Hemşire Fatoş ,doktor Ali Engin kurt , embiryolog Ali kızılkanat tabi ben sadece Fatoş hemşire ile muhattap oldu eşim gittiğinde doktor ile göüşmüşSizinle kim ilgileniyor
Benim de aklıma öyle geldi onun için sordum peki eşinizin ve sizin yaşınız kaçBenimlede fatoş hanım ilgilendi benim tansiyonum triotum var ama ilaçlarında kullandım senin esin sigara iciyormu eşimin siperinden kaynaklara olabilir dediler
Çok şükür bildiğim yok sadece amh 0.01 benimSizin herhangi bir hastalığınız varmi
Siz kim aracılığı ile gittiniz vitayaSperm analiz testi yaptım iyi dediler en iyi sipermi alıyoruz dediler 16 milyon eşimin sipermi
30 yaşında ben 31 yaşında eşimEşim 46 ben 47 siz
Rabbim size de nasip eder inşallah , baz geçmeyin biraz yorucu oluyor ama rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSz çok gencsiniz
Inş olur ilkinde tutar
Senın embrıyoların kalitesizdi gercekten ama eşinin spermindende olabılır 16 milyon sayısı düşük gibi geldi banaSz çok gencsiniz
Inş olur ilkinde tutar
Canım eşimin düzen laboratuvarında test yaptım sorun yok bir tane olsa bile kalitelidir dendi sayıya bakma dedi önemli kalitesidir kiminin hiç sipermi yok ameliyatla birtane buluyorlar ve onlan topluyorlar q6 milyondan birtane kaliteli yoktu bilmiyorum patoloji genetiği bilmediğim için orda bilmediğim için ne istediğimi bilmemişim patoloji tümünü arastiriliyo zannetmişim meğerse değilmiş kafam o kadar karışıklı anlatamamSenın embrıyoların kalitesizdi gercekten ama eşinin spermindende olabılır 16 milyon sayısı düşük gibi geldi bana
Şansınadönasyonda şans yüzde kaç mesela biz tüp bebek yaptırırken şansınız yüzde 5 filan demişti doktor 3 defa yaptırdık olmadı