- 13 Kasım 2022
- 1.935
- 4.001
12. Gün mü 800’dü Merve? Ben yarın kan vereceğim 8. Gün 214’tü bakalım ne olacak?Çoook güzel canım gözün aydın 2 gün sonra ver bakalım yükselişi önemlibenim 800 küsür birinci ikinci 1400 küsürdü
Yok balım 10.gün 800 dü 12. Gün 1400 dü12. Gün mü 800’dü Merve? Ben yarın kan vereceğim 8. Gün 214’tü bakalım ne olacak?
Aslaa stres yapacak bişi yok olacak yükselicek güzel güzel düşüncez onlar bizimle merak etmeyinMaşallah merveye rekor onda beta da güneşinde yükselir ya stres yapma güneşçim
Kızlar ben de yine aradım lağmanı da yapçam dedim çok ağrım var yapayım kurtulayım ya ölcem bu derttenAslaa stres yapacak bişi yok olacak yükselicek güzel güzel düşüncez onlar bizimle merak etmeyinhepiniz çokça dualarımdasınız
Dr u aradım pazar pazar adamı 2 kez aradım yap bişey olmaz dediKızlar ben de yine aradım lağmanı da yapçam dedim çok ağrım var yapayım kurtulayım ya ölcem bu dertten
Şurubu içtiysen 2 saate etki ediyor canım ya az daha sabretsydnKızlar ben de yine aradım lağmanı da yapçam dedim çok ağrım var yapayım kurtulayım ya ölcem bu dertten
Az daha beklicem eşim yok zaten evde gelirken alıcak bakalım 1 saat oldu içeliŞurubu içtiysen 2 saate etki ediyor canım ya az daha sabretsydn
şurubun etki etmesini bekle. Kesin çözüm. İçin rahat olsun lavmana gerek kalmayacakDr u aradım pazar pazar adamı 2 kez aradım yap bişey olmaz dedi
Kuzum 2 buçuk saat oldu çok ağrı yapıyor banaşurubun etki etmesini bekle. Kesin çözüm. İçin rahat olsun lavmana gerek kalmayacak
İçiyorum canım valla Bana mısın demedi lağmanı yapıp kurtulucam inş çok acı verici bağırsaklarda tık yok midem curul curul lağmanla içimi boşaltmam lazım ve sonrasında daha dikkat etmem lazım 3 gün yarım şurup iç dedi Dr da ama ben yürüyüşü ve sulu şeyleri arttırıcamBol bol su içiyor musun? Etki etmesi lazımdı
Aradigin iyi olmuş şu dönemde kafamıza göre birşey yapmaya elbette korkuyoruz inşallah şifa olur canımDr u aradım pazar pazar adamı 2 kez aradım yap bişey olmaz dedi
Yürüyüş yoruyor ama abartma ben de yürüyüşe çıktım da dün taksiyle döndüm eveİçiyorum canım valla Bana mısın demedi lağmanı yapıp kurtulucam inş çok acı verici bağırsaklarda tık yok midem curul curul lağmanla içimi boşaltmam lazım ve sonrasında daha dikkat etmem lazım 3 gün yarım şurup iç dedi Dr da ama ben yürüyüşü ve sulu şeyleri arttırıcam
Ona sormadan hiç bişey yapmıyorum saolsun 7 senedir artık arkadaş gibi olduk arayınca hemen açar bugun pazar açmayabilirdide ona sormadan adım atmam zaten Kıbrıs da dedi bizlere sormadan asla bişey alıp içmiyorsunuz dediAradigin iyi olmuş şu dönemde kafamıza göre birşey yapmaya elbette korkuyoruz inşallah şifa olur canım
Öle uzun hiç çıkmadım canım Kıbrıs'taki Dr yürüyüş yap hatta denize bile gir dediYürüyüş yoruyor ama abartma ben de yürüyüşe çıktım da dün taksiyle döndüm eve
Arada yaşanıyor kabızlık canım ilaçlardan birde kendimizi esirgiyoruz streste yapabiliyor kepekli ekmek tüket glutensiz beslen biraz bana hemsirem öyle dediOna sormadan hiç bişey yapmıyorum saolsun 7 senedir artık arkadaş gibi olduk arayınca hemen açar bugun pazar açmayabilirdide ona sormadan adım atmam zaten Kıbrıs da dedi bizlere sormadan asla bişey alıp içmiyorsunuz dedi
7 senedir irtibatta olduğun merkez hangisi?Öle uzun hiç çıkmadım canım Kıbrıs'taki Dr yürüyüş yap hatta denize bile gir dediben en fazla Bi üst sokağa hemşire ablama iğneye gittim dünde eşim arabayla götürdü ezzaneuye dönüşte eve yürüdüm
Dilek olay dimi7 senedir irtibatta olduğun merkez hangisi?