabır ve güç diliyorum arkadaşım. Rabbim güzel haberleri de nasip edecek inşallah.
DNA hasar testi de ve krozom testi yaptırsın eşiniz ..Slm kızlar ,
Bizim spermde hiç sorun yoktu benim yumurtam azdı donasyona karar kıldık. Yaptırdık ilk deneme de 2 embriyo kaldı hastane ikinci donörle devam edelim dedi ondada 18 yumurta toplandı ama 5i döllendi şimdi spermde sorun olduğunu düşünmeye başladık aslında değerleri iyi eşimin hiç başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ? Senelerdir yumurta kusurlu diye diye zamanımız geçti.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadığını yaşamış biri olarak üzülme diyemem acını yasa ama bu mücadele o kadar güzel yerlere çıkaracak ki seni bizi gönülden evlat isteyen herkesi yeniden başlayacaksın maddi manevi devam edeceksin başa döneceksin güzel günlere inancın bitmesin olur mu dualarım hepimiz içinSevgili arkadaşlar iyi akşamlar
Ben sonucumu aldım
Hastane güvenilir mi? Genelde toplanan ya da döllenen yumurta sayısını az söyleyip, başka hastalara kullanıyorlarmış tek donörün yumurtasını malesefSlm kızlar ,
Bizim spermde hiç sorun yoktu benim yumurtam azdı donasyona karar kıldık. Yaptırdık ilk deneme de 2 embriyo kaldı hastane ikinci donörle devam edelim dedi ondada 18 yumurta toplandı ama 5i döllendi şimdi spermde sorun olduğunu düşünmeye başladık aslında değerleri iyi eşimin hiç başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ? Senelerdir yumurta kusurlu diye diye zamanımız geçti.
Merhabalar nerede tedavi görüyor sunuzSlm kızlar ,
Sperm testinden ayrımı bu işlem peki kötü çıkarsa tedavisi varmıDNA hasar testi de ve krozom testi yaptırsın eşiniz ..
Nutella özel mesaja bakar mısın bizde şuan kubrıstayızSlm kızlar ,
Evet sprem testin den ayrı ..DNA hasar gene sprem ile veriliyor hasarı orani yüksek çıkarsa detavi ediliyor ...Sperm testinden ayrımı bu işlem peki kötü çıkarsa tedavisi varmı
Ayrıca tüp bebek tedavim sırasında Dr söylemişti, döllenme sırasında yumurtanın kalitesi önemliymiş. Ama embriyolar 5. Günü kadar gelmiyorsa bu durumda sperm dna fragmantasyonunda sorun varmış.Slm kızlar ,