Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

vuslatizmir

canim merhaba bende kıbrısa gitmek istiyorum ama tecrübeli birinden bilgi almaya ihtiyacım var güvenilr ve iyi bir klşnik ariyorum bena yardımcı olurmusun bana ulasa bilirmısın

canim merhaba bende kıbrısa gitmek istiyorum ama tecrübeli birinden bilgi almaya ihtiyacım var güvenilr ve iyi bir klşnik ariyorum bena yardımcı olurmusun bana ulasa bilirmısın
Karaizmir buradan yazdım, özel mesajına cevap verdim. Arkadaşlar mesajlarımı etiketledilr. Daha ne yapabilirim bilemiyorum. Her şeyi anlattım. Özel bir sorun varsa sorarsan yazayım.

Karaizmir buradan yazdım, özel mesajına cevap verdim. Arkadaşlar mesajlarımı etiketledilr. Daha ne yapabilirim bilemiyorum. Her şeyi anlattım. Özel bir sorun varsa sorarsan yazayım.
Canım sürekli seni etiket yaptım kusura bakma, hakkini helal et. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebegini

Çok sevindim senle tedaviye ilk başladığım zaman konusmustuk mehmet emin kaplanda yapmıştın bana nasip olmadi sonrada vita alterada gittim 8 haftalik kalp durmasıyla sonlandırıldı keşke mehmet emin kaplana gitseydim çok pismanim

Merhabalar eylül ayında kıbrısa tarasfer ıcın gıdecek olan arkakaşlar varmı? Ben nasıp olursa gıtmeyı düşünüyorum donmuş embrıyolarım var onlar ıcın

Azerbaycan da denansyon yaptıran varmı. Kıbrısta genellikle yaprırılıyo ama Azerbaycan biraz daha fiyatlar uygun.Karar veremiyorum

3 deneme olmama sebebi ne dediler
3 tesavım doğus tüp bebekte oldu kalplerı durdu hepsınde son tedavim eylülde oldu hitte yaptırdık ıkızlere hamileydım 10 haftayı bıtırdık kalplerı durdu sebep yok doğusta yaptırdıgımda hıc arastırma rahım filmi bırsey istemedıler sadece bız kendı isteyımızle bebeklerı genetık ıncelemeue gonderdık temız geldı raporları sonra bız halıl beyı arastırdık bende hsg ıstedı bızde yok bız hıc cektırmedık istememışlerdı dedık o zaman işk hsg cektırelım dedı ve sonra tahliller ıstedı pıhtılasma genetık bagısıklık tahlllerı esımden sprem mırfolojısı testı falan ıstedı onları yaptırdık hıc bırsey cıkmadı sadece pıhtılasma cıktı ıkı gende oda onemsız dedı zaten coraspırın ve clexsane 4000 lık ıgne kullanırken kalplerı durmus dedı yınede kullanıcam 9 ay ama baska bırsey cıkmadı halıl hoca kalp durmalarında yapılacak tum tahllerı ıstedık bunun dısında arastırması gereken ınsan vucudunda o kadar gen varkı ısın ıcınden cıkmak mümkün degıl ve sebebı bılınmeyen dusuklerde kortızon baslanıyormıus son yıllarda banada ben hapını sadece trasferden sonra 5 gun kullndırıyorum her tüp bebekte oldugu gıbı dedı cunku uzun zaman kullanma kalıcı bobrek hasarına neden oluyormıs bana ıgnesını onerdı bagısıklık baskılayıcı bir iğne adı neupogen muadili leucostım hangısını bulursan onı al dedı ıcınde 5 sırınga var trasferden sonra basladık bır sırınga 10 gun yetıcek sekılde vurdu eşim 5 sırınga 50 gun yettı buda 10. Haftaya denk geldı bızde bıraktık 9-10 hafta kullıcaksın dedıler bızde oyle yaptık 10 kasımda gıttık 10 hafta bugun doluyor dedı bebeklerım arasında 6 gun vardı 10 kasımda son muayenede farkı kapatmıslar ıkısıde 10 haftayı bugun dolduruyor dedi gayet ıyı dı ogun sonkez vurmustum ıgneyı ertesı gunum aksamı karnım agrıdı adet gıbı ve hıc gecemedı uzuandık yattım gecemedım ıkı gun dayandım sonra doktora gıttık kalplerı durmus sok oldum keske ıgneyı bırakmasadık dedım ben ege hanıma bu kortızon bagısıklık ıgnelerı rısklı bız uzun kullanmayı pek ıstemıyoruz zarar verır anneye bebeye dıye doktor beye danısırız dedı bende en az 12 hafta bıtseydı dedık onzaman kadar kullanalım doktorlar konusuruz kar zarar hesabı yaparız dedı ama zaten bu iğneyı bırakınca kalbı durdu dıyemeyız net degıl kesın degıl dedı bende olsun oylede boylede duracaksa kalbı duruyor bırde boyle denemek ıstıyorım donmusları dedım En az 12 hafata kullnaıcam zaten 10 hafta kullandım 2 haftada daha dayanırım dedım bakalım bu defa oyle denemek ıstoyıruz eylulun ilk hafatı oradayız nasıp olursa.kusura bakmayın uzun oldum

