Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Benimlede fatoş hanım ilgilendi benim tansiyonum triotum var ama ilaçlarında kullandım senin esin sigara iciyormu eşimin siperinden kaynaklara olabilir dediler

Benimlede fatoş hanım ilgilendi benim tansiyonum triotum var ama ilaçlarında kullandım senin esin sigara iciyormu eşimin siperinden kaynaklara olabilir dediler
Benim de aklıma öyle geldi onun için sordum peki eşinizin ve sizin yaşınız kaç

bizde dönasyon yaptıracağız kıbrısta yumurta dönasyonu bu ay bişiyler sorabilir miyim

dönasyonda şans yüzde kaç mesela biz tüp bebek yaptırırken şansınız yüzde 5 filan demişti doktor 3 defa yaptırdık olmadı

ilaçlara Türkiyede mi başlayacağız biz cuma günü özelden randevu aldık 800 tl muayene ücreti doktora bize dönasyon olur mu olmaz mı diye danışacağız olmaz derse hiç boştan yere gitmeyelim kıbrıslara

Senın embrıyoların kalitesizdi gercekten ama eşinin spermindende olabılır 16 milyon sayısı düşük gibi geldi bana
Canım eşimin düzen laboratuvarında test yaptım sorun yok bir tane olsa bile kalitelidir dendi sayıya bakma dedi önemli kalitesidir kiminin hiç sipermi yok ameliyatla birtane buluyorlar ve onlan topluyorlar q6 milyondan birtane kaliteli yoktu bilmiyorum patoloji genetiği bilmediğim için orda bilmediğim için ne istediğimi bilmemişim patoloji tümünü arastiriliyo zannetmişim meğerse değilmiş kafam o kadar karışıklı anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…