Neden durmuş kalpleri ne dediler

3 tedavım doğus tüp bebekte oldu kalplerı durdu hepsınde son tedavim eylülde oldu hitte yaptırdık ıkızlere hamileydım 10 haftayı bıtırdık kalplerı durdu sebep yok doğusta yaptırdıgımda hıc arastırma rahım filmi bırsey istemedıler sadece bız kendı isteyımızle bebeklerı genetık ıncelemeue gonderdık temız geldı raporları sonra bız halıl beyı arastırdık bende hsg ıstedı bızde yok bız hıc cektırmedık istememışlerdı dedık o zaman işk hsg cektırelım dedı ve sonra tahliller ıstedı pıhtılasma genetık bagısıklık tahlllerı esımden sprem mırfolojısı testı falan ıstedı onları yaptırdık hıc bırsey cıkmadı sadece pıhtılasma cıktı ıkı gende oda onemsız dedı zaten coraspırın ve clexsane 4000 lık ıgne kullanırken kalplerı durmus dedı yınede kullanıcam 9 ay ama baska bırsey cıkmadı halıl hoca kalp durmalarında yapılacak tum tahllerı ıstedık bunun dısında arastırması gereken ınsan vucudunda o kadar gen varkı ısın ıcınden cıkmak mümkün degıl ve sebebı bılınmeyen dusuklerde kortızon baslanıyormıus son yıllarda banada ben hapını sadece trasferden sonra 5 gun kullndırıyorum her tüp bebekte oldugu gıbı dedı cunku uzun zaman kullanma kalıcı bobrek hasarına neden oluyormıs bana ıgnesını onerdı bagısıklık baskılayıcı bir iğne adı neupogen muadili leucostım hangısını bulursan onı al dedı ıcınde 5 sırınga var trasferden sonra basladık bır sırınga 10 gun yetıcek sekılde vurdu eşim 5 sırınga 50 gun yettı buda 10. Haftaya denk geldı bızde bıraktık 9-10 hafta kullıcaksın dedıler bızde oyle yaptık 10 kasımda gıttık 10 hafta bugun doluyor dedı bebeklerım arasında 6 gun vardı 10 kasımda son muayenede farkı kapatmıslar ıkısıde 10 haftayı bugun dolduruyor dedi gayet ıyı dı ogun sonkez vurmustum ıgneyı ertesı gunum aksamı karnım agrıdı adet gıbı ve hıc gecemedı uzuandık yattım gecemedım ıkı gun dayandım sonra doktora gıttık kalplerı durmus sok oldum keske ıgneyı bırakmasadık dedım ben ege hanıma bu kortızon bagısıklık ıgnelerı rısklı bız uzun kullanmayı pek ıstemıyoruz zarar verır anneye bebeye dıye doktor beye danısırız dedı bende en az 12 hafta bıtseydı dedık onzaman kadar kullanalım doktorlar konusuruz kar zarar hesabı yaparız dedı ama zaten bu iğneyı bırakınca kalbı durdu dıyemeyız net degıl kesın degıl dedı bende olsun oylede boylede duracaksa kalbı duruyor bırde boyle denemek ıstıyorım donmusları dedım En az 12 hafata kullnaıcam zaten 10 hafta kullandım 2 haftada daha dayanırım dedım bakalım bu defa oyle denemek ıstoyıruz eylulun ilk hafatı oradayız nasıp olursa.kusura bakmayın uzun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